Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Παναγιώτης Πετράκης&Ελένη Φουρέιρα Άσε με 9.1.2011

Ακούστε και δείτε το τρίτο και τελευταίο τραγούδι του Ημιτελικού με τίτλο "Άσε με"
 απο τη δισκογραφια της Ελένης Φουρέιρα


Παναγιώτης Πετράκης&Ελένη Φουρέιρα Freedom 9.1.2011

Ακούστε και δείτε το δευτερο τραγούδι του Ημιτελικού

Παναγιώτης Πετράκης&Ελένη Φουρέιρα I'm so excited / Don't let me be misunderstood 9.1.2011

Ακούστε και δείτε το πρώτο τραγούδι του Ημιτελικού για τον Παναγιώτη και την Ελένη

Ο Παναγιώτης Πετράκης στους "Απαράδεκτους" 17.1.2011 στις 22:00

Οι «Απαράδεκτοι» υποδέχονται τον Παναγιώτη Πετράκη την επόμενη Δευτέρα στις 17/01, 22:00 MoreTalkRadio.gr

Παναγιώτης Πετράκης… Θεωρείται ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του, όχι μόνο τηλεοπτικά αλλά και θεατρικά. Είναι ένας πραγματικός showman και αντικειμενικά, ένας από τους πιο σωστούς τονικά τραγουδιστές που έχουμε ακούσει, και αυτό μας το αποδεικνύει κάθε Κυριακή στο show του Mega «Just the two of us», μαζί με την παρτενέρ του και πολύ σέξι, Ελένη Φουρέιρα. Μπαίνει στα σπίτια μας καθημερινά μέσα από την τηλεόραση και μάλλον ήρθε η στιγμή να τον φιλοξενήσουμε και ραδιοφωνικά. 
Μια μέρα μετά τον τελικό του «Just the two of us», ένα από τα φαβορί, γιατί όχι και ο νικητής του show, έρχεται στον moreradio για να μας αποκαλύψει άγνωστες πτυχές της ζωής του. Οι «Απαράδεκτοι» υποδέχονται στις 17 Ιανουαρίου στις 10 το βράδυ τον Παναγιώτη Πετράκη στο www.moreradio.gr και όλους όσοι θέλετε να τον δείτε, να τον ακούσετε και να του κάνετε ερωτήσεις από κοντά. Μην το χάσετε γιατί θα… χάσετε!


Τελικός και Μαίρη-Μαίρη

Για την επόμενη Κυριακη και μόνο η παρασταση Μαίρη-Μαίρη στο θέατρο Πόρτα θα ξεκινησει στις 6:15 λόγω του Τελικου του Just the two of us

Panagiotis Petrakis-Sin Girl(Gargadua remix)

Σας παρουσιάζουμε ως επίσημη σελίδα τώρα και στο youtube με την άδεια του παραγωγού του Παναγιώτη μας το πρώτο αποκλειστικά τραγούδι του,το οποίο αφιέρωσε σε όλους εμάς τους fans!!!Παναγιώτη,σ'ευχαριστούμε πάρα πολύ και πάλι!!!Καλή επιτυχία στο τραγούδι ''μας''! Απολαύστε το!




ένα 24ωρο με τον Παναγιώτη Πετράκη απο το Οκ


Panagiotis Petrakis~Eleni Foureira~Ne me quitte pas 2.1.2011

Panagiotis Petrakis~Eleni Foureira~Lets twist again 2.1.2011

Κοπή της Βασιλόπιτας στο Θέατρο Πόρτα


Πηγη:gossip-tv.gr

Ο Χολίδης υποδέχεται Πετράκη και Ουγγαρέζο στην πίστα!

Ενώ ο Χρήστος Χολίδης τραγουδά το «Έπαψες αγάπη να θυμίζεις» στο Romeo εντοπίζει ανάμεσα στο κοινό την ομάδα του Just the two of us.
Δεν παραλείπει να φωνάξει επι πίστας τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που τραγούδησε Σάκη Ρουβά «Έλα μου» και τον Παναγιώτη Πετράκη που ερμήνευσε το τραγούδι «Αυτή η νύχτα μένει» της Δήμητρας Παπίου. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ζεστό υπο τις επευφημίες του κοινού και τον Χρήστο Χολίδη σε μεγάλα κέφια να λέει στον Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Κρίμα που δεν θα είσαι στον τελικό!»
Δείτε το βιντεο


Από την Αριάδνη Στεφανίδου

Παναγιώτης Πετράκης: « Δεν αισθάνομαι φαβορί»

Παναγιώτης Πετράκης: « Δεν αισθάνομαι φαβορί»


Παναγιώτης Πετράκης: « Δεν αισθάνομαι φαβορί»
Ο καλλιτέχνης με το πολύπλευρο ταλέντο Παναγιώτης Πετράκης μιλά στο περιοδικό People, ξετυλίγει άγνωστες πτυχές της ζωής του, αναφέρεται στο Just the two of us και λέει πως θέλει να μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό της Eurovision.
Συμμετέχει στο Just the two of us γιατί του το ζήτησε το κανάλι, τελικά όμως υπερίσχυσε ο σκοπός για τον οποίο γίνεται το show : « Τα χρήματα θα πάνε στους αθλητές των Special Olympics. Γι αυτό το λόγο, λοιπόν, το βλέπω μόνο ως παιχνίδι και καθόλου ανταγωνιστικά. Δεν χαλιέμαι με τις κριτικές και τις βαθμολογίες».

Για το εάν θα ήθελε να είναι ο νικητής του παιχνιδιού λέει: «  Φυσικά. Γιατί όχι; Όπως και να χει πάντως, δεν αισθάνομαι φαβορί.

Εκτός από τα αντικειμενικά κριτήρια, που είναι η φωνή, πολύ μεγάλο ρόλο παίζει και η δημοτικότητα που έχει κάποιος. Δηλαδή, η Μαρία Μπεκατώρου πιστεύω πως είναι αδιαμφισβήτητο φαβορί. Έχει μεγάλο «ρεύμα» στο κοινό.»

Αισθάνεται μεγάλη ευγνωμοσύνη όμως στον κόσμο για τη στήριξη που του παρέχει και δεν έχει κανένα παράπονο.: « Η ανταπόκριση και η συμπαράσταση του κόσμου με κάνουν και νιώθω χαρούμενος που συμμετέχω στο Just the two of us».
Το τραγούδι στη ζωή του προέκυψε στην ηλικία των 19 κατά τη διάρκεια της φοίτησης του στη δραματική σχολή. Μέχρι τότε δεν είχε ασχοληθεί ιδιαίτερα αν και του άρεσε ιδιαίτερα η μουσική και η Eurovision που δεν έχανε ποτέ.

Ένα από τα παιδικά του όνειρα είναι να μπορέσει να συμμετέχει στο διαγωνισμό της Eurovision και σε σχετική ερώτηση δηλώνει: « Θα ήθελα πολύ να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στη Eurovision»!
Η Ελένη Φουρέιρα λέει για τον Παναγιώτη: « Ο Παναγιώτης είναι καταπληκτικός καλλιτέχνης και άψογος συνεργάτης. Χαίρομαι που φέτος απέκτησα ακόμη ένα φίλο».

Οι αυστηρές κριτικές που δέχτηκε κατά καιρούς από την κριτική επιτροπή του παιχνιδιού, δεν τον επηρεάζουν γιατί δεν μπορεί αν βάλει στο κεφάλι του άλλου τη γνώμη που θέλει να έχει γι αυτόν. «Δεν θα είχε ενδιαφέρον αν μου έλεγαν συνέχεια ότι είμαι πολύ καλός.
Ίσως τη δικη μου περίπτωση να την εξετάζουν πιο αυστηρά, γιατί με αντιμετωπίζουν ως επαγγελματία τραγουδιστή. 
Και αυτό είναι το σωστό γιατί είμαι. Όταν ένας άνθρωπος έχει συνεργαστεί με την «Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης», τον Μίμη Πλέσσα, τη Νίνα Λοτσάρη και έχει κάνει κλασσικές μουσικές σπουδές, δεν γίνεται να μην τον δουν ως επαγγελματία».

Από την Αριάδνη Στεφανίδου

Ο Πετράκης και το ... σίδερο

Ο Παναγιώτης Πετράκης είναι ένας πετυχημένος ηθοποιός και καλλίφωνος. Ο ηθοποιός όμως έχει αδυναμία στο σώμα του, αφού έχει ρίξει πολύ ιδρώτα για να το αποκτήσει. Ο Παναγιώτης που σέβεται τον κόπο του , φροντίζει κάθε χρόνο στο καμαρίνι του να τοποθετεί ένα σίδερο- όχι για να χτυπησει κάποιον- αλλά για να κάνει… μονόζυγο. Ο λόγος που το κάνει αυτό είναι γιατί θέλει να διατηρείται σε φόρμα, αφού οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να επισκέπτεται πολύ συχνά το γυμναστήριο.
Πηγή: Λοιπόν

Πρόγραμμα της Παράστασης Μαίρη-Μαίρη στο Θέατρο Πόρτα

Τετάρτη: 19:00
Πέμπτη: 20:00
Παρασκευή: 21:00
Σάββατο: 18:15 και 21:15
Κυριακή: 19:00

Μεσογείων 59
Τηλέφωνο:
210 - 7711333


Μπομπ: Παναγιώτης Πετράκης
Τίφαννυ: Ευγενία Παναγοπούλου
Όσκαρ: Ισίδωρος Σταμούλης
Ντερκ: Μάνος Παπαγιάννης
Μαίρη: Αντιγόνη Δρακουλάκη

Συναυλία για τους σκοπούς του «Ιδρύματος Τζένη Καρέζη στις 24.1.2011

Τραγουδούν οι ηθοποιοί: Παναγιώτης Πετράκης, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Στέλιος Καλαθάς, Γιάννης Ζουγανέλης, Μάντυ Λάμπου, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Κωνσταντίνος Καζάκος, καθώς και οι τραγουδιστές: Διονύσης Τσακνής, Νίκος Ζιώγαλας, Mc Yinka, Κασσιανή Λειψάκη, και οι Αλχημιστές.
Τη μουσική εκδήλωση θα παρουσιάσει η κ. Αντιγόννη Δρακουλάκη

Το Ίδρυμα ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ διοργανώνει μεγάλη καλλιτεχνική εκδήλωση στο Θέατρο Badminton για την ενίσχυση της Μονάδας Ανακουφιστικής Αγωγής «ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ», της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Στην εκδήλωση που θα γίνει τη Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2011 στις 7:45μμ, θα λάβουν μέρος, ομάδα πρωταγωνιστών από τη σειρά «Τα Μυστικά της Εδέμ» και οι Διονύσης Τσακνής, Γιάννης Ζουγανέλης, Νίκος Ζιώγαλας, Αλχημιστές, MC YINKA και Κασσιανή Λειψάκη. 

Το Ίδρυμα Τζένη Καρέζη μέσω της Μονάδας του Πανεπιστημίου Αθηνών προσφέρει ανακουφιστική φροντίδα σε χρονίως πάσχοντες ασθενείς προκειμένου να διασφαλίζεται ένα αξιοπρεπές επίπεδο ποιότητας ζωής για αυτούς, ανεξάρτητα από την πρόοδο της ασθένειάς τους.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται για να ενημερωθεί το κοινό σχετικά με τις προσφερόμενες υπηρεσίες και να συγκεντρωθούν χρήματα για την υλοποίηση του στόχου παροχής κατ΄οίκον ανακουφιστικής φροντίδας σε ασθενείς που δεν μπορούν να μετακινηθούν.


Ωρα: 7:45 μμ



Πηγη:http://www.badmintontheater.gr/show_event.asp?eid=118


η προπώληση των εισιτηρίων ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ PUBLIC αναμένεται να ξεκινήσει από τις 10/1! Οι τιμές των εισιτηρίων δεν είναι ακόμα γνωστές.

9.1.2011 Συνέντευξη στην εφημερίδα Espesso

Θα ήθελα να είμαι στον τελικό"
Ο πολυπράγμων κύριος Πετράκης. Φέτος τον βλέπουμε κυριολεκτικά παντού. Από το «Just the two of us» όπου διεκδικεί με αξιώσεις το μεγάλο τρόπαιο με την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα, στο σίριαλ «Μυστικά της Εδέμ», μέσα από το οποίο έγινε εξαιρετικά δημοφιλής στο κοινό, αλλά και στο θέατρο Πόρτα όπου μαζί με την Αντιγόνη Δρακουλάκη δίνουν ρεσιτάλ στην παράσταση «Μαίρη-Μαίρη».
Ο Παναγιώτης Πετράκης μιλάει στην «Espresso της Κυριακής» για την υποψηφιότητά του στο «Just the two of us», τα «Μυστικά της Εδέμ» αλλά και τα δύσκολα χρόνια της εφηβείας του...
- Σε τι φάση σε πετυχαίνουμε αυτήν την περίοδο;Τρελή δουλειά. Τρέχω να προλάβω. Καθημερινά έχω δεκάωρα γυρίσματα για τα «Μυστικά της Εδέμ», παραστάσεις στο θέατρο από Τετάρτη μέχρι Κυριακή, πρόβες για το «Just the two of us», είναι κυριολεκτικά ένας αγώνας δρόμου.
- Πώς τα καταφέρνεις, αντέχεις;Εχω πείσει τον εαυτό μου ότι έχω ανεξάντλητη αντοχή και ενέργεια, παίρνω και τις βιταμίνες μου και τρέχω.
- Ο επόμενος στόχος;Ο επόμενος στόχος είναι μια δισκογραφική δουλειά που έρχεται και που τη θεωρώ ως παιδί μου. Είναι κάτι που το ήθελα εδώ και πολλά χρόνια και πλέον μόλις τελειώσει το σόου πρέπει να ρίξω το βάρος μου εκεί.
- Πώς το έχεις δει το σόου, το έχεις πάρει χαλαρά ή άγχεσαι;Το έχω πάρει πάρα πολύ χαλαρά, δεν θεωρώ ότι είναι κάτι περισσότερο από ένα ωραίο σόου, ένα ωραίο πάρτι. Μην ξεχνάμε ότι ο φιλανθρωπικός σκοπός υπερβαίνει το ίδιο το σόου. Φυσικά και θα ήθελα να είμαι στον τελικό, γιατί όταν μπαίνεις σε μια διάθεση διαγωνιστική, θες να τα πας καλά και να προχωρήσεις, αλλά δεν έχω καμία αγωνία γι’ αυτό.
- Υπάρχει κάποιο ζευγάρι που θα ήθελες να είσαι μαζί του στον τελικό, αν τελικά τα κατααφέρεις;Αυτήν τη στιγμή έχουν μείνει δύο ζευγάρια: ο Χρήστος Χολίδης με τη Μαρία Μπεκατώρου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με την Αμαρυλλίδα. Και τα δύο μού είναι συμπαθή ζευγάρια και θα χαιρόμουν να είμαι με όποιο από τα δύο, αν τελικά φτάσω στον τελικό.
- Πολλοί θεώρησαν ότι έφυγαν άδικα η Ελπίδα και ο Θεοχάρης. Πώς το σχολιάζεις;Σε αυτά τα θέματα δεν ξέρω αν υπάρχει αδικία. Με στενοχώρησε και εμένα η αποχώρηση της Ελπίδας και του Θεοχάρη, όπως με είχε στενοχωρήσει και η αποχώρηση της Μαριάννας Πολυχρονίδη και του Ησαΐα Ματιάμπα, γιατί και φωνητικά αλλά και σαν παρουσίες έχουν να δώσουν πολλά. Επειδή όμως τα κριτήρια που επιλέγει ο κόσμος είναι περισσότερο κριτήρια δημοτικότητας και συμπάθειας δεν μπορώ να πω ότι κάτι είναι άδικο.
- Εχεις και μια πολύ ωραία παρουσία δίπλα σου, τη Φουρέιρα. Σε εμπνέει όλο αυτό να είσαι καλύτερος;Οταν έχεις μια τόσο ωραία παρουσία δίπλα σου, φυσικά και σε εμπνέει και σε κάνει καλύτερο. Είναι μια πανέμορφη γυναίκα, ένα γλυκύτατο πλάσμα. Εχω χαρεί πολύ που μέσω αυτού του σόου έχουμε έρθει πολύ κοντά και έχουμε γνωριστεί και ανακαλύπτω ότι έχει ταλέντο σε διαφορετικά είδη τραγουδιού από αυτά που την είχαμε συνηθίσει και νομίζω ότι θα μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα.
- Πολλοί λένε ότι είναι άδικο να κερδίσεις εσύ γιατί είσαι επαγγελματίας τραγουδιστής, τι έχεις να πεις;Κατ’ αρχάς, δεν ζήτησα να είμαι εγώ στο παιχνίδι, αλλά μου ζητήθηκε και το έκανα για τον ωραίο σκοπό. Δεύτερον, θεώρησα ότι σε έναν διαγωνισμό τραγουδιού θα συμμετείχαν άνθρωποι οι οποίοι έχουν κάποια κλίση στο τραγούδι ή κάποια εμπειρία τουλάχιστον γιατί, και εμένα, αν μου είχε ζητηθεί να συμμετάσχω σε έναν διαγωνισμό μουσικής ή πλεξίματος, επειδή δεν έχω ιδέα δεν θα πήγαινα. Εχουμε δει κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού επίσης ότι η κριτική επιτροπή απέναντι σε εμένα και την Ελένη είναι πολύ πιο αυστηρή από ό,τι στα άλλα ζευγάρια, ακριβώς λόγω του ότι είμαι και εγώ ένας επαγγελματίας τραγουδιστής, αλλά ήταν μια ιδιότητά μου την οποία το ευρύ κοινό δεν γνώριζε, οπότε, υπό αυτήν την έννοια, δεν ήταν άδικο να βρίσκομαι και εγώ σε αυτό το σόου και αυτό είναι ένα από τα καλά που έχω αποκομίσει από αυτήν την εκπομπή, το ότι έγινε σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα γνωστό ότι είμαι και τραγουδιστής.
- Στενοχωριέσαι γι’ αυτό που λένε;Κάθε φορά λένε πάρα πολλά, αυτό είναι ένα πταίσμα (γέλια). Οπότε δεν στενοχωριέμαι. Ξέρω ποιος είμαι, τι κάνω, ξέρω τα όνειρά μου, τους στόχους μου. Δεν με στενοχωρεί κυρίως γιατί υπάρχει μια τόσο μεγάλη αγκαλιά από τον κόσμο. Γίνομαι αποδέκτης τόσο μεγάλης αγάπης και θαυμασμού και ο απώτερος στόχος κάθε καλλιτέχνη είναι αυτός.


«Η κριτική επιτροπή είναι πιο αυστηρή απέναντί μου»

- Την κριτική επιτροπή πώς τη βλέπεις;Δεν μπορώ να κρύψω τον μεγάλο μου θαυμασμό για τον Στέφανο Κορκολή. Είναι μια προσωπικότητα την οποία θαύμαζα από την εφηβεία μου. Υποκλίνομαι στις μουσικές του γνώσεις. Εχει παίξει ως σολίστας στις μεγαλύτερες αίθουσες μουσικής της Ευρώπης και η γνώμη του πάντα έχει μια ιδιαίτερη βαρύτητα για μένα, χωρίς να απαξιώνω κανέναν από τους υπολοίπους που πολύ καλά κάνουν τη δουλειά που κάνουν. Εχει τύχει να διαφωνήσω με κριτική της επιτροπής, αλλά και πάλι έχουμε να κάνουμε με υποκειμενικές γνώμες.
- Την Αθηναΐδα και τη Λυδία πώς τις κρίνεις;Μια χαρά. Εχουν τη δική τους οπτική γωνία. Τη γωνία ενός μέσου τηλεθεατή που το κρίνει συνολικά το κάθε τραγούδι, όχι τόσο ειδικά ως προς το τραγουδιστικό μέρος, αλλά ως μια παρουσία γενική. Μια χαρά είναι.
- Με τον Γιώργο Καπουτζίδη γνωριζόσασταν;Γνωριζόμασταν, αλλά δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο ετοιμόλογος είναι, κάθε φορά με εκπλήσσει. Είναι πάρα πολύ καλός σε αυτό που κάνει. Είναι πολύ ταλαντούχος.
- Αν σήμερα βγεις θα στενοχωρηθείς;Οχι, ειλικρινά. Και την περασμένη φορά να είχα βγει δεν θα είχα πρόβλημα, γιατί για μένα αυτό δεν ήταν κάτι που πήρα ποτέ στα σοβαρά, εγώ το είδα χαλαρά.
- Είσαι πάντα τόσο καλός και ευγενικός; Βγαίνεις ποτέ από τα όριά σου;Μπορώ να βγω από τα όριά μου με δύο πράγματα: την αγένεια και την έλλειψη σεβασμού. Μέχρι στιγμής δεν το έχω νιώσει για να βγω εκτός ορίων. Οταν δεν συμφωνώ με τη γνώμη κάποιου ανθρώπου, δεν μπορώ να βγω εκτός ορίων γιατί απλά σέβομαι τη γνώμη του.
- Στο σίριαλ πώς είναι τα πράγματα;Από το 1997 που δουλεύω στον χώρο σπάνια μου έχει συμβεί το κλίμα να είναι τόσο καλό σε μια δουλειά, να είναι τόσο ομαδικό και παρεΐστικο. Νομίζω ότι όλα τα παιδιά το πήραν προσωπικά το θέμα με τα «Μυστικά της Εδέμ». Με την Αντιγόνη είμαστε οικογένεια, την έχω παντρέψει άλλωστε. Με όλα τα παιδιά υπάρχει κλίμα παρέας και εκεί ήταν και η «μαγκιά» του σκηνοθέτη, ο οποίος κατάφερε να δημιουργήσει ένα cast από ηθοποιούς που μπορούσαν από την πρώτη ημέρα να είναι παρέα πολλών ετών.


«Εχω άγχος, αλλά παραμένω αισιόδοξος»

- Σε έχει επηρεάσει όλο αυτό που βιώνει η χώρα μας με την οικονομική κρίση;Με αγχώνει πολύ και το βλέπω συνέχεια δίπλα μου. Εγώ είχα την τύχη την τεράστια στα χρόνια που ξεκίνησε η κρίση να μου συμβεί αυτό το δώρο που λέγεται «Μυστικά της Εδέμ» και τα πράγματα να πηγαίνουν καλύτερα για μένα, αλλά μερικές φορές αγχώνομαι για το μέλλον και για το τι προκύπτει γιατί τα πράγματα και στην τηλεόραση θα δυσκολέψουν από ό,τι βλέπω. Θέλω όμως να διατηρώ την αισιοδοξία μου γιατί αυτή είναι και η πηγή ενέργειας για να πηγαίνουν καλά τα πράγματα.
- Τι εύχεσαι για το 2011;Εύχομαι όσο μπορούμε να εξαλείφουμε τη λέξη «δύσκολα» από το λεξιλόγιό μας το καθημερινό γιατί τείνει να γίνει η λέξη που χρησιμοποιούμε πιο συχνά.

«Είχα μια δύσκολη εφηβεία»

- Διαβάζω ότι είσαι ερωτευμένος με την Ειρήνη που ασχολείται με την τηλεόραση. Τι έχεις να πεις;Είμαι σε μια καλή φάση της ζωής μου. Αυτές τις λίγες στιγμές που καταφέρνουμε να μοιραζόμαστε είναι καλές.
- Είναι φρέσκο το ειδύλλιο;Οχι, είναι εδώ και ενάμιση χρόνο.

- Σε παρακολουθεί και εκείνη, φαντάζομαι, κάθε Κυριακή;Ναι και μου δίνει πολύ κουράγιο και όλη της τη θετική ενέργεια και τη σωστή της κρίση.

* Σκέφτεσαι τον γάμο;
Οχι, καθόλου. Για μένα ο γάμος είναι συνυφασμένος με την έλευση ενός παιδιού. Επειδή αυτήν τη στιγμή στη ζωή μου δεν θα χωρούσε ένα παιδί, από την άποψη ότι δεν μπορώ να αφιερώσω τον χρόνο που απαιτείται, γιατί δεν θεωρώ ότι ένα παιδί μπορεί να μεγαλώσει ερήμην των γονιών του.

- Εχεις αδέλφια;Είμαι μοναχοπαίδι. Μεγάλωσα εκεί όπου ακόμα ζω, στο Χαλάνδρι. Είχα την τύχη να μεγαλώσω σε ένα μέρος με δύο αντικριστές πολυκατοικίες που στη μέση είχε ένα μεγάλο κήπο με παιδική χαρά. Εζησα παιδικά χρόνια μέσα στο παιχνίδι με πολλούς φίλους, πολύ γέλιο και πολλή χαρά. Τα παιδικά μου χρόνια πάντα τα αναπολώ με πολύ γλυκά συναισθήματα.
- Υπήρξε κάποια περίοδος στη ζωή σου που πέρασες δύσκολα;Είχα μια δύσκολη εφηβεία. Είχα θέματα με τον εαυτό μου που έπρεπε να επιλύσω και ήταν αρκετά. Θεωρούσα τον εαυτό μου πάρα πολύ άσχημο. Μεταξύ πλάκας και αστείου, στην παρέα άκουγα κάποια πράγματα τα οποία εμένα με επηρέαζαν περισσότερο, ενώ ήταν για πλάκα. Αυτό όμως που με τάραξε ήταν ο θάνατος της γιαγιάς μου, της Μαίρης, που έφυγε από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 62 ετών, όταν ήμουν 18 ετών. Ηταν πολύ απότομο και επειδή ήταν πολύ έντονη η παρουσία της στη ζωή μου, γιατί παράλληλα με τους γονείς μου επειδή είχαν τις δουλειές τους με μεγάλωνε και εκείνη. Μου άφησε ένα μεγάλο κενό. Το καλό είναι ότι ακόμα τη νιώθω δίπλα μου, κοντά μου σε κάθε μου βήμα, και αυτό μου ηρεμεί την ψυχή.


ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ



Πηγή:http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&la=2&catid=3&artid=1310640