Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Επόμενες εμφανίσεις του Παναγιώτη Πετράκη

Επόμενες εμφανίσεις του Παναγιώτη:ΣΥΝΑΥΛΙΑ"ΩΡΑΙΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ"ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ PIANO DUO ΕΠΑΦΕΣ ΕΛΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΝΤΕΛΗ: 
α)30 Ιουλίου στο Βραχάτι Κορινθίας -Παναγιώτης Πετράκης και Σοφία Παπάζογλου(Είσοδος δωρεαν)

β) 2 Αυγούστου στη Νέα Μάκρη 

είσοδος 15 ευρώ
γ) 23 Αυγούστου- Αύλειος χώρος 1ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου Κρήτης / Ώρα 21.00 12€ Κανονικό και 10€ Φοιτητικό, Παιδικό
δ) 25 Αυγούστου στη Ρόδο στη Τάφρο 
ε) 7 Οκτωβρίου στο Θέατρο Badminton "Τραγούδια χωρίς εποχές" ( παράσταση αφιερωμένη στον Μίμη Πλέσσα)

Η Νάντια Μπουλέ και ο Παναγιώτης Πετράκης "Μένουν Για Πάντα Παιδιά" Στο Badminton~tralala.gr

Κυριακή 17 Ιουλίου 2011Η Νάντια Μπουλέ και ο Παναγιώτης Πετράκης "Μένουν Για Πάντα Παιδιά" Στο Badminton

Info

  • Τι: Νάντια Μπουλέ και ο Παναγιώτης Πετράκης live 
  • Πού: Θέατρο Badminton 
  • Πότε: Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011 
  • Ρεπορτάζ: Θωμαή Καραθάνου 
  • Φωτογράφηση: Ανδρέας Παπαγιαννάκης 
«Μένουμε Πάντα Παιδιά».. Η παράσταση που ανέβηκε εχθές στο Badminton με τη Νάντια Μπουλέ και τον Παναγιώτη Πετράκη στα καλύτερα τους να ερμηνεύουν τραγούδια από γνωστά Musical του παλιού Ελληνικού κινηματογράφου.
Η ώρα γύρω στις 22:00 και το θέατρο Badminton είναι γεμάτο από κόσμο που έχει καταφθάσει για να παρακολουθήσει από κοντά την παράσταση φόρο τιμής στα Musical του Γιάννη Δαλλιανίδη υπό την επιμέλεια του Μάκη Δελαπόρτα.
boule_petrakis_premiera_012
Ο Μάκης Δελαπόρτας είναι και εκείνος που θα μας καλωσορίσει στο χώρο του θεάτρου, θα μας μιλήσει για τη σημαντικότητα και τη διαχρονικότητα αυτών των τραγουδιών αλλά και θα εκφράσει το θαυμασμό που τρέφει απέναντι στα δύο παιδιά, τον Παναγιώτη και τη Νάντια! Τέλος, μας παρουσιάζει και ένα βίντεο με συγκεντρωμένες τις πιο σημαντικές στιγμές του Ελληνικού Musical.
boule_petrakis_premiera_018
Μετά το Video είναι η σειρά της Νάντιας και του Παναγιώτη να ανέβουν στη σκηνή και με τα πιο λαμπερά χαμόγελα, να μας καλωσορίσουν προλογίζοντάς το Show , λέγοντας μας τι είναι Musical και τι σημαίνει η δουλειά του Γιάννη Δαλλιανίδη για την ελληνική μουσική ιστορία!
boule_petrakis_premiera_035
  Οι δύο τους άνοιξαν το πρόγραμμα με το ντουέτο: «Φεύγουν Τα Χρόνια».
boule_petrakis_premiera_071boule_petrakis_premiera_047boule_petrakis_premiera_049
Ενώ στη συνέχεια εμφανιζόταν είτε ως ντουέτο είτε ο καθένας ως Solo! Ο Παναγιώτης ερμήνευσε μοναδικά, τραγούδια όπως τα : «Έκλαψα Εχθές», «Θα Πιω Απόψε Το Φεγγάρι», «Τόσα Καλοκαίρια» και «Ένας Ουρανός Μ' Αστέρια». Η Νάντια από την άλλη ερμήνευσε καταπληκτικά τραγούδια όπως τα: «Του Αγοριού Απέναντι», «Ρίκο Ρίκο Ρίκοκο», «Καμαρούλα Μια Σταλιά», το αγαπημένο της «Τώρα», «Λαός Και Κολωνάκι», «Είμαι Γυναίκα Του Γλεντιού» και πολλά άλλα!
boule_petrakis_premiera_110
Στα κοινά τους ντουέτα ακούσαμε μεταξύ άλλων και τα: «Χρυσόψαρο», «Είσαι Παιδί Μου Πειρασμός», «Μένουμε Πάντα Παιδιά »
Και κάπως έτσι, έχοντας ακούσει υπέροχες μελωδίες και με τον Παναγιώτη και τη Νάντια να τραγουδάνε το «Μένουμε Πάντα Παιδιά», η παράσταση έφτασε στο τέλος της αφήνοντας σε όλους μας μια γλυκιά νοσταλγία καθώς περάσαμε σχεδόν δύο ώρες ταξιδιού σε τραγούδια ταινιών που όλοι ανεξάρτητα από την ηλικία μας έχουμε αγαπήσει.. Τραγούδια που τραγουδήσανε οι γονείς μας και θα τραγουδάνε και τα παιδιά μας , τραγουδημένα από δύο νέα παιδιά που μας γεμίζουν χαρά για το μέλλον της ελληνικής μουσικής.
boule_petrakis_premiera_132
Δύο νέα ταλαντούχα και φρέσκα παιδιά, γεμάτα όρεξη που τραγουδάνε χαμογελώντας γιατί πραγματικά αγαπούν αυτό που κάνουν πράγμα που περνάει και στον κόσμο. Δύο νέοι με πολλά κοινά γιατί και οι δύο δεν είναι απλά πολύ ταλαντούχοι αλλά και πολυτάλαντοι συνδυάζοντας πολλά χαρίσματα ταυτοχρόνως.
boule_petrakis_premiera_120
 Η επιμέλεια του Μάκη Δελαπόρτα φανταστική και μάλιστα είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι πριν ερμηνεύσουν το κάθε τραγούδι, μας διηγούταν και την μικρή ιστοριούλα που κρύβει πίσω του βάζοντας μας στο κλίμα πιο ευχάριστα.
Στη βραδιά παραβρέθηκαν και οι: Μίμης Πλεσσας, Μαίρη Λίντα, Μαρία Ιωαννίδου, Θανάσης Πάτρας, Κατερίνα Γκαγκάκη.
boule_petrakis_premiera_001
boule_petrakis_premiera_011
boule_petrakis_premiera_010