Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Βιντεάκι αφιέρωμα για τον Παναγιώτη Πετράκη απο μένα

Παναγιώτης Πετράκης: "Αρνούμαι να δω το Just the two of us στα σοβαρά"


«Είμαι κλειστός άνθρωπος. Κρίνω τον εαυτό μου σκληρά και κλαίω δύσκολα», αποκάλυψε ο Παναγιώτης Πετράκης, ο τηλεοπτικός Λουκάς από τα Μυστικά της Εδέμ, στο TvWeekEnd. Στα τέσσερα του χρόνια ήθελε να γίνει δεσπότης και είχε πάρει σοβαρά το ρόλο του. «Λιβάνιζα κανονικά και ευλογούσα», λέει γελώντας. Για τον Παναγιώτη Πετράκη η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του ήταν στα 15 του χρόνια, όταν είχε την πρώτη ερωτική απογοήτευση. «Εγώ ήμουν 15 εκείνη 25 και ήταν και ηθοποιός. Εγώ εντυπωσιάστηκα από αυτό που είχα δε. Από τότε έχω νιώσει τον έρωτα όχι όμως σε τέτοια κλίμακα όπως τότε», εκμυστηρεύεται ο ηθοποιός. «Στις σχέσεις μου», λέει, « είμαι λογικός, δεν βασίζονται σε παράφορο πάθος». Μιλώντας για τον διαγωνισμό τραγουδιού, το just the two of us, στο οποίο παίρνει μέρος ο ηθοποιός λέει ότι το βλέπει ως μια ευκαιρία να επικοινωνήσει και την «τραγουδιστική ιδιότητα». «Η επάρκεια μου, η τραγουδιστική έχει κριθεί, δεν περιμένω να κριθεί στο παιχνίδι. Κάποιοι το βλέπουν πολύ πιο σοβαρά απ΄ ότι πρέπει » υποστηρίζει και χαρακτηρίζει το just the two of us «παιδικό πάρτυ».

Πηγη:http://www.gossip-tv.gr/story/69257/panagiotes-petrakes-arnoumai-na-do-just-two-us-sta-sobara

6ου Live tou Just the two of us

Daily Fix Mega
ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ 05/12/10
Σήμερα το βράδυ, ο Παναγιώτης και η Ελένη βρίσκονται μπροστά στην κριτική επιτροπή της εκπομπής «Just the two of us», ερμηνεύοντας το τραγούδι «The time of my life». Η Μαριάννα και ο Ησαΐας ερμηνεύουν το «What have you done». Η εμφάνιση του Παναγιώτη και της Ελένης στην εκπομπή οδήγησε και σε δισκογραφική συνεργασία αφού ηχογράφησαν μαζί ένα ντουέτο με τίτλο Σημάδια

Σημειωση για την φιλανθρωπικη εκδηλωση :)

Η ημερομηνια 13 Δεκεμβρίου για την φιλανθρωπική εκδηλωση στο Θέατρο «Τζένη Καρέζη» που αναφέρουν τα δημοσιευματα δεν ισχύει. Μόλις οριστικοποιηθεί η ημερομηνία και ο χώρος απο τους υπεύθυνους της εκδήλωσης θα σας ενημερώσουμε.