Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Περιλήψεις για τα Μυστικά της Εδέμ μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη 2011!

 Επεισόδιο 545-Ημερομηνία 12/4/2011


Ο Πέτρος δηλώνει ότι, αν ο Λουκάς κλείσει την υπόθεση, θα παραιτηθεί από τη δικηγορία. Ο Λουκάς, όμως, δεν δέχεται αυτόν το συμβιβασμό γιατί θέλει να δει τον Ρούσσο να τιμωρείται για όσα έχει κάνει. Η Στέλλα, που δίνει ελαφρυντικά στον Πέτρο για τις πράξεις του, αποφασίζει να μεσολαβήσει για να τους πείσει να συναντηθούν και να λύσουν τις διαφορές τους. Ο Χρήστος μαθαίνει τις κινήσεις της Νταίζης, οδηγείται σε ρήξη μαζί της και την εγκαταλείπει. Ο Λουκάς προειδοποιεί την Εριέττα ότι, από τη στιγμή που δεν δέχονται την υποχώρηση του Ρούσσου, αυτός θα επιτεθεί άγρια εναντίον τους. Η Εριέττα δείχνει αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα. Ο Λευτέρης παρακολουθεί τη Μαρίλια και την βλέπει να βγαίνει από ένα ακριβό αυτοκίνητο που οδηγεί ένας άντρας αρκετά μεγαλύτερός της. Η Μαρίλια πείθεται να συναντήσει τον Νικόλα, αλλά αρνείται να συζητήσει και να αποκαλύψει οτιδήποτε για τη νέα σχέση της. Η Αντιγόνη διαβεβαιώνει τον Στέφανο πως αν ο Πέτρος κινηθεί εναντίον του, θα του αποκαλύψει πού είναι θαμμένο το πτώμα του Αραβαντινού. Ο Λουκάς δέχεται να συναντηθεί με τον Πέτρο.


Επεισόδιο 548-Ημερομηνία 15/4/2011


Ο Ηλίας αρνείται να εγκαταλείψει το σπίτι του και ζητάει από τους εργολάβους να τον θάψουν μαζί με τα χαλάσματα. Η παρέα επεμβαίνει, γίνεται καυγάς και καταλήγουν όλοι μαζί στο τμήμα. Ο Στέφανος ξεκαθαρίζει στη Νταίζη πως αν δεν αλλάξει έμπρακτα, ο Χρήστος δεν πρόκειται να γυρίσει κοντά της. Εκείνη συνειδητοποιεί ότι, αυτήν τη φορά, έχει δίκιο. Η Μαρίλια αντιλαμβάνεται ότι την παρακολουθεί ο Λευτέρης. Σταματάει να του μιλήσει και του ζητάει να πήσει όλους να μείνουν μακριά της. Ο Λουκάς και η Εύα ζητάνε από την Αντιγόνη μια ακόμα χρονική παράταση, για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα με τον Ηλία. Αυτήν τη φορά, η Αντιγόνη δεν δείχνει πρόθυμη να υποχωρήσει. Η Δάφνη, μέρα με τη μέρα, συνειδητοποιεί ότι ο Ηλίας έχει ανάγκη από ιατρική περίθαλψη. Η Στέλλα μεσολαβεί και ζητάει από τη Νταίζη να πιέσει την Αντιγόνη να πουλήσει την Εδέμ, έτσι ώστε να μην κλονιστεί περισσότερο η υγεία του Ηλία. Ο αστυνόμος ζητάει εξηγήσεις από τον Λευτέρη για την παλιά ιστορία με την εξαφάνιση της Βέρας.


Επεισόδιο 549 - Ημερομηνία 18/4/2011


Ο Λουκάς ζητάει από την Εριέττα να του μιλήσει για το παρελθόν της και για την εποχή που ήταν παντρεμένη. Εκείνη, όμως, του εξηγεί ότι όλες αυτές οι μνήμες την πονάνε πολύ και δεν είναι ακόμα έτοιμη να μιλήσει γι' αυτές. Η απουσία της Μαρίλιας από το σπίτι είναι αβάσταχτη για την Εύα και την Αγγέλα. Έτσι, η Αγγέλα αποφασίζει να πάει να την βρει και να της ζητήσει συγνώμη, ελπίζοντας πως έτσι θα γυρίσει κοντά τους. Η Δάφνη εξηγεί στον Ηλία ότι κέρδισαν μια ακόμα μικρή παράταση και μπορεί να παραμείνει στην Εδέμ και το Πάσχα αλλά μετά θα πρέπει να φύγει, όμως ο Ηλίας δεν δείχνει να έχει συνείδηση της κατάστασης. Η Εριέττα αποφασίζει να εμπιστευτεί στον Στέφανο το παρελθόν της και του εξομολογείται τα πάντα για τη ζωή της. Αυτό το γεγονός τούς φέρνει πιο κοντά. Η Νταίζη βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά της Στέλλας. Στα μάτια της Νταίζης, η Στέλλα γίνεται η μάνα που δεν γνώρισε ποτέ και κοντά της βρίσκει τη στοργή που στερήθηκε...


Επεισόδιο 550 - Ημερομηνία 19/4/2011


Η παρέα λαμβάνει κλήσεις για να παραστούν ως μάρτυρες στον ανακριτή. Ο Λουκάς τούς συγκεντρώνει και τους εξηγεί τον τρόπο που πρέπει να χειριστούν την κατάσταση. Ο Πέτρος προτείνει στην Αντιγόνη να την χρησιμοποιήσει ως μάρτυρα υπεράσπισής του και εκείνη να δηλώσει πλήρη άγνοια για όλα τα συμβάντα του παρελθόντος. Η Αντιγόνη, η οποία επιθυμεί σαν αντάλλαγμα να την υπερασπιστεί στη δίκη, του ζητάει εικοσιτέσσερις ώρες για να το σκεφτεί. Η Αγγέλα ζητάει συγνώμη από τη Μαρίλια για το χαστούκι και εκείνη πείθεται να γυρίσει στο σπίτι και να γιορτάσουν το Πάσχα όλοι μαζί. Η Δάφνη πείθει την παρέα να γιορτάσουν, για τελευταία φορά, το Πάσχα στην Εδέμ, γεγονός που θα χαροποιήσει και τον Ηλία. Η Μελίτα και η Αμαλία αποφασίζουν να πάνε στη Σύρο. Ο Πέτρος προειδοποιεί τον Στέφανο ότι έχει πάρα πολλά στοιχεία εναντίον του, τα οποία θα μπορούσαν να τον καταστρέψουν. Είναι, όμως, πρόθυμος να τα ξεχάσει αν εκείνος του εξασφαλίσει τη σιωπή της Αντιγόνης.


Επεισόδιο 551 - Ημερομηνία 20/4/2011


Ο Χρήστος, με τη βοήθεια της Νταίζης, καταφέρνει για μια ακόμη φορά να κουκουλώσει την αλήθεια. Καλύπτει τον Λευτέρη, αλλά ο αστυνόμος δεν φαίνεται να πείθεται. Ο Στέφανος εξηγεί στην Αντιγόνη ότι ο Πέτρος τον εκβιάζει ανοιχτά και ζητάει επίμονα την πληροφορία για το πτώμα του Αραβαντινού, ώστε να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Η Αντιγόνη, όμως, του εξηγεί ότι θα χειριστεί μόνη της την κατάσταση. Η Μαρίλια γυρίζει σπίτι και εξομολογείται ότι έχει σχέση με έναν παντρεμένο, ο οποίος έχει και δύο παιδιά. Η Εύα προσπαθεί να της εξηγήσει ότι αυτός την εκμεταλλεύεται. Η Μαρίλια, όμως, τους ζητάει να κόψουν τον έλεγχο και το κήρυγμα, διότι θα την αναγκάσουν να ξαναφύγει από το σπίτι. Ο Λευτέρης ενημερώνει την Εύα ότι ο αστυνόμος είναι πολύ κοντά στο να ανακαλύψει όλη την αλήθεια για το σπίτι στο βουνό. Καταλήγουν να μαλώνουν, επειδή της το έκρυψε τόσο καιρό. Η Αντιγόνη αρνείται την προσφορά του Πέτρου και τον προειδοποιεί να μην τολμήσει να απειλήσει ούτε εκείνη ούτε τον Στέφανο. Ο αστυνόμος ανακαλύπτει ότι το σπίτι στο βουνό το είχαν επισκεφθεί, εκτός από τον Λευτέρη και τον Χρήστο, ο Στέφανος και η Εριέττα. Έτσι, τους μαζεύει όλους στην Ασφάλεια.




Μεγάλη Πέμπτη και Μεγάλη Παρασκευή δεν θα προβληθούν επεισόδια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: