Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Daily Fix Mega 4.7.2011

Ο Παναγιώτης Πετράκης την επόμενη χρονιά δεν θα εμφανιστεί στην τηλεόραση. Θα ασχοληθεί αποκλειστικά με τη μουσική και ίσως με το θέατρο

Μουσική Παράσταση: Ωραίες μουσικές χωρίς περιορισμούς


Τραγουδάει ο ηθοποιός και τραγουδιστής Παναγιώτης Πετράκης σε συνεργασία με τοduo piano επαφές τις εξαιρετικές Ελενα Χριστοδούλου και Χριστίνα Παντελή.
Η παράσταση περιλαμβάνει μια επιλογή αγαπημένων τραγουδιών του καλλιτέχνη και των σολίστ.


http://www.rodosevents.gr/el/mousiki/item/mousiki-parastasi-xoris-periorismous
Πηγη: 

Αγωνία για το φινάλε στην «Εδέμ»


Προβληματισμένοι είναι στο Mega για τα «Μυστικά της Εδέμ». Μέσα στον Ιούλιο ολοκληρώνονται τα γυρίσματα για τα τελευταία επεισόδια, αλλά στο κανάλι θέλουν να κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό το φινάλε τους. Φοβούμενοι όμως ότι μπορεί να διαρρεύσει, σκέφτονται να γυρίσουν τις τελευταίες σκηνές πιο κοντά στην προβολή των επεισοδίων. Μάλλον όμως αυτό είναι δύσκολο, οπότε πρέπει να καταφέρουν να κρατήσουν μυστικές τις εξελίξεις στα «Μυστικά».


Πηγη: http://www.gossip-tv.gr/story/115543/agonia-gia-phinale-sten-edem
Παναγιώτης Πετράκης-Νάντια Μπουλέ 
"Μένουμε πάντα παιδιά" 

Στο Μουσικό προαύλιο στο Badminton στις 14,15 & 16 Ιουλίου

Τραγούδια που έγιναν μεγάλες επιτυχίες από τα μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη

Ο Γιάννης Δαλιανίδης αναμφισβήτητα υπήρξε ο πατέρας του μιούζικαλ στον ελληνικό κινηματογράφο. Άλλαξε τους ρυθμούς στο ελληνικό σινεμά, εισάγοντας το δικό του προσωπικό στυλ, το αποκαλούμενο και "στυλ Δαλιανίδη". Ακίνητα πλάνα, χοροί, στιλιζαρισμένες πόζες και φυσικά πανέμορφα τραγούδια.

Στις μουσικές ταινίες εκείνης της περιόδου καθιερώθηκαν πολλοί τραγουδιστές που ο καθένας ξεχωριστά έγραψε τη δική του ιστορία. Ο Γιάννης Βογιατζής, η Τζένη Βάνου, ο Γιάννης Πουλόπουλος, η Μαρινέλλα, ο Τόλης Βοσκόπουλος είναι μερικοί από αυτούς. Τραγουδιστές που ερμήνευσαν διαχρονικά τραγούδια σημαντικών δημιουργών όπως οι Μίμης Πλέσσας, Μανώλης Χιώτης, Μάνος Χατζιδάκις, Σταύρος Ξαρχάκος, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Ιάκωβος Καμπανέλης, Κώστας Κινδύνης, Άκος Δασκαλόπουλος κ.α
 

Στα μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους σπουδαίοι ηθοποιοί χορεύοντας και τραγουδώντας. 
Έτσι γεννήθηκαν τα μεγάλα αστέρια της Φίνος Φιλμ. Ηθοποιοί όπως η Ρένα Βλαχοπούλου, η Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Ντίνος Ηλιόπουλος, η Ζωή Λάσκαρη, η Μάρθα Καραγιάννη, ο Κώστας Βουτσάς, η Μαίρη Χρονοπούλου και πολλοί ακόμη.
 
Στο Προαύλιο του Badminton ξαναζωντανεύει η ατμόσφαιρα των μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη μέσα από το ταμπεραμέντο του Παναγιώτη Πετράκη και της Νάντιας Μπουλέ.

Στην παράσταση θ' αποδοθούν τραγούδια που άφησαν εποχή κι έκαναν το ντεμπούτο τους στις ταινίες του Γιάννη Δαλιανίδη όπως "Γλυκιά ζωή", "Ένας ουρανός μ' αστέρια", "Έχω στενάχωρη καρδιά", "Τόσα καλοκαίρια", "Θα πιώ απόψε το φεγγάρι", "Άνοιξε πέτρα", "Crazy girl", "Καμαρούλα", "Έκλαψα χθες", "Είμαι γυναίκα του γλεντιού", "Φεύγουν τα χρόνια", "Μένουμε πάντα παιδιά".

Τη μουσική παράσταση επιμελείται ο Μάκης Δελαπόρτας.


Τιμή Εισιτηρίου:
Γενική Είσοδος: 20 ευρώ σε τραπέζι
Φοιτητικό 15 Ευρώ
(Δεν περιλαμβάνεται ποτό, ούτε και είναι υποχρεωτικό)

Προπώληση Εισιτηρίου:
Στο 210-8840600, στα ταμεία του θεάτρου Badminton, σε όλα τα PUBLIC

Καλή διασκέδαση! 

http://www.artistbook.gr/?pid=3&mid=25
Πηγη: 

Η Ευγενία Παναγοπούλου μιλά για τον Παναγιώτη Πετράκη!


27.06.201123:31
Ευγενία Παναγοπούλου


H Ντορίτα από την Ζωή της Άλλης έχει περάσει μεγάλο μέρος της εφηβείας της ταξιδεύοντας από πόλη σε πόλη λόγω του επαγγέλματος του πατέρα της (στρατιωτικός), είναι Κριός στο ζώδιο και αν βρει χρόνο για διακοπές φέτος, θα ήθελε να πάει Βαρκελόνη και Λονδίνο. Ναι, ξέρει να μαγειρεύει (πολύ καλά όπως λέει, τι chef θα ήταν άλλωστε στο σίριαλ), μένει στο κέντρο, αισθάνεται παιδί της πόλης και αγανάκτησε και η ίδια οπότε αποφάσισε να πάει πλατεία Συντάγματος (μοναδικό συναίσθημα!). 

Πριν φορέσει την ποδιά της chef στην εταιρεία – catering της Κάτια Δανδουλάκη για τις ανάγκες του σίριαλ - που θα συνεχιστεί και του χρόνου- , είχε περάσει και από Τα Μυστικά της Εδέμ και τον Ψεύτη Παππού στην κρατική τηλεόραση.  Το όνομά της ακούστηκε για ένα από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο νέο σίριαλ - μεγατόνων του Mega, στο πλευρό του Γιάννη Μπέζου, συνεπώς φαίνεται οτι η επιτυχία (και η αγάπη του κοινού) θα συνεχίσει να ακολουθεί την Ευγενία για πολύ ακόμα...

Πίστες, μουσικές σκηνές ή συναυλίες; Τι είδες πρόσφατα που σου άρεσε;
Τελευταία πήγα και άκουσα τον Παναγιώτη Πετράκη που εμφανίστηκε με την Βέτα σε μια μουσική σκηνή στην Ιερά Οδό, μου άρεσε πάρα πολύ.  Άλλωστε ο Παναγιώτης, μπορεί να κάνει μαγικά με ότι και αν καταπιαστεί, πόσο μάλλον αν κάνει και αυτό που αγάπα πιο πολύ απ’ όλα «το τραγούδι». Του εύχομαι καλή επιτυχία με τον καινούργιο του δίσκο, που θα την έχει το δίχως άλλο…

Έχεις κάποιο μαγαζί-στέκι; Ποιό είναι το standard μέρος για καφέ με την παρέα σου;
Αυτή την περίοδο έχει γίνει στην κυριολεξία «στέκι» μου ο χώρος ατομικής προπόνησης που έχει ο Χαράλαμπος Ψαράκης, στο Ν. Ηράκλειο.  Πηγαίνω καθημερινά και καλοκαιριάτικα ο ιδρώτας είναι το λιγότερο που μπορεί να επακολουθήσει μετά από μία ώρα γυμναστικής με ένα πολύ εξελιγμένο και πρωτοποριακό τρόπο γυμναστικής και την απίστευτη διάθεση του πολύ καλού μου φίλου και γυμναστή.

Τι εστιατόρια επιλέγεις συνήθως και ποιο είναι το αγαπημένο σου;
Δεν προτιμώ να τρώω συχνά εκτός σπιτιού. Παρόλα αυτά τα εστιατόρια ή οι καφετέριες επιλέγονται ανάλογα με την διάθεση της παρέας.  Τώρα το καλοκαίρι μου αρέσει πολύ να κατεβαίνω στα νότια προάστια, αγαπώ πολύ την θάλασσα και το συνδυάζω και με μπάνιο.  Απολαμβάνω όταν πηγαίνω στο Αλάτι και ζάχαρη, στη Βαλτετσίου, στα Εξάρχεια, το οποίο εκτός από ωραίο καφέ έχει και  τέλειο φαγητό και ποτό.(τα συνδυάζει όλα και συμφέρει… σας το συστήνω ανεπιφύλακτα)

Πόσο συχνά πάς σινεμά; Ποια ταινία είδες τελευταία; Ποιου star, δεν χάνεις ταινία;
Όχι τόσο συχνά όσο θα ήθελα, γιατί μέχρι τώρα είχα το καθημερινό και το θέατρο. Παρ’ όλα αυτά ακόμα και  μετά την διπλή του Σαββάτου πήγαινα σινεμά, με ξεκουράζει και με ευχαριστεί πάρα πολύ.  Τώρα που άρχισε το θερινό εγκαινίασα με μια ταινία - θρύλο Το Πάρτυ με τον Πίτερ Σέλερς.  Και δεν χάνω ταινίες που παίζει ο Τζάκ Νικολσον, ο Αλ Πατσίνο και ο Άντονι Χόπκινς.

Χρόνος για θέατρο; Τι είδους παραστάσεις επιλέγεις συνήθως; Ποιά είδες πρόσφατα και σε συγκλόνισε;
Το Θέατρο είναι προορισμός και αφετηρία ότι είδος και όπου και αν  παίζεται. Αν έχω λίγο χρόνο επιλέγω τις παραστάσεις που έχω ακούσει καλές κριτικές και έχει δυνατές ερμηνείες.  To Cock του Μάικ Μπάρτλετ στο Θησείoν, με τον Μάκη Παπαδημητρίου, Δημήτρη Μοθωναίο, Ιωάννα Παπά και τον Γιώργο Κοτανίδη, σε σκηνοθεσία της Κατερίνας Ευαγγελάτου. Όπως και το …και Ιουλιέτα του Άκη Δήμου στο Τέχνης με την Μαρία Σαββίδου σε σκηνοθεσία της Ελένης Μποζά. Υπέροχες παραστάσεις!!!

Που σου αρέσει να διαβάζεις το βιβλίο σου;  Ποιο βιβλίο διάβασες πρόσφατα και ξετρελάθηκες;
Μ’ αρέσει να διαβάζω στο δωμάτιο μου με χαμηλή μουσική (κατά προτίμηση τζαζ) διάφορα βιβλία. Αυτή την περίοδο διαβάζω Τη γλώσσα του Σώματος του Γκορντον Ουεινράιτ, Το γράμμα σ’ ένα νέο ποιητή του Ρίλκε και το Αστραπές χωρίς Βροντή του Ντάνιελ Καλλ.


Παναγιώτης Πετράκης - Νάντια Μπουλέ «Μένουμε πάντα παιδιά» στο Μουσικό Προαύλιο Badminton!

Τραγούδια που έγιναν μεγάλες επιτυχίες από τα μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη

Ο Γιάννης Δαλιανίδης αναμφισβήτητα υπήρξε ο πατέρας του μιούζικαλ στον ελληνικό κινηματογράφο. Άλλαξε τους ρυθμούς στο ελληνικό σινεμά, εισάγοντας το δικό του προσωπικό στυλ, το αποκαλούμενο και «στυλ Δαλιανίδη». Ακίνητα πλάνα, χοροί, στιλιζαρισμένες πόζες και φυσικά πανέμορφα τραγούδια.

Στις μουσικές ταινίες εκείνης της περιόδου καθιερώθηκαν πολλοί τραγουδιστές που ο καθένας ξεχωριστά έγραψε τη δική του ιστορία. Ο Γιάννης Βογιατζής, η Τζένη Βάνου, ο Γιάννης Πουλόπουλος, η Μαρινέλλα, ο Τόλης Βοσκόπουλος είναι μερικοί από αυτούς. Τραγουδιστές που ερμήνευσαν διαχρονικά τραγούδια σημαντικών δημιουργών όπως οι Μίμης Πλέσσας, Μανώλης Χιώτης, Μάνος Χατζιδάκις, Σταύρος Ξαρχάκος, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Ιάκωβος Καμπανέλης, Κώστας Κινδύνης, Άκος Δασκαλόπουλος κ.α

Στα μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους σπουδαίοι ηθοποιοί χορεύοντας και τραγουδώντας. Έτσι γεννήθηκαν τα μεγάλα αστέρια της Φίνος Φιλμ. Ηθοποιοί όπως η Ρένα Βλαχοπούλου, η Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Ντίνος Ηλιόπουλος, η Ζωή Λάσκαρη, η Μάρθα Καραγιάννη, ο Κώστας Βουτσάς, η Μαίρη Χρονοπούλου και πολλοί ακόμη.

Στο Προαύλιο του Badminton ξαναζωντανεύει η ατμόσφαιρα των μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη μέσα από το ταμπεραμέντο του Παναγιώτη Πετράκη και της Νάντιας Μπουλέ.

Στην παράσταση θ’ αποδοθούν τραγούδια που άφησαν εποχή κι έκαναν το ντεμπούτο τους στις ταινίες του Γιάννη Δαλιανίδη όπως «Γλυκιά ζωή», «Ένας ουρανός μ’ αστέρια», «Έχω στενάχωρη καρδιά», «Τόσα καλοκαίρια», «Θα πιώ απόψε το φεγγάρι», «Άνοιξε πέτρα», «Crazy girl», «Καμαρούλα», «Έκλαψα χθες», «Είμαι γυναίκα του γλεντιού», «Φεύγουν τα χρόνια», «Μένουμε πάντα παιδιά». Τη μουσική παράσταση επιμελείται ο Μάκης Δελαπόρτας.


Πέμπτη 14, Παρασκευή 15 & Σάββατο 16 Ιουλίου
 Γενική Είσοδος : 20 ευρώ Σε Τραπέζι
(Δεν περιλαμβάνεται ποτό, ούτε και είναι υποχρεωτικό)

Προπώληση: 210-8840600, WWW.TICKETNET.GR,
στα ταμεία του θεάτρου Badminton και σε όλα τα PUBLIC.

 Θέατρο Badminton
Ολυμπιακά Ακίνητα Γουδή
Αθήνα
Τηλ: +302111086024
http://www.badmintontheater.gr


Read more: http://www.hit-channel.com/music/music-news/elliniki-mousiki/item/3918-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%BD%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AD-%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B1%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%BF-badminton#ixzz1RATesSnZ

Παναγιώτης Πετράκης: «Προσπαθώ να διατηρώ την αισιοδοξία μου»


Ο Παναγιώτης Πετράκης μπορεί να βλέπει γύρω του ματαιοδοξία, λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλά εκείνος προσπαθεί να είναι αισιόδοξος. «Όπου σταθώ και όπου βρεθώ ακούω πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα. Μπορεί κάποιες στιγμές να απογοητεύομαι αλλά το προσπερνάω αμέσως και προσπαθώ να διατηρώ την αισιοδοξία μου». Ο ηθοποιός, αποκάλυψε πως έχει περιορίσει τα περιττά έξοδα, είτε έχουν να κάνουμε με ρούχα είτε με εξόδους και προσπαθεί να μαζέψει χρήματα.
Πηγή: Τηλεθεατής



Παναγιώτης Πετράκης: «Προσπαθώ να διατηρώ την αισιοδοξία μου»

Το "Μες στην καλή χαρά" για Πετράκη - Δρακουλάκη (26-06-11)

Psychologieς~Ιούλιος 2011 Παναγιώτης Πετράκης





Daily Fix Mega 23.6.2011

Συνήθως τέτοια εποχή οι συντελεστές της σειράς σταματούσαν τα γυρίσματα, πήγαιναν διακοπές, γέμιζαν τις μπαταρίες τους και επανέρχονταν στο τέλος του καλοκαιριού γεμάτοι ενέργεια και διάθεση για δουλειά. Φέτος, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά: τα γυρίσματα είναι ιδιαίτερα πιεστικά, αφού οι συντελεστές δεν θα σταματήσουν καθόλου μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι σκηνές των νέων επεισοδίων

Νομικού – Καπουτζίδης: Στηρίζουν τους Special Olympics


23.06.2011 | 15:28

Νομικού – Καπουτζίδης: Στηρίζουν τους Special Olympics

    Με τους αθλητές των Special Olympics συναντήθηκαν την περασμένη Πέμπτη, οι συντελεστές του “Just the 2 of Us”, για να παραδώσουν τoυ χρηματικού ποσό που συγκεντρώθηκε κατά την διάρκεια των εκπομπών του show την σεζόν 2010- 2011.
     
    Στις 11 εβδομάδες του επιτυχημένου φιλανθρωπικού show, η συμμετοχή του κόσμου στις ψηφοφορίες υπήρξε εντυπωσιακή, συγκεντρώνοντας από τηλεφωνήματα και μηνύματα, το ποσό των 120.000 ευρώ για τους αθλητές των Special Olympics.


     
    Οι παρουσιαστές Γιώργος Καπουτζίδης και Δούκισσα Νομικού, τα δύο ζευγάρια που συμμετείχαν στον τελικό Ελένη Φουρέιρα - Παναγιώτης Πετράκης και Μαρία Μπεκατώρου - Χρήστος Χολίδης, ο Κώστας Τουρνάς και η Λυδία Παπαϊωάννου από την κριτική επιτροπή, βρέθηκαν μαζί με τους αθλητές των Special Olympics για να τους ευχηθούν καλή επιτυχία. Οι αθλητές από την μεριά τους ευχαρίστησαν τους συντελεστές του “Just the 2 of Us” για την στήριξη της προσπάθειάς τους.
     
    H σημαντική προσπάθεια των αθλητών ξεκινά το Σάββατο 25 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 4 Ιουλίου. Στα Special Olympics 7.500 αθλητές από 185 χώρες του κόσμου θα διαγωνιστούν σε 22 Ολυμπιακού τύπου αθλήματα.


    http://www.tlife.gr/Article/NEWS/0-9-18526.html
    Πηγη: 

    Μπουλέ - Πετράκης σε μιούζικαλ



    Δύο από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν ενώνουν τις δυνάμεις τους, μαγεύοντας μέσα από τα πλέον δημοφιλή μιούζικαλ του ελληνικού κινηματογράφου. Παναγιώτης Πετράκης και Νάντια Μπουλέ ταξιδεύουν μελωδικά μέσα από τα μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη.

    Η ατμόσφαιρα των μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη ξαναζωντανεύει στο προαύλιο του «Badminton» μέσα από τις εξαιρετικές φωνές του Παναγιώτη Πετράκη και της Νάντιας Μπουλέ. Την ιδέα γι’ αυτή τη μουσική παράσταση είχε ο Μάκης Δελλαπόρτας θέλοντας να τιμήσει τον αξέχαστο σκηνοθέτη.

    «Ο Γιάννης Δαλιανίδης αναμφισβήτητα υπήρξε ο πατέρας του μιούζικαλ στον ελληνικό κινηματογράφο. Αλλαξε τους ρυθμούς στο ελληνικό σινεμά, εισάγοντας το δικό του προσωπικό στιλ, το αποκαλούμενο και "στιλ Δαλιανίδη".

    Ακίνητα πλάνα, χοροί, στιλιζαρισμένες πόζες και φυσικά πανέμορφα τραγούδια. Στις μουσικές ταινίες εκείνης της περιόδου καθιερώθηκαν πολλοί τραγουδιστές που ο καθένας ξεχωριστά έγραψε τη δική του ιστορία» σχολιάζει ο Μάκης Δελλαπόρτας.

    Οσο αφορά τη συνύπαρξη των Παναγιώτη Πετράκη και Νάντιας Μπουλέ στη σκηνή, ο Μάκης Δελλαπόρτα έχει να πει: «Η επιλογή των νέων ταλαντούχων καλλιτεχνών ήταν ιδιαίτερη από την πλευρά μου, τουλάχιστον καθοριστική, γιατί πιστεύω πως μπορούν άνετα να λέγονται οι άξιοι συνεχιστές των μεγάλων αστεριών της Φίνος Φιλμ που καθιέρωσε ο Γιάννης Δαλιανίδης».

    Η μουσική παράσταση θα δοθεί στις 14, 15 και 16 Ιουλίου και από τον Παναγιώτη Πετράκη και τη Νάντια Μπουλέ θα αποδοθούν τραγούδια που άφησαν εποχή κι έκαναν το ντεμπούτο τους στις ταινίες του Γιάννη Δαλιανίδη όπως «Γλυκιά ζωή», «Ενα ουρανός μ’ αστέρια», «Εχω στενάχωρη καρδιά», «Τόσα καλοκαίρια», «Θα πιω απόψε το φεγγάρι», «Ανοιξε πέτρα», «Καμαρούλα», «Εκλαψα χθες», «Είμαι γυναίκα του γλεντιού», «Φεύγουν τα χρόνια», «Μένουμε πάντα παιδιά». Τη χορογραφική επιμέλεια της παράστασης έχει ο Κρίστης Κουπάτος και την ενορχήστρωση ο Γιώργος Παγιάτης.


    ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΜΙΧΑΛΙΤΣΙΑΝΟΥ


    http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&la=2&catid=3&artid=1385623
    Πηγη: 

    Μπουλέ- Πετράκης Μαζί στη σκηνή

    Νάντια Μπουλέ - Παναγιώτης Πετράκης ένωση


    22.06.201114:41





    Η Νάντια Μπουλέ και ο Παναγιώτης Πετράκης, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, θα συνεργαστούν επί σκηνής πολύ σύντομα σε μία μουσική παράσταση αφιερωμένη στη μνήμη του Γιάννη Δαλιανίδη.


    Την καλλιτεχνική επιμέλεια της παράστασης έχει ο Μάκης Δελαπόρτας, ο οποίος δήλωσε: «Ο Γιάννης Δαλιανίδης αναμφισβήτητα υπήρξε ο πατέρας του μιούζικαλ στον ελληνικό κινηματογράφο. Άλλαξε τους ρυθμούς στο ελληνικό σινεμά, εισάγοντας το δικό του προσωπικό στιλ, το αποκαλούμενο και στιλ “Δαλιανίδη”» ενώ για την επιλογή των δύο συγκεκριμένων πρωταγωνιστών της παράστασης συμπλήρωσε: «Η επιλογή των νέων ταλαντούχων καλλιτεχνών ήταν ιδιαίτερη από την πλευρά μου, τουλάχιστον καθοριστική, γιατί πιστεύω πως μπορούν άνετα να λέγονται άξιοι συνεχιστές των μεγάλων αστεριών της Φίνος Φιλμς που καθιέρωσε ο Γιάννης Δαλιανίδης».

    Οι δύο καλλιτέχνες θα προσπαθήσουν να επαναφέρουν την ατμόσφαιρα των μιούζικαλ του γνωστού σκηνοθέτη στο προαύλιο του θεάτρου Badminton στις 14, 15 και 16 Ιουλίου ενώ τις χορογραφίες έχει επιμεληθεί ο Κρίστης Κουπάτος και την ενορχήστρωση ο Γιώργος Παγιάτης.
    http://www.yupi.gr/gossip/c31026/Mpoyle-_Petrakhs.html
    Πηγη: 




    Είναι κάτι νύχτες με φεγγάρι…


    «Είναι κάτι νύχτες με φεγγάρι»… τραγουδάει ο Λουκιανός Κηλαηδόνης ένα από τα δεκάδες αστέρια που θα φωτίσουν τον ουρανό του νέου δήμου Μαραθώνα το φετινό καλοκαίρι, ελπίζοντας να μας χαρίσει στιγμές σαν εκείνες της περίφημης συναυλίας της Βουλιαγμένης στις αρχές της δεκαετίας του ’80.
    Ο πρωταγωνιστής του αλησμόνητου «πάρτι της Βουλιαγμένης» θα βρίσκεται στη Νέα Μάκρη στις 13 Αυγούστου για μια μοναδική βραδιά κάτω από την πανσέληνο σε μια από τις πολλές… μαγικές νύχτες που περιμένουν τους κατοίκους της πόλης μας.
    Προσθέστε ακόμη τη μεγάλη συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου, ορισμένες από τις κορυφαίες θεατρικές παραστάσεις που περιοδεύουν ήδη ανά την Ελλάδα και φυσικά θεάματα των δικών μας καλλιτεχνών και θα συνθέσετε ένα παζλ που θα ικανοποιήσει τα πιο απαιτητικά γούστα. Αναλυτικά το πρόγραμμα του φετινού «Πολιτιστικού Καλοκαιριού» του Δήμου Μαραθώνα έχει ως εξής:

    ΙΟΥΝΙΟΣ

    Πέμπτη 23
    ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΔΩΝΑ. Μουσικοχορευτική εκδήλωση από το Σύλλογο Άνω Σουλίου. Στην Πλατεία Άνω Σουλίου.
    Σάββατο 25
    ΝΙΛΣ ΧΟΛΓΚΕΡΣΕΝ Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης (είσοδος 12€) Παιδική παράσταση από τις Μαγικές Σβούρες. Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αδάμης. 21.00
    ΝΕΑΝΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ Δημοτικό Σχολείο Βαρνάβα (είσοδος ελεύθερη). 21.00
    Κυριακή 26
    ΑΣΜΑ ΑΣΜΑΤΩΝ. Φράγμα Μαραθώνα. Θεατρική παράσταση από το ΔΗΘΕΜΑ (είσοδος ελεύθερη). 21.00
    ΓΑΜΠΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΡΑΦΑ – ΝΥΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Λαογραφικό Μουσείο Δήμου Βαρνάβα (είσοδος ελεύθερη) Παρουσιάζει η θεατρική ομάδα του Κέντρου Νεότητας Βαρνάβα. 21.00
    Τρίτη 28
    ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Πλατεία Βαρνάβα (είσοδος ελεύθερη) Λαϊκή Δημοτική Ορχήστρα και Παραδοσιακοί Δημοτικοί Χοροί του Κέντρου Νεότητας Βαρνάβα. 21.00
    Πέμπτη 30
    ΕΚΕΙΝΟΣ & ΕΚΕΙΝΟΣ του Κώστα Μουρσελά. Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης (είσοδος 20,€ 15€). 21.00

    ΙΟΥΛΙΟΣ

    Παρασκευή 1
    Ο ΛΕΠΡΕΝΤΗΣ. Θέατρο Μαραθώνα. Θεατρική παράσταση από το ΔΗΘΕΜΑ. (είσοδος ελεύθερη). 21.00
    Σάββατο 2
    Ο ΛΕΠΡΕΝΤΗΣ. Θέατρο Μαραθώνα. Θεατρική παράσταση από το ΔΗΘΕΜΑ. (είσοδος ελεύθερη). 21.00
    Κυριακή 3
    ΑΣΜΑ ΑΣΜΑΤΩΝ. Φράγμα Μαραθώνα. Θεατρική παράσταση από το ΔΗΘΕΜΑ (είσοδος ελεύθερη). 21.00
    Δευτέρα 4
    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ. Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης. 21.00
    Τετάρτη 6
    ΟΙ ΙΠΠΟΤΕΣ ΤΗΣ ΤΗΓΑΝΗΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ του Ευγένιου Τριβιζά. Δημοτικό Σχολείο Γραμματικού (είσοδος ελεύθερη). Παιδική θεατρική παράσταση από το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη. 21.00
    Πέμπτη 7
    ΟΝΕΙΡΟ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ. Θέατρο Μαραθώνα. Θεατρική παράσταση από το ΔΗΘΕΜΑ. (είσοδος ελεύθερη). 21.00
    Παρασκευή 8
    ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης (είσοδος 5€) Θεατρική παράσταση από την Πειραματική Σκηνή των Πολιτιστικών Αποπειρών σε σκηνοθεσία Στρατή Πανούριου. 21.00
    ΟΝΕΙΡΟ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ. Θέατρο Μαραθώνα. Θεατρική παράσταση από το ΔΗΘΕΜΑ. (είσοδος ελεύθερη). 21.00
    Κυριακή 10
    Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ του Ρικ Άμποτ. Θέατρο Μαραθώνα (είσοδος ελεύθερη). Θεατρική παράσταση από το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη. 21.00
    ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης. (είσοδος 15€) Θεατρική παράσταση από το Θέατρο Νέου Κόσμου σε σκηνοθεσία Βασίλη Μαυρογεωργίου. 21.00
    Πέμπτη 14
    ΗΛΕΚΤΡΑ Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης.(είσοδος ελεύθερη) Θεατρική παράσταση από τη δημοτική θεατρική ομάδα «Πάροδος» σε σκηνοθεσία Ρόρης Αναστασίου. 21.00
    Παρασκευή 15
    ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΡΙΦΩΝΟ. Άγιος Νεκτάριος Μαραθώνα (είσοδος 12€). 21.00
    ΜΗΔΕΙΑ του Μποστ. Παραλία Βαρνάβα. (είσοδος ελεύθερη) Κωμωδία από το Δημοτικό Θέατρο Ιλίου σε σκηνοθεσία Θανάση Χαλκιά. 21.30
    ΗΛΕΚΤΡΑ Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης.(είσοδος ελεύθερη) Θεατρική παράσταση από τη δημοτική θεατρική ομάδα «Πάροδος» σε σκηνοθεσία Ρόρης Αναστασίου. 21.00
    Σάββατο 16
    ΑΛΑΝΤΙΝ Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης. (είσοδος 15€) Παιδική παράσταση από την Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Τέχνης. Μια ιστορία από τις «Χίλιες και Μια Νύχτες». 21.00
    ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ Πλατεία Γραμματικού. (είσοδος ελεύθερη). Σε συνεργασία με τον ΑΟ Ραμνούς. 21.00
    Κυριακή 17
    ΑΣΜΑ ΑΣΜΑΤΩΝ. Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης. Θεατρική παράσταση από το ΔΗΘΕΜΑ (είσοδος ελεύθερη). 21.00
    Δευτέρα 18
    Ο ΛΕΠΡΕΝΤΗΣ. Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης. Θεατρική παράσταση από το ΔΗΘΕΜΑ. (είσοδος ελεύθερη). 21.00
    Πέμπτη 21
    ΤΟ ΜΕΛΤΕΜΑΚΙ του Παντελή Χορν. Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης. (είσοδος 15€, 10€) Από το ΔΗΠΕΘΕ Λάρισας – Θεσσαλικό Θέατρο σε σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου. 21.00
    Παρασκευή 22
    ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ. Παραλία Νέας Μάκρης. Έως και τις 7 Αυγούστου.
    Σάββατο 23
    ΜΟΥΣΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ 2011 – ROCK FESTIVAL Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης. (είσοδος ελεύθερη) Σε συνεργασία με τις Πολιτιστικές Απόπειρες. Συμμετέχουν 9 συγκροτήματα. 17.00.
    Κυριακή 24
    ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΦΟΙΒΟΥ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑ Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης. (είσοδος 15€). 21.00
    Δευτέρα 25
    ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΛΑΪΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ. Θέση Πλατάνια – Αγία Παρασκευή Καλέτζι. Μορφωτικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Καλετζίου.
    Πέμπτη 28
    ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ του Αριστοφάνη. Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης. (είσοδος 5€). Από τη Θεατρική Σκηνή Εφήβων σε σκηνοθεσία Πελαγίας Αγγελίδου. 21.00
    Παρασκευή 29
    ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ του Αριστοφάνη. Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης. (είσοδος 5€). Από τη Θεατρική Σκηνή Εφήβων σε σκηνοθεσία Πελαγίας Αγγελίδου. 21.00
    Σάββατο 30
    ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ του Αριστοφάνη. Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης. (είσοδος 5€). Από τη Θεατρική Σκηνή Εφήβων σε σκηνοθεσία Πελαγίας Αγγελίδου. 21.00

    ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

    Δευτέρα 1
    ΕΙΡΗΝΗ του Αριστοφάνη. ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ του Αριστοφάνη. Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης. (είσοδος 24€, 18€) Θεατρική παράσταση από τη Θεατρική Διαδρομή. Σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί ο Πέτρος Φιλιππίδης. 21.00
    Τρίτη 2
    ΩΡΑΙΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ… ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ. Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης. (είσοδος 15€). Μουσική βραδιά με τον Παναγιώτη Πετράκη. Πιάνο – φωνές: Έλενα Χριστοδούλου – Χριστίνα Παντελή. 21.00
    Σάββατο 6
    ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΘΑΝΟΥ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΥ – ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΗΒΑΙΟΥ. Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης. (είσοδος 18€, 12€) . 21.00
    Σάββατο 13
    ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΛΟΥΚΙΑΝΟΥ ΚΗΛΑΗΔΟΝΗ. Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης. (είσοδος 18€). 21.00
    Σάββατο 20
    ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΈΛΛΗΣ ΠΑΣΠΑΛΑ & ΤΑΚΗ ΦΑΡΑΖΗ. Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης. (είσοδος 15€). 21.00
    Κυριακή 21
    ΡΕΣΙΤΑΛ ΒΙΟΛΙΟΥ με τον Α. Μαυρουδή. Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου στο Μαραθώνα.  (είσοδος ελεύθερη). 21.00
    Δευτέρα 22
    Ο ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ του Όσκαρ Ουάιλντ. Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης. (είσοδος 10€). Από το θίασο «Θέατρο του Παιδιού» σε σκηνοθεσία Γ. Κόκκινου. 21.00
    Σάββατο 27
    ΑΜΛΕΤ του Σαίξπηρ. Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης. (είσοδος 20€, 15€). Θεατρική Παράσταση από την 5η Εποχή σε σκηνοθεσία Θ. Μουμουλίδη με τον Αιμίλιο Χειλάκη. 21.00

    ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

    Σάββατο 3
    ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ της Πηνελόπης Δέλτα. Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης. (είσοδος 12€, 15€). Παιδικό Θέατρο από την Παιδική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου. 21.00
    Κυριακή 4
    ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΔΥΟ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ του Κάρλο Γκολντόνι. Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης. (είσοδος 20€, 15€) ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα με τους Β. Χαραλαμπόπουλο, Α. Μυλωνά, Φ. Ξυλά. 21.00
    Πέμπτη 8
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ του Γρηγορίου Ξενόπουλου. Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης. (είσοδος ελεύθερη). Θεατρική παράσταση από το Δημοτικό Θέατρο Αγίας παρασκευής σε σκηνοθεσία Γιάννη Δεγαΐτη.  21.00
    Σάββατο 10
    ΜΑΡΑΝ ΑΘΑ Σινέ Αλίκη Νέας Μάκρης. (είσοδος 20€, 15€). Θεατρική Παράσταση από το Θέατρο Μεταξουργείο σε σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώτη. Ερμηνεία Γιασεμί Κηλαηδόνη. 21.00
    Σάββατο 24
    ΕΠΤΑ ΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Σινέ Αλίκη Νέας Μάκρης. (είσοδος 5€).Θεατρική παράσταση από την Κεντρική Σκηνή Πολιτιστικών Αποπειρών σε σκηνοθεσία Περικλή Καρακωνσταντόγλου. 21.00
    Σάββατο 24
    ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΣΥΝΑΥΛΙΑ «ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ» με τον Γιώργο Μεράντζα. Θέατρο Μαραθώνα. (είσοδος 10€). 21.00

    ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

    26 Ιουνίου
    ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ «Αν ήμουν ψάρι στον Ευβοϊκό» Λαογραφικό Μουσείο Βαρνάβα
    ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ & ΕΝΗΛΙΚΩΝ Λαογραφικό Μουσείο Βαρνάβα.
    7 -11 Ιουλίου
    ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ Κοινοτικό Μέγαρο Γραμματικού.
    22 -29 Ιουνίου
    ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ της Ελένης Σιώζου
    1-7 Ιουλίου
    ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ – ΞΥΛΟΓΛΥΠΤΙΚΗΣ της Τερέζας Παππά
    13-20  Ιουλίου
    ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ της Ρούλας Καραθανάση
    30 Ιουλίου -3 Αυγούστου
    ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΤΡΩ – TIFFANY της Ιωάννας Μιχαλούδη.
    ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 16.30 ως 21.30 στην καφετέρια του κολυμβητηρίου Νέας Μάκρης. 22940 69870. Πληροφορίες 22943 20500-02 & 22940 69800

    Το Just στο πλευρο των Special Olympics



    Πηγη: news-piper.blogspot.com

    Ο Παναγιώτης Πετράκης στα Everyday Girls του MTV


    WomenOnly.gr,  20/6/2011 11:44:21 πμ

    Για κάποιους είναι ο «Λουκάς» των Μυστικών της Εδέμ, για κάποιους άλλους είναι «το καλύτερο παιδί της ελληνικής showbiz», για όλους όμως είναι ένας πολυτάλαντος άνθρωπος που ό,τι κι αν αποφασίσει να κάνει, το κάνει με επιτυχία και αξιοπρέπεια. Ο Παναγιώτης Πετράκης, άφησε για λίγο τις πρόβες για τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις και τα γυρίσματα των Μυστικών και έκανε μια... βραδινή επίσκεψη στον καναπέ των MTV Everyday Girls!
    Όπως καταλαβαίνετε τα κορίτσια, δεν αντιστάθηκαν στη γοητεία, το ξεχωριστό χιούμορ αλλά και τη θετική ενέργεια του και τον ανέκριναν μέχρι τελικής πτώσεως!
    Ο Παναγιώτης δε, έδειξε από το πρώτο λεπτό πως ήρθε για να πει κάτι «διαφορετικό». Αποφεύγοντας κοινότυπα σχόλια και απαντώντας και στις πιο ... «δύσκολες» ερωτήσεις των κοριτσιών, ο τηλεοπτικός Λουκάς, αφέθηκε και μίλησε για όλα. «Με το μαχαίρι στον λαιμό θα διάλεγα το τραγούδι», απάντησε στο δίλημμα «υποκριτική ή τραγούδι» για να εξηγήσει: «Με το τραγούδι είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσεις αυτό που αισθάνεσαι με αυτούς που σε ακούν».
    Η αγαπημένη του ατάκα είναι: «Τέρμα το βερεσέ», λέει γελώντας και θυμάται ότι την έχει διαβάσει έξω από ένα βενζινάδικο κοντά στο εξοχικό του, όσο για τα παιδικά του όνειρα, ο Παναγιώτης θυμάται ότι ήθελε να γίνει δεσπότης. «Το όνειρο μου δεν απέχει πολύ, με έναν παράξενο τρόπο. Ήθελα και τότε να φτάσω ψηλά, όπως και τώρα. Όταν κοιτάζω ψηλά δεν βλέπω ταβάνι».
    Και ό Έρωτας στην ζωή; «Δεν ξέρω αν πιστεύω στον ένα και μοναδικό έρωτα. Νομίζω ότι δεν τον έχω ζήσει. Έχω εξιδανικεύσει τόσο πολύ την έννοια του έρωτα, που αμφιβάλω αν τον έχω ζήσει. Όταν σκέφτομαι την λέξη έρωτας αμέσως σκέφτομαι και πόνο και αν με ρωτήσετε γιατί δεν ξέρω να απαντήσω. Τελικά ο έρωτας χτυπάει την πόρτα πολύ σπάνια».
    Τι απαντά ο Παναγιώτης Πετράκης όμως στο ερώτημα αν σκέφτηκε ποτέ να αποχωρήσει απο τα Μυστικά της Εδέμ; Τι κοινό έχει με τον τηλεοπτικό «Λουκά», τι προτιμά τη Μύκονο ή τη Γαύδο και πώς ένιωθε μέχρι να αναδειχθεί νικητής στο Just The 2 Of Us; Οι απαντ
    Ο ίδιος απαντά σε όλα ενώ δεν διστάζει να τραγουδήσει στην κάμερα του MTV ακαπέλα το αγαπημένο του τραγούδι!