Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Συνέντευξη του Παναγιώτη και της Αντιγόνης Δρακουλάκη στο περιοδικό Λοιπόν

Π. Πετράκης - Α. Δρακουλάκη: "Ο έρωτας είναι απελευθέρωση"!


ΝΑΝΣΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
Ο Παναγιώτης Πετράκης και η Αντιγόνη Δρακουλάκη είναι δύο νέα παιδιά, χαμηλών τόνων, ευγενικά, με χιούμορ και καθόλου, μα καθόλου «ψωνισμένα». Ο Λουκάς και η Νόρα, οι δύο δαιμόνιοι δικηγόροι των «Μυστικών της Εδέμ», που με το ταλέντο τους κατάφεραν να... κλέψουν τις εντυπώσεις.
Εξι μήνες πέρασαν από την ημέρα που τα «Μυστικά της Εδέμ» άρχισαν για πρώτη φορά να... αποκαλύπτονται στους δέκτες μας. Τι γεύση σας έχουν αφήσει μέχρι τώρα;
Παναγιώτης Πετράκης: «Για μένα η ?Εδέμ? ήταν και είναι ευλογία στη ζωή μου. Και το περίεργο ξέρεις ποιο είναι; Πως ενώ μιλάμε για μια καθημερινή δουλειά, όχι απλώς δεν την έχω βαρεθεί έξι μήνες μετά, γιατί υπάρχει αυτός ο κίνδυνος, αλλά έχει γίνει ακόμα πιο προκλητική».
Πώς σας φαίνεται το καθημερινό; Μοιάζει λιγάκι με... τεστ κοπώσεως ή όχι;
Αντιγόνη Δρακουλάκη: «Ναι, το καθημερινό είναι πρωταθλητισμός. Είναι ένας τεράστιος μηχανισμός και πρέπει να είσαι πολύ πιστός και αφοσιωμένος ?στρατιώτης? για να καταφέρεις να αντεπεξέλθεις. Θέλει αυστηρότητα, τάξη και συνέπεια. Είναι σαν να τρέχεις καθημερινά για να κάνεις ρεκόρ».
Ποιοι ήταν οι λόγοι που σας έκαναν να πείτε το «ναι» στην «Εδέμ»;
Π.Π.: «Αυτή η πρόταση είχε τα... πάντα! Όλα τα εχέγγυα που ψάχνει ένας ηθοποιός για να πει το ?ναι?. Είναι δυνατόν να σου κάνει πρόταση η Έλενα Ακρίτα και ο Γιώργος Κυρίτσης και να πεις ?όχι?; Έχουν γράψει ιστορία αυτοί οι δύο άνθρωποι. Μετά ήταν και ο σκηνοθέτης μας και όλο αυτό το εκλεκτό πραγματικά επιτελείο. Επίσης, ήταν οι ρόλοι του Λουκά και της Νόρας, που ήταν σούπερ. Ε, για όλα αυτά τα πράγματα είπαμε το ?ναι?. Μόνο καλό μπορούσε να μας κάνει αυτή η δουλειά».
Υπήρξε κάτι που να φοβηθήκατε στην αρχή;
Π.Π.: «Να μην τα καταφέρω να βγω αληθινός. Ξέρεις, με την καθημερινή υπερ-έκθεση αυτή η επικινδυνότητα υπάρχει. Δεν ήθελα να βγω ούτε υποτονικός, αλλά ούτε και υπερβολικός».
Οι καθημερινές σειρές στην ελληνική τηλεόραση είναι άκρως παρεξηγημένες και από πολλούς αντιμετωπίζονται με σνομπισμό. Αυτό ήταν κάτι που σας προβλημάτισε;
Α.Δ.: «Είναι άδικο να βάζεις όλες τις δουλειές στο ίδιο τσουβάλι. Υπάρχουν καλές και κακές δουλειές και εβδομαδιαίες και καθημερινές. Γενικότερα, είναι άδικο να βάζεις ταμπέλες. Είμαι σίγουρη πως πολλοί άνθρωποι που δουλεύουν στα εβδομαδιαία ζηλεύουν ?με την καλή έννοια πάντα? τη δική μας δουλειά».
Πιστεύετε πως ο Λουκάς και η Νόρα είναι η μεγάλη ευκαιρία για εσάς; Η ευκαιρία που περιμένατε;
Π.Π.: «Για την ώρα έτσι αποδεικνύεται. Είναι ο πρώτος μου ρόλος, που με χαρακτήρισε».
Α.Δ.: «Η Νόρα με απελευθέρωσε και με έκανε καλύτερη».
Η τηλεόραση ανοίγει πόρτες;
Π.Π.: «Τα πάντα έχουν να κάνουν και με τον τρόπο με τον οποίο εσύ χειρίζεσαι και αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις. Μου πήρε έντεκα χρόνια δουλειάς για να φτάσω σε αυτό το σημείο. Έχω δουλέψει πολύ με τον εαυτό μου, οπότε ξέρω καλά και τη μία, αλλά και την άλλη όψη του νομίσματος. Για τίποτα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος».
Η αναγνωρισιμότητα ήταν ζητούμενο για εσάς;
Α.Δ.: «Το να με αναγνωρίζουν στο δρόμο, αυτού του τύπου η αναγνωρισιμότητα, όχι. Δεν με ένοιαζε καθόλου. Εμένα ανέκαθεν με ένοιαζε η αναγνωρισιμότητα εκείνη που έρχεται από τη δουλειά σου και το αν την κάνεις καλά».
Ένας άντρας και μια γυναίκα, όπως ο Λουκάς και η Νόρα, μπορεί να είναι φίλοι;
Α.Δ.: «Σίγουρα υπάρχει φιλία ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα. Υπάρχει όμως και ερωτισμός. Δεν φταίμε εμείς, φταίει η... φύση. Συχνά υπάρχει ένας υπολανθάνων ερωτισμός, όπως συμβαίνει με τον Λουκά και τη Νόρα. Οι δυο τους μου θυμίζουν τη σειρά ?Αυτός, αυτή και τα μυστήρια?».
Αγάπη και μίσος πάνε μαζί;
Π.Π.: «Να αγαπάς και να μισείς ταυτόχρονα δεν γίνεται. Όμως, το να αγαπάς τον άλλο και να έχει πάνω του κάποια πράγματα που μισείς, που σε ενοχλούν, γίνεται».
Έχετε σκεφτεί ποτέ γιατί αυτοί οι δύο μαλώνουν σαν το σκύλο με τη γάτα;
Α.Δ.: «Μάλλον υπάρχουν απωθημένα. Ίσως υποσυνείδητα έχουν... αναβάλει ή στριμώξει, αν θες, τα βαθύτερα συναισθήματα που τρέφει ο ένας για τον άλλο, γι’ αυτό και δημιουργούνται αυτοί οι ασταμάτητοι καβγάδες».
Εκείνοι έχουν μυστικά. Εσείς;
Π.Π.: «Όλοι μας έχουμε μυστικά και εννοείται πως έχω κι εγώ. Ίσως να μην είναι τόσο... ενοχικά όσο είναι τα μυστικά της παρέας της Φεγγαρόπετρας».
Α.Δ.: «Υπάρχει άνθρωπος χωρίς μυστικά; Όσο ειλικρινής και να λέει ο άλλος πως είναι, σίγουρα πάντα κάτι... ξεχνάει να σου πει».
Είναι επικίνδυνα;
Π.Π.: «Είναι τα άτιμα, είναι. Και τα μυστικά γίνονται επικίνδυνα, γιατί συνήθως πληγώνουν τον άλλο».
Η παρέα της Φεγγαρόπετρας φτάνει στα άκρα για το χατίρι του έρωτα. Εσείς;
Α.Δ.: «Μπορώ να σου πω πως έχω τολμήσει, έχω κάνει ακραία πράγματα στη ζωή μου για τον έρωτα. Απλώς, αυτό που με σώζει συνήθως είναι πως... συνέρχομαι γρήγορα. Αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση και προχωρώ σε ηρωική αποχώρηση! Είμαι ανεξάρτητος άνθρωπος και εύκολα ένας έρωτας μπορεί να με σκάσει».
Στον έρωτα υπάρχουν «πρέπει» ή μόνο συναισθήματα;
Π.Π.: «Ο έρωτας είναι συναίσθημα εξ ορισμού. Οπότε, τα ?πρέπει? δεν πολυκολλάνε. Ίσως τα ?πρέπει? να έχουν να κάνουν με το σεβασμό απέναντι τόσο στον άλλο όσο και στο πρόσωπό μας».
Τι είναι ο έρωτας;
Π.Π.: «Ουσιαστικά δεν τον έχω βιώσει μέχρι τώρα, αλλά πιστεύω πως είναι τα συναισθήματα στον υπέρτατο βαθμό».
Α.Δ.: «Για μένα ο έρωτας είναι απελευθέρωση. Είναι το συναίσθημα εκείνο που σε κάνει να πετάς».
Και η αγάπη;
Π.Π.: «Το απόλυτο συναίσθημα. Η υπέρβαση του εγώ μας στο εμείς. Σε κάνει να βλέπεις μακριά από τη μύτη σου».
Α.Δ.: «Είναι η ωριμότητα των συναισθημάτων και των καταστάσεων. Είναι ακόμη η συντροφικότητα, η αγκαλιά».

Πηγή:http://www.womenonly.gr/

Πείτε μας τη γνώμη σας για τον Παναγιώτη

Ένα βιντεάκι απο μένα..!

Στο ρόλο του Λουκά Βενέτη στα μυστικά της Εδέμ

Βιογραφικό απο το Official Fan Club του στο Facebook


Ο Παναγιώτης Πετράκης είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός, τραγουδιστής, χορευτής…performer…
Τη σεζόν που μόλις πέρασε γέμιζε τα απογεύματά μας και έμπαινε στα σπίτια μας με ‘’Τα Μυστικά Της Εδέμ’’…Επίσης μας χάρισε έναν υπέροχο χειμώνα και μας ταξίδεψε στο πλευρό της Νίνας Λοτσάρη στο Casablanca Music Hall με το show ‘’Flosh Royal’’…
Ο κόσμος και σε μεγαλύτερο ποσοστό ο γυναικείος πληθυσμός τον λάτρεψε… Αυτό βέβαια ήταν αναμενόμενο, αλλά καθόλου τυχαίο, αφού εκτός από το ταλέντο του, το οποίο δεν κρύβεται, κάτι ακόμα που τον αναδεικνύει είναι ο ακέραιος χαρακτήρας του, η καλοσύνη, η αξιοπρέπεια του, η διακριτικότητά, η θετική του ενέργεια, το χαμόγελο και φυσικά το γεγονός ότι έχει πάντα να πει έναν καλό λόγο για όλους και αυτό, σαφώς, το κάνει ανιδιοτελώς…
Κάποιοι ακόμα ίσως τον γνωρίζουν και τον λατρεύουν ως Λουκά…νομίζω όμως πως έφτασε η στιγμή να γνωρίσουμε όλοι μαζί τον Παναγιώτη και την καλλιτεχνική του πορεία μέχρι τώρα:

Ο Παναγιώτης Πετράκης κατάγεται από το Ρέθυμνο της Κρήτης, γεννήθηκε και μεγάλωσε όμως στο Χαλάνδρι όπου και ζει μέχρι σήμερα. Δε του αρέσει να διαταράσσονται οι ισορροπίες και η ηρεμία στη ζωή του και κάνει ό,τι περνά από το χέρι του - πολλές φορές και εις βάρος του - για να το διατηρεί.
Μεγάλωσε με πολλή αγάπη και ελεύθερος πάντα να κάνει αυτά που θέλει.
Το πρώτο του όνειρο, όσον αφορά το επάγγελμα που θα ακολουθούσε, ήταν σε ηλικία πέντε ετών όταν ανακοίνωσε στους γονείς του πως θέλει να γίνει δεσπότης.
Αμέσως μετά ακολούθησαν τα εξής επαγγέλματα:δημοσιογράφος, δικηγόρος, καθηγητής αγγλικών, σχεδιαστής ως που μετά από την παρότρυνση των γονιών και των καθηγητών του κατέληξε να δίνει εξετάσεις στη δραματική σχολή Βεάκη.
Ο Παναγιώτης δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτό και έτσι έφτασε να κάνει το μεταπτυχιακό του σε musical theatre, στη Νέα Υόρκη ως υπότροφος του Ιδρύματος Fulbright.

Σημαντικούς σταθμούς στην πορεία του ως τώρα αποτελούν:

-Η συνεργασία του με την ομάδα «Χορικά» της Ζουζούς Νικολούδη στα έργα «Ιχνευτές Σάτυροι» του Σοφοκλή (Σειληνός) και «Τρωάδες» του Ευριπίδη (Ποσειδών).
-H συμμετοχή του ως σολίστ στη συμπαραγωγή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, του Κ.Θ.Β.Ε. και του Δ.Π.Θ. Βέροιας, «Follow the Fellow Who Follows a Dream».
-Η συμμετοχή του στην οπερέτα «Οι Απάχηδες των Αθηνών» του Ν. Χατζηαποστόλου (Κλέων) στην Εθνική Λυρική Σκηνή.

Το 2001 αποτέλεσε ορόσημο για εκείνον, καθώς του δόθηκε η ευκαιρία να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη με υποτροφία του Ιδρύματος Fulbright και να εμβαθύνει στο αγαπημένο του θεατρικό είδος, το musical. Κατά τη διετή παραμονή του στις Η.Π.Α., έλαβε μέρος στις παραστάσεις «Copacabana, the musical» (Rico), «Some Enchanted Evening» των Rodgers & Hammerstein και «Camelot» (Lancelot).
Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, συμμετείχε στο μιούζικαλ για παιδιά «Νυχτερινές Πτήσεις», «Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας Μικρός Πρίγκηπας...» σε μουσική Τάση Χριστογιαννόπουλου, στo Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην παράσταση «Frankenstein Rediculus» (Φάντασμα της Όπερας) στο «Νέο Ριάλτο», «Πυρετός το Σαββατόβραδο» (DJ Monty) στο θέατρο «Βέμπο», «Ερωτικά Παιχνίδια» (Μάριο) στο «Παρκ», «Funny» ('Εντυ) στο «Ιλίσια-Ντενίση», «Μήδεια» του Μποστ (Ευριπίδης), περιοδεία 2007.

Έχει συνεργαστεί επίσης σε μουσικές παραστάσεις και συναυλίες με τη Μαρινέλλα, τον Τάκη Ζαχαράτο, τη Νίνα Λοτσάρη κ.α. Έχει πραγματώσει προσωπικές συναυλίες σε Ελλάδα και Αμερική. Το 2005 είχε την τιμή να κληθεί από την Α.Υ. Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Γιουγκοσλαβίας, για να τραγουδήσει στο γκαλά του ιδρύματος Lifeline, που τελεί υπό την αιγίδα της.


Στην τηλεόραση έχει εμφανιστεί στις σειρές: «Τα παιδιά της γειτονιάς» (Ετ1), «Τζένη κι Ευανθία» (Alpha), «Μαρία, η άσχημη» (Mega), «Τα μυστικά της Εδέμ» (Μega).

Το χειμώνα του 2010 συνεργάστηκε με το Μίμη Πλέσσα στη Μουσική Παράσταση "Η Αθήνα τη νύχτα" στο Lido Music Theater.

Το κοινό τον ανακύρηξε νικητη του "Just the two of us"στο talent show του Mega, για φιλανθρωπικό σκοπό μαζι με την Ελένη Φουρέιρα.

28.10.2010-17.4.2011 Πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση "Μαίρη - Μαίρη" (Θέατρο Πόρτα) στο ρόλο του Μπομπ, μαζί του η Αντιγόνη Δρακουλάκη (Μαίρη), ο Μάνος Παπαγιάννης (Ντερκ), η Ευγενία Παναγοπούλου (Τίφαννι) και ο Ισίδωρος Σταμούλης (Όσκαρ) (16.11.2010 έγινε και η επίσημη πρεμιέρα τους)

Σύντομα περιμένουμε, με ανυπομονησία αφού δήλωσε πως είναι στα άμεσα σχέδιά του, την πρώτη του δισκογραφική δουλειά, σε συνεργασία με τον μουσικό Κωνσταντίνο Παγιάτη, που σίγουρα θα είναι υπέροχη και πολύ διαφορετική από τις συνηθισμένες.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ
Ταινία: "Dangerous Liaisons" του Stephen Frears
Βιβλίο: "The Last of the Wine" της Mary Renault
Δίσκος: "Kol Haneshama" (My Soul) της Ofra Haza
Όνειρο του είναι να ταξιδέψει στο Ισραήλ.
Αν κάνετε μια βόλτα στην Αθήνα στην Ακρόπολη μπορεί και να τον συναντήσετε, καθώς ο αγαπημένος του προορισμός στο Κέντρο είναι ο βράχος της Ακρόπολης.
Τον ελεύθερο του χρόνο γυμνάζεται και χορεύει, κατά προτίμηση flamengo.
Μετά από πολλές ώρες δουλειάς θα επιλέξει να βγει έξω με λίγους και καλούς φίλους σε ένα ήσυχο cafe με ζεστή ατμόσφαιρα και προσεγμένη αισθητική.
Αν βγείτε για φαγητό προς Γκάζι στα "Πρόσωπα" ή Χαλάνδρι στο "Kitchen Bar" μπορεί και να τον πετύχετε καθώς είναι λάτρης της πολυεθνικής κουζίνας.
Λάτρης του σινεμά με προτίμηση στην Κέιτ Γουίνσλετ, Μέριλ Στριπ, ο Κόλιν Φάρελ, Άντονι Χόπκινς.



Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης Βεάκη
Αριστούχος απόφοιτος

Η.Β. Studio (Νέα Υόρκη)
Υποκριτική: Advanced Scene Study Carol RosenfeW. Μουσικό Θέατρο: Elizabeth Hodes Helen Gallagher

Τραγούδι
Κλασικό : Κώστας Πασχάλης, Βαρβάρα Γκαβάκου, Βαγγέλης Χατζησίμος. Musical : Bill ZefSro, Αντώνης Αρμάνης. Μοντέρνο : Julie Massino.

Χορός
Broadway Dance Center (Jazz, Theatre Dance) Χοροκίνηση (Jazz, σύγχρονο) Solea, Ελένη Γιαννόπουλου (Flamenco)
ΘΕΑΤΡΟ
2007
Μήδεια του Μποστ
(Ευριπίδης) σκηνοθεσία: Σταμάτης Φασουλής, περιοδεία

Ερωτικά Παιχνίδια του Εντουάρντο Σκαρπέτα
(Μάριο) διασκευή: Κώστας Ασημακόπουλος, σκηνοθεσία: Γιάννης Διαμαντόπουλος, Θέατρο «Παρκ»

Funny, μιούζικαλ των Isobel Lennart και Jule Styne
(Έντυ) μετάφραση-διασκευή: Μιμή Ντενίση, σκηνοθεσία: Γιάννης Κακλέας, θέατρο «Ιλίσια-Ντενίση».

Πυρετός το Σαββατόβραδο
(DJ Monty) σκηνοθεσία-χορογραφίες: Arlene Phillips, Leon Alderton, μουσική διεύθυνση: Γιώργος Θεοδοσιάδης, Θέατρο «Βέμπο»

Frankenstein Rediculus του Martin Downing
(Φάντασμα της Όπερας) σκηνοθεσία: Βλαδίμηρος Κυριακίδης, θέατρο «Νέο Ριάλτο»

Μαρινέλλα «Φωνή από Φως»
μια μουσική παράσταση με τη Μαρινέλλα, ως τραγουδιστής-ηθοποιός, σκηνοθεσία: Σταμάτης Φασουλής, μουσική διεύθυνση: Γιώργος Νιάρχος, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Οι Φωνές μου
μια μουσική παράσταση με τον Τάκη Ζαχαράτο, ως τραγουδιστής-χορευτής, σκηνοθεσία: Δημήτρης Παπάζογλου, μουσική διεύθυνση: Νίκος Δανίκας, νυχτερινό κέντρο «Μέδουσα»

Νυχτερινές Πτήσεις, Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας Μικρός Πρίγκιπας...
αφιέρωμα στον Antoine de Saint-Exupery, ως Πιλότος, μουσική: Τάσης Χριστογιαννόπουλος, σκηνοθεσία: Θωμάς Μοσχόπουλος, μουσική διεύθυνση: Μίλτος Λογιάδης, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Copacabana, the musical του Barry Manilow
(Rico) σκηνοθεσία-χορογραφίες: Ken DeGori, μουσική διεύθυνση: Peter Suva, National tour 2002, Wind-wood Theatricals, ΗΠΑ

Some Enchanted Evening
αφιέρωμα στους Rodgers & Hammerstein, ως σολίστ τραγουδιστής, σκηνοθεσία-χορογραφίες: Casey Colgan, μουσική διεύθυνση: Stan Collins, Gary Wyatt, Show Palace Theatre, Florida, ΗΠΑ

Οι Απάχηδες των Αθηνών του Ν. Χατζηαποστόλου
(Κλέων) σκηνοθεσία: Γιώργος Ρεμούνδος, μουσική διεύθυνση: Γιώργος Νιάρχος, Νέα Σκηνή Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Θέατρο «Ακροπόλ»

Follow the Fellow who Follows a Dream
αφιέρωμα στο αμερικάνικο μιούζικαλ (1930-1970) ως σολίστ τραγουδιστής, σκηνοθεσία: Γιάννης Καραχισαρίδης, μουσική διεύθυνση: Γιώργος Νιάρχος, Εθνική Λυρική Σκηνή, Κ.Θ.Β.Ε., Δ.Π.Θ. Βέροιας

Κάπταιν Χουκ
(Πήτερ Παν) σκηνοθεσία: Δημήτρης Ιωάννου, Δ.Π.Θ. Βέρροιας

Τρωάδες του Ευριπίδη
(Ποσειδών) χορογραφίες-σκηνοθεσία: Ζουζού Νικολούδη, Κοραής Δαμάτης, Γιάννα Φιλιπποπούλου, ομάδα «Χορικά», Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Ιχνευτές Σάτυροι του Σοφοκλή
(Σιλινός) χορογραφίες-σκηνοθεσία: Ζουζού Νικολούδη, ομάδα «Χορικά», «Ανοιχτό» θέατρο, Στάδιο Αρχαίας Ολυμπίας

Εν πλω
αφιέρωμα στην ποίηση του Ανδρέα Εμπειρίκου, ως Ζωγράφος, χορογραφίες-σκηνοθεσία: Πέτρος Γαλλίας, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Μαργεντίνη της Μαίρης Κυριακή
μουσικό παραμύθι (Χρυσόβεργας) σκηνοθεσία: Κώστας Αρζόγλου, θέατρο «Αλάμπρα»
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Μαρία, η άσχημη
ρόλος: Πάρης (guest), Mega
Τζένη κι Ευανθία
ρόλος: Πήτερ (συμπρωταγωνιστικός), σενάριο: Βασίλης Νεμέας, σκηνοθεσία: Μάκης Πετρόπουλος, Alpha τηλεόραση

Τα παιδιά της γειτονιάς
ρόλος: Πέτρος (πρωταγωνιστικός), σενάριο-σκηνοθεσία: Παύλος Παρασχάκης, ΕΤ1
ΑΛΛΟ

A night of musical splendor
μια αναδρομή στο αμερικανικό μούζικαλ με πιάνο και φωνή (Πρεσβεία ΗΠΑ, Πρεσβεία της Σερβίας υπό την αιγίδα της Α.Υ. Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Γιουκοσλαβίας, Πρεσβεία της Ελβετίας, Ευριπίδειο θέατρο Ρεματιάς κ.α.)

Κωνσταντινίδης-Γιαννίδης, Αντιφάσεις
μια επισκόπηση των δύο μουσικών κόσμων του συνθέτη με πιάνο και φωνή, Αίθουσα συναυλιών Ωδείο Φίλιππος Νάκας

Από το Μοντεβέρντι στο μούζικαλ
συνεργασία με το Εθνικό Ωδείο, Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς

Διακρίσεις
Artist's Award (Musical Theatre 2001), Υποτροφία του Fulbright Foundation

Ξένες Γλώσσες
Αγγλικά (Proficiency), Γερμανικά (Grundstufe)



Αυτός είναι ο Παναγιώτης και για όλα αυτά τον αγαπάμε…
Έτσι ακριβώς όπως είναι…

Η σελιδα αυτη είναι αφιερωμένη στον Παναγιώτη...Σε έναν Άνθρωπο που δε μας άφησε να ξεχάσουμε ότι στα δύσκολα υπάρχει ακόμα αυτό το είδος υπό εξαφάνιση που λέγετε Άνθρωπος με αξίες...μας έδωσε δύναμη, αγάπη και φυσικά ανταποδίδουμε με θετική ενέργεια, αγάπη και με την παρουσία μας…
…ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ…


Έλενα-Ναταλία-Αριάδνη-Ελένη-Αγαθή

Μαζι ενωμενες παντα διπλα στον παναγιωτη μας..συνταξιδιωτες στο δικο του ταξιδι παντα!!!





http://www.facebook.com/pages/%CE%A0%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%93%CE%99%CE%A9%CE%A4%CE%97%CE%A3-%CE%A0%CE%95%CE%A4%CE%A1%CE%91%CE%9A%CE%97%CE%A3-OFFICIAL-PAGE/113901259532






Πηγη: artcom.gr  k.a.