Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Παναγιώτης Πετράκης «Αμφιβάλω αν έχω ζήσει τον έρωτα» 18.6.2011


Παναγιώτης Πετράκης

«Αμφιβάλω αν έχω ζήσει τον έρωτα»

Παναγιώτης Πετράκης
O «Λουκάς» των Μυστικών της Εδέμ και ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της σόουμπιζ, Παναγιώτης Πετράκης είναι καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας, στις 21:00 στην εκπομπή  Everyday Girls του MTV.Ο πολυτάλαντος ηθοποιός και τραγουδιστής μιλάει για τα επαγγελματικά του βήματα, το Just the Two of Us, αλλά και τον έρωτα, με αφοπλιστική ειλικρίνεια και χιούμορ.

«Με το μαχαίρι στον λαιμό θα διάλεγα το τραγούδι», ήταν η απάντησή του στο δίλημμα «υποκριτική ή τραγούδι». «Με το τραγούδι είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσεις  αυτό που αισθάνεσαι με αυτούς που σε ακούν».

Ως προς τα παιδικά του όνειρα, ο Παναγιώτης Πετράκης θυμάται ότι ήθελε να γίνει δεσπότης. «Το όνειρο μου δεν απέχει πολύ, με έναν παράξενο τρόπο. Ήθελα και τότε να φτάσω ψηλά, όπως και τώρα. Όταν κοιτάζω ψηλά δεν βλέπω ταβάνι».

Ο Παναγιώτης Πετράκης ανάμεσα στις οικοδέσποινες της εκπομπής, Μυρτώ Κάζη και Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη.

Όσο για τον έρωτα στη ζωή του, είπε: «Δεν ξέρω αν πιστεύω στον ένα και μοναδικό έρωτα. Νομίζω ότι δεν τον έχω ζήσει. Έχω εξιδανικεύσει τόσο πολύ την έννοια του έρωτα, που αμφιβάλω αν τον έχω ζήσει. Όταν σκέφτομαι την λέξη ‘έρωτας’ αμέσως σκέφτομαι και πόνο και αν με ρωτήσετε γιατί δεν ξέρω να απαντήσω. Τελικά ο έρωτας χτυπάει την πόρτα πολύ σπάνια».

Επίσης, στο πλαίσιο της συνέντευξης μιλά για το αν σκέφτηκε ποτέ να αποχωρήσει από τα Μυστικά της Εδέμ αλλά και το πώς αισθανόταν μέχρι να αναδειχθεί νικητής στο Just the Two of Us.
Πηγη: http://www.yupi.gr/gossip/c30886/Panagiwths_Petrakhs.html

Πηγη: