Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Παναγιώτης Πετράκης στο Super Star 17.1.11 λίγο πριν τη Νίκη του

Μίνι συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής "Πρωινή μελέτη" 18.1.2011

Ο Παναγιώτης Πετράκης στο More Radio (17-01-11)









Ευχαριστούμε πολυ τη Στελλίνα!

Η Ντέμη Πολυχρονίου μιλά για τον παιδικο της φίλο Παναγιωτη Πετράκη

Η Μαρία Μπεκατώρου και ο Χρήστος Χολίδης εισβάλλουν στα Μυστικά της Εδέμ

Ο Παναγιώτης δίνει συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής ''Πάνω στην ώρα''

http://www.alphatv.gr/Microsites/PanoStinOra/VIDEO/%CE%9F-%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%A0%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%B7%CF%82-----%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CF%89-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%A9%CF%81%CE%B1--18-01-11

Η επισημη σελιδα μας του κάνει έκπληξη

Απόσπασμα απο συνεντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό
moretalkradio.gr

Παναγιώτης Πετράκης: Από ποιον δέχτηκε το πρώτο τηλεφώνημα μετά την νίκη του;


Ο Παναγιώτης Πετράκης σάρωσε και στο ριάλιτι χορού παίρνοντας μαζί με την παρτενέρ του, την τραγουδίστρια Ελένη Φουρέϊρα, το πρώτο βραβείο. Ποιος ήταν εκείνος που του τηλεφώνησε μετά την νίκη του; Πρόκειται για τους γονείς του και συγκεκριμένα για τη μητέρα του καθώς παρακολουθούσαν από το σπίτι τον τελικό του ριάλιτι χορού. Όπως δήλωσε ο Παναγιώτης: «Μόλις τέλειωσε το σόου με πήρε τηλέφωνο η μητέρα μου, Σόφη, λέγοντάς μου πόσο περήφανη ένιωσε για μένα ».
πηγή:People

Παναγιώτης Πετράκης-Ελένη Φουρέιρα: «Φλερτάρουν με την ιδέα της Eurovision»

Οι νικητές του φιλανθρωπικού show του Mega, αποκαλύπτουν στο Περιοδικό 7 Μέρες Tv τα συναισθήματα τους μετά τη νίκη τους στο Just the two of us.
Η βραδιά του Τελικού για την Ελένη Φουρέιρα ήταν: «Μαγική μια από τις πιο ωραίες στιγμές της ζωής μου. Ένιωθα πολύ όμορφα και πιο πολύ για τον Παναγιώτη, γιατί το άξιζε. Αλλά δεν θεωρώ ότι είμαστε νικητές μόνο εμείς. Και η Μαρία είναι νικήτρια, όπως και όλα τα άλλα παιδιά που πήραν μέρος».

Για τον Παναγιώτη Πετράκη: «Το μόνο μου άγχος ήταν να προλάβω να είμαι εκεί μετά την παράσταση. Και τη στιγμή της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων με έπιασε ένα ανεπαίσθητο υποσυνείδητο άγχος που δεν το περίμενα. Ξαφνικά μπαίνεις σε μια διαδικασία διαγωνισμού.  Αυτό που έμεινε και στους δυο μετά από όλους αυτούς τους μήνες δουλειάς, είναι ότι πέτυχαν τον αρχικό στόχο, να συγκεντρωθούν δηλαδή χρήματα για το φιλανθρωπικό σκοπό. Κέρδισαν φιλίες και τους άφησε μια γλυκιά γεύση όλο αυτό.
Τα τραγούδια που απόλαυσε περισσότερο ο Παναγιώτης Πετράκης είναι οι «Δαίμονες» και το «Ne me quitte pas» ενώ η Ελένη ξεχώρισε το «All that jazz», τους «Δαίμονες», το «Hot stuff» και το «Rock this way».Μετά το ντουέτο τους «Σημάδια»  σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για το βίντεοκλιπ ενώ πιστεύουν πως η συνεργασία τους δεν σταματά εδώ.

Για τη Eurovision ο Παναγιώτης Πετράκης δηλώνει θετικός σε μια τέτοια προοπτική αλλά όχι για φέτος ενώ η Ελένη θα ήθελε να νιώσει έτοιμη να κάνει κάτι τόσο τιμητικό και δεν ξέρει αν αυτή η χρονιά είναι η φετινή.
Και οι δυο πριν πουν το τελικό ναι για τη συμμετοχή τους στο show το σκέφτηκαν καλά και όπως όλα έδειξαν τους βγήκε σε καλό.

Ο Παναγιώτης εύχεται στην Ελένη: « Εύχομαι στην Ελένη η καριέρα της να απογειωθεί, η δισκογραφική της δουλειά να εκτινάξει τα τσάρτς και να πραγματοποιήσει τα όνειρα που έχει και βασίζονται σε κάποια άλλη πτυχή της τραγουδιστικής της ικανότητας. Ξέρω ότι την ενδιαφέρει το μιούζικαλ πιο εναλλακτικά πράγματα πέρα της πίστας, και της εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να τα καταφέρει.

Η Ελένη εύχεται στον Παναγιώτη: « Στον Παναγιώτη εύχομαι μια λαμπρή καριέρα. Νομίζω ότι το αξίζει και ότι την έχει μπροστά του τα χρόνια που ακολουθούν. Και εύχομαι στο μέλλον να παραμείνει τόσο καλό παιδί όσο είναι τώρα. Είμαι σίγουρη για τον Παναγιώτη ότι θα κάνει μεγάλα πράγματα και εύχομαι να παραμείνει στη ζωή μου και να συνεχίσει να είναι φίλος μου για πολλά χρόνια».

Από την Αριάδνη Στεφανίδου


Παναγιώτης Πετράκης: « Δεν περίμενα να νικήσω εγώ»

Ο μεγάλος νικητής του Just the two of us, ο λαμπερός Παναγιώτης Πετράκης εξομολογείται στο περιοδικό People τα συναισθήματά του για τη νίκη του.
Σύμφωνα με τον ίδιο η Μαρία Μπεκατώρου είχε μεγαλύτερες πιθανότητες να νικήσει και είχε συμβιβαστεί με αυτό: « Δεν περίμενα να νικήσω εγώ»

Αν και στην αρχή δεν ήθελε να λάβει μέρος στο show τώρα αισθάνεται δικαιωμένος: «ήταν μια πολύ καλή προσπάθεια, τα χρήματα πήγαν για καλό σκοπό και ο κόσμος το αγκάλιασε».
Τη στιγμή της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων δεν περίμενε αν ακούσει το όνομα του: « Εκείνη τη στιγμή ένιωθα το απόλυτο κενό, είχα μεγάλη αγωνία για το αποτέλεσμα. Όταν άκουσα το όνομά μου, ξεχείλισα από χαρά».
Πριν βγει στη σκηνή έκανε το σταυρό του και ετοιμάστηκε να τα δώσει όλα.
Στην ερώτηση, αν στεναχωρήθηκε γιατί πολλοί πίστευαν πως θα κέρδιζε η Μαρία Μπεκατώρου λέει: «όχι και σ’ το λέω πολύ ειλικρινά: Είτε κέρδιζε η Μαρία είτε εγώ, για μένα θα ήταν το ίδιο. Θεωρώ πως και τα δώδεκα ζευγάρια που λάβαμε μέρος είμαστε νικητές, γιατί καταφέραμε να ξεσηκώσουμε το ενδιαφέρον του κοινού. Εκατοντάδες χιλιάδες κόσμος μπήκε στη διαδικασία να τηλεφωνήσει και να στείλει μηνύματα προκειμένου να συγκεντρωθεί ένα σεβαστό ποσό, το οποίο θα πάει στα παιδιά των Special Olympics».
Για τη δήλωση της κυρίας Ακρίτα όπου τον παρομοίασε με ζουμερό πορτοκάλι και τη Μαρία με λαχανάκι Βρυξελλών σχολιάζει: «Η Έλενα είναι ένας άνθρωπος με καυστικό χιούμορ. Δεν ήθελε να θίξει ή να υποβιβάσει τη Μαρία. Απλά, αναφερόταν στις φωνητικές μας ικανότητες. Η Έλενα ήταν εκείνη που με ώθησε να λάβω μέρος στο παιχνίδι».

Θα ήθελε να συνεχίσει με το τραγούδι παράλληλα με την υποκριτική, ενώ αναφέρθηκε και στην πρώτη του δισκογραφική  δουλειά που βρίσκεται στα σκαριά σε στίχους Βίκυς Γεροθόδωρου.
Δίχως να φανεί προκλητικός απαντώντας σε σχετική ερώτηση νομίζει πως τα έχει όλα: «Η δουλειά μου πάει πολύ καλά, ο κόσμος είναι δίπλα μου και δόξα τω Θεώ στα προσωπικά μου είμαι μια χαρά».

Από την Αριάδνη Στεφανίδου

Το όνειρο του Παναγιώτη Πετράκη είναι να παίξει στην Επίδαυρο


Ο Παναγιώτης Πετράκης, περνάει μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής και της καριέρας του. Σημειώνει μεγάλη επιτυχία ως ηθοποιός κυρίως μέσα από τα «Μυστικά της ΕΔΕΜ», ήταν ο μεγάλος νικητής του «Just the 2 of us» από το οποίο πήρε πολύ μεγάλη αναγνώριση και έγινε ευρέως γνωστό το ταλέντο του τόσο στο χορό όσο και στο τραγούδι, και είναι ερωτευμένος. Παρόλα αυτά, το όνειρό του είναι άλλο. Ο Παναγιώτης Πετράκης όπως δήλωσε στον ιντερνετικό σταθμό, moreradio, έχει ένα μεγάλο όνειρο. «Ζω για τη στιγμή που θα πατήσω το πόδι μου στην Επίδαυρο. Ελπίζω να με αξιώσει ο Θεός να πατήσω το χώμα της Επιδαύρου».  


Πηγη: http://www.gossip-tv.gr/story/77651/oneiro-tou-panagiote-petrake-einai-na-paixei-sten-epidauro

Οι φωνές τους ενώθηκαν για καλό σκοπό!


Οι φωνές τους ενώθηκαν για καλό σκοπό!
Χθες το βράδυ στο θέατρο Badminton πραγματοποιήθηκε συναυλία από γνωστούς καλλιτέχνες  σε συνεργασία με το ίδρυμα Τζένη Καρέζη.
Για την ενίσχυση της Μονάδας Ανακουφιστικής Αγωγής “Τζένη Καρέζη” της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στη συναυλία συμμετείχαν ο Αντώνης Ρέμος, ο Νίκος Ζιωγαλας, ο Διονύσης Τσακνής, ο Γιάννης Ζουγανέλης, Αλχημιστές, η Κασσιανή Λειψάκη, ο Mc Yinka και ο Κωνσταντίνος Καζάκος και ερμήνευσαν γνωστές επιτυχίες τους.

Μαζί τους τραγούδησαν και ηθοποιοί από την πετυχημένη σειρά του Mega Τα Μυστικά της Εδέμ, ο Παναγιώτης Πετράκης, ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, η Μάντυ Λάμπου, ο Στέλιος Καλαθάς και η Μαριάννα Πολυχρονίδη. Τη βραδιά παρουσίασε η Αντιγόνη Δρακουλάκη, ενώ η Μαριάννα Τουμασάτου βοήθησε στην οργάνωση της εκδήλωσης.

Το θέατρο ήταν κατάμεστο, καθώς ο κόσμος έδωσε βροντερό παρόν και σιγοτραγουδούσε μαζί με τους καλλιτέχνες.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Από την Αριάδνη Στεφανίδου