Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Συνεντεύξεις του Παναγιώτη Πετράκη στα εγκαίνια του Riverwest!

Στις 14 Μαΐου έγιναν τα εγκαίνια του εμπορικού κέντρου  Riverwest και εκεί guest star ήταν ο Παναγιώτης Πετράκης και η Τάμτα , που τραγούδησαν κάποια από τα κομμάτια τους και ξεσήκωσαν πραγματικά το κοινό που είχε συγκεντρωθεί από νωρίς...
Ο Παναγιώτης δήλωσε πως από μικρός έβλεπε Eurovision και για αυτό θα ήθελε να δοκιμάσει να πάει στον διαγωνισμό , γιατί θα είχε πλάκα, ενώ η Τάμτα μίλησε για την αγάπη της για το shopping, αλλά όπως είπε λόγω κρίσης κάνει window shopping...




Παναγιώτης Πετράκης και Τάμτα εμφανίστηκαν ως guest star στα εγκαίνια εμπορικού κέντρου και πραγματικά αποθεώθηκαν από το κοινό που είχε μαζευτεί για να απολαύσει τα τραγούδια τους...
Ο Παναγιώτης δεν έκρυψε το πόσο πολύ του άρεσε ο χώρος ,ενώ αποκάλυψε πως του αρέσει πολύ η διαδικασία του shopping....




Πηγη: news-piper.blogspot.com

Ο Παναγιωτης Πετράκης θα τραγουδήσει αφιλοκερδώς για τα παιδιά της Ελπίδας!


Ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» οργανώνει τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011, στις 21.30, στο BLE AZURE , στην Παραλία Αλίμου, το μουσικό δείπνο
                                               «Τραγουδώντας για τα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ»
με τον διακεκριμένο ηθοποιό και τραγουδιστή Παναγιώτη Πετράκη που θα ερμηνεύσει δημοφιλή τραγούδια διάσημων Ελλήνων και ξένων συνθετών.
Όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για τα λειτουργικά έξοδα της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ-ΕΛΠΙΔΑ».
             Τιμή συμμετοχής κατ' άτομο 100 €
Κάθε πρόσκληση θα είναι αριθμημένη και θα δίνει τη δυνατότητα στον κάτοχό της να συμμετέχει, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση, στην κλήρωση ενός πολύτιμου κοσμήματος, που αφιλοκερδώς έχει προσφέρει το κοσμηματοπωλείο SERKOS .
Σας υπογραμμίζουμε ότι ο Παναγιώτης Πετράκης συμμετέχει αφιλοκερδώς στην εκδήλωση του Συλλόγου μας για την ενίσχυση των σκοπών μας.
Η Intercatering Α.Ε. (κος Ανδρέας Τουτζιαρίδης) έχει φροντίσει για τον ιδιαίτερα ξεχωριστό πλούσιο μπουφέ του δείπνου μας.
Για κρατήσεις τραπεζιών (8 ατόμων) ή θέσεων καθώς και για την αγορά των προσκλήσεων μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ»: Τηλ. 210.7757934, 210.7757153.


Ο Παναγιώτης Πετράκης τραγούδησε σε εγκαίνια γνωστού εμπορικού κέντρου!


Το απόγευμα του Σαββάτου 14 Μαΐου, ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης Παναγιώτης Πετράκης, εμφανίστηκε στα εγκαίνια του εμπορικού κέντρου Riverwest στα δυτικά προάστια.
Όσοι βρέθηκαν εκεί, απόλαυσαν για μία ώρα live εξαιρετικές ερμηνείες σε τραγούδια σταθμούς της ξένης και ελληνικής μουσικής, όπως το «Amore mio», «Losing my religion», «Amando mio», «Τρίτο στεφάνι», «Μην ορκίζεσαι», «Βενζινάδικο» και πολλά άλλα!

Δείτε ένα μικρό απόσπασμα:


Από την Αριάδνη Στεφανίδου


Στις 30 Μαϊου το φινάλε για τα Μυστικά της Εδέμ!


Στις 30 Μαϊου το φινάλε

Ημερομηνία: 13/05/2011

Μπορεί να είχε αρχικά προγραμματιστεί να ''παίξει'' στις 29 Μαϊου, ημέρα Κυριακή, τελικά όμως τα σχέδια άλλαξαν και το φετινό γκραν φινάλε των ''Μυστικών της Εδεμ'' θα προβληθεί τη Δευτέρα 30 Μαϊου στις 21.00 το βράδυ με ένα διπλό χορταστικό επεισόδιο που θα σπάσει καρδιές...Ολοι οι ήρωες θα δώσουν το παρών στο επεισόδιο και όσα θα γίνουν θα μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Μην ψάχνετε...τρομερό παρασκήνιο πίσω από αυτή την απόφαση του καναλιού γιατί δεν υπάρχει.

Απλά αποφασίστηκε τελικά την Κυριακή να μεταδοθεί μια πολύ δημοφιλής ξένη ταινία σε πρώτη προβολή και χρονικό περιορισμό στην προβολή της και ως εκ τούτου η πλούσια σε εξελίξεις τηλεταινία των ''Μυστικών'' να μεταφερθεί τη Δευτέρα.



πηγη: tvzapping.gr

Παναγιώτης Πετράκης / New song 2011 Preview



Ένα μικρό δείγμα από το τραγούδι που ερμήνευσε ο Παναγιώτης μας μαζί με τον κ.Στέφανο Κορκολή στην έναρξη των βραβείων ''Γυναίκες της χρονιάς 2011''...!Την επόμενη Παρασκευή 20 Μαϊου στις 21.00 στο κανάλι του STAR θα προβληθεί μαγνητοσκοπημένη η εκδήλωση

Τα παρασκηνια από τις γυναίκες της χρονιας



Πηγη: news-piper.blogspot

Το soundtrack απο τα Μυστικά της Εδέμ




Ευχαριστούμε πολυ την κυρία Χρηστάκου!

Παναγιώτης Πετράκης-Αντιγονη Δρακουλάκη Λοιπόν 12/5/2011

Παναγιώτης Πετράκης-Μάντυ Λάμπου στο Ok 11.5.2011




















«Μένουμε πάντα παιδιά» Παναγιώτης Πετράκης - Νάντια Μπουλέ 14-16 Ιουλίου 2011

Πέμπτη 14, Παρασκευή 15 & Σάββατο 16 Ιουλίου
«Μένουμε πάντα παιδιά»
Παναγιώτης Πετράκης - Νάντια Μπουλέ


Τραγούδια που έγιναν μεγάλες επιτυχίες από τα μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη

Ο Γιάννης Δαλιανίδης αναμφισβήτητα υπήρξε ο πατέρας του μιούζικαλ στον ελληνικό κινηματογράφο. Άλλαξε τους ρυθμούς στο ελληνικό σινεμά, εισάγοντας το δικό του προσωπικό στυλ, το αποκαλούμενο και «στυλ Δαλιανίδη». Ακίνητα πλάνα, χοροί, στιλιζαρισμένες πόζες και φυσικά πανέμορφα τραγούδια.
Στις μουσικές ταινίες εκείνης της περιόδου καθιερώθηκαν πολλοί τραγουδιστές που ο καθένας ξεχωριστά έγραψε τη δική του ιστορία. Ο Γιάννης Βογιατζής, η Τζένη Βάνου, ο Γιάννης Πουλόπουλος, η Μαρινέλλα, ο Τόλης Βοσκόπουλος είναι μερικοί από αυτούς. Τραγουδιστές που ερμήνευσαν διαχρονικά τραγούδια σημαντικών δημιουργών όπως οι Μίμης Πλέσσας, Μανώλης Χιώτης, Μάνος Χατζιδάκις, Σταύρος Ξαρχάκος, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Ιάκωβος Καμπανέλης, Κώστας Κινδύνης, Άκος Δασκαλόπουλος κ.α
Στα μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους σπουδαίοι ηθοποιοί χορεύοντας και τραγουδώντας. Έτσι γεννήθηκαν τα μεγάλα αστέρια της Φίνος Φιλμ. Ηθοποιοί όπως η Ρένα Βλαχοπούλου, η Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Ντίνος Ηλιόπουλος, η Ζωή Λάσκαρη, η Μάρθα Καραγιάννη, ο Κώστας Βουτσάς, η Μαίρη Χρονοπούλου και πολλοί ακόμη.
Στο Προαύλιο του Badminton ξαναζωντανεύει η ατμόσφαιρα των μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη μέσα από το ταμπεραμέντο του Παναγιώτη Πετράκη και της Νάντιας Μπουλέ.
Στην παράσταση θ’ αποδοθούν τραγούδια που άφησαν εποχή κι έκαναν το ντεμπούτο τους στις ταινίες του Γιάννη Δαλιανίδη όπως «Γλυκιά ζωή», «Ένας ουρανός μ’ αστέρια», «Έχω στενάχωρη καρδιά», «Τόσα καλοκαίρια», «Θα πιώ απόψε το φεγγάρι», «Άνοιξε πέτρα», «Crazy girl», «Καμαρούλα», «Έκλαψα χθες», «Είμαι γυναίκα του γλεντιού», «Φεύγουν τα χρόνια», «Μένουμε πάντα παιδιά». Τη μουσική παράσταση επιμελείται ο Μάκης Δελαπόρτας.





http://www.musicity.gr/moysika-nea/208-mousikes-parastaseiw-athina/5159-mousiko-proavlio-badminton-2011.html