Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Παναγιώτης Πετράκης με Μαρινέλα και Θεοδωρίδου

Γιάννης Πουλόπουλος • 26/09/2011

Ο Παναγιώτης Πετράκης αφήνει πίσω σου τα «Μυστικά της Εδέμ» και ετοιμάζεται για την σύμπραξή του με την Μαρινέλλα και την Νατάσα Θεοδωρίδου στον Βοτανικό.

Πώς ένιωσες όταν άκουσες το «στοπ» από τον σκηνοθέτη των «Μυστικών της Εδέμ» που σήμαινε και το τέλος των γυρισμάτων;
Κρατήθηκα με νύχια και με δόντια να μην κλάψω! Ήταν το βράδυ της 29ης Ιουλίου και το τελευταίο μας γύρισμα ήταν στο σπίτι της Εριέτας (σ.σ. Μάντυ Λάμπου), μαζί με τον Γιώργο Κυρίτση και την Μάντυ Λάμπου. Η ατμόσφαιρα ήταν έτσι κι αλλιώς ηλεκτρισμένη προτού αρχίσουμε να γυρίσουμε τη σκηνή! Όταν όμως άκουσα το σκηνοθέτη Γιάννη Βασιλειάδη να μου λέει «αποχαιρέτησε το Λουκά» ένιωσα ένα «κρακ» στην καρδιά μου, σαν μου είχες μπήξει ένα μαχαίρι και μου το έστριβες πάνω στην πληγή! Τότε ήταν που είπα στον εαυτό μου ότι ο Λουκάς θα υπάρχει μέσα μου και θα μένει πάντα στην καρδιά μου!

Είναι αλήθεια ότι η Έλενα Ακρίτα σας έβαλε να ορκιστείτε να μην αποκαλύψετε σε κανένα το φινάλε τη σειράς, λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά: «δεν παίζουμε με το ψωμάκι μας»;
Είναι γεγονός ότι όταν πήραμε στα χέρια μας το τελευταίο σενάριο βρήκαμε αυτή τη φράση και μας ζήτησε να κρατήσουμε μυστικό το φινάλε. Αυτό που μπορώ να σου πω πάντως είναι ότι το φινάλε εξέπληξε, σε ένα σημείο του, ακόμα κι εμένα τον ίδιο. Θεωρώ ότι του Λουκά, ύστερα από τα τόσο σκαμπανεβάσματα που είχε η ζωή του, του αξίζει μία ήρεμη συνέχεια και πιστεύω ότι θα την έχει.

Πώς αντέδρασες όταν σε πήρε τηλέφωνο η Μαρινέλλα για να συνεργαστείτε στο Βοτανικό;
Για το συγκεκριμένο σχήμα επικοινώνησε μαζί μου ο Σταμάτης Φασουλής που ήταν και αυτός που με πρότεινε στην Έλενα Ακρίτα για τα «Μυστικά της Εδέμ». Εννοείται ότι είπα αμέσως το ναι και την επόμενη μέρα με πήρε και η ίδια τηλέφωνο. Ήμουν στο γύρισμα και θυμάμαι με παίρνει και μου λέει: «Έλα Παναγιώτη μου! Τι έμαθα; Θα είσαι μαζί μας;». «Μαζί σας και στην κόλαση», της απαντάω. (Γελάει). Μάλιστα, επειδή η αδελφή της παρακολουθεί φανατικά τα «Μυστικά της Εδέμ», κλείνοντας το τηλέφωνο, με ρώτησε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια για να της το μεταφέρει.


Φλερτάρεις;
Αν και είμαι πολύ ντροπαλός, το κάνω με τον τρόπο μου! Το πιο ακραίο που έχω κάνει είναι να πάω στην Πάτρα, μόνο και μόνο για να την δω και να πω «εδώ είμαι» και να επιστρέψω πάλι στην Αθήνα.

Σε πρόσφατη έρευνα ανακηρύχθηκες ως το πρόσωπο που θα ήθελαν οι περισσότερες μητέρες να κάνουν γαμπρό τους. Πόσο κοντά βλέπεις το γάμο;
Ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδια μου, γιατί στο μυαλό μου είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την έλευση ενός παιδιού. Για να γίνει όμως κάποιος πατέρας πρέπει να έχει χρόνο να αφιερώσει στο παιδί του. Αν δεν είναι παρών, τουλάχιστον στα πρώτα του χρόνια, και είναι μόνο τα χρήματα του, τότε δεν έχει κανένα νόημα να κάνει οικογένεια. Και εγώ σε αυτή τη φάση της ζωής μου καταναλώνω πολύ χρόνο στη δουλειά μου, οπότε δεν θα μπορούσα να αφιερωθώ στην ανατροφή ενός παιδιού. Επομένως, γιατί να παντρευτώ;

Περισσότερα στο OK, που κυκλοφορεί

http://www.downtown.gr/ar8ra_1921425075/en_o_panagiotis_petrakis_me_marinela_kai_8eodoridou.html

Παναγιώτης Πετράκης και Piano duo Επαφές στο Χαλάνδρι (Θεατρο Ρεματιάς)! 26.9.2011

Τα βιντεακια είναι όλα απο τη φιλη Νίκη Κερασιώτη!








 


Ο Άγγελος Πυριόχος μιλά για τον Παναγιώτη Πετράκη!

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011
εκπομπή Πολύ Μπλά μπλα στο Alter

Η απάντηση του Παναγιώτη Πετράκη σε δημοσίευμα, για τη συναυλία στο Ελληνικό!


Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011 17:15
Ο Παναγιώτης Πετράκης, μπορεί να έγινε γνωστός σαν ηθοποιός, αλλά την τραγουδιστική του ιδιότητα αναγνώρισε και ο κύριος Μίκης Θεοδωράκης. Όπως είναι γνωστό, εδώ και δύο χρόνια, συνεργάζεται και τραγουδά με την Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης».
Έπειτα από τη συμμετοχή του Παναγιώτη Πετράκη και της Κατερίνας Παπουτσάκη σε συναυλία που δόθηκε, με την Λαϊκή ορχήστρα στην περιοχή του Ελληνικού, κάποιο δημοσίευμα άσκησε αυστηρή κριτική, για την επιλογή των δύο αυτών καλλιτεχνών.
Η εκπομπή «Πολύ Μπλα μπλα» επικοινώνησε με τον δημοφιλή καλλιτέχνη και ο ίδιος, θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση: « Προφανώς η συγκεκριμένη κυρία δεν έχει προσωπική άποψη, δεν μας έχει ακούσει δηλαδή η ίδια. Απλά έχει μείνει στην τηλεοπτική εικόνα που πολύς κόσμος, ενδεχομένως να μένει και σε αυτή. Όμως ένας καλλιτέχνης δεν είναι ένα πράγμα. Είναι πολυδιάστατο. Όσο μπορώ να μιλήσω για τη δική μου την περίπτωση που επαγγελματικά καθαρά είμαι και ηθοποιός και τραγουδιστής. Πέραν αυτού, εγώ θα πω ότι το έργο και το μήνυμα του Μίκη Θεοδωράκη, ξεπερνάει τηλεοπτικά, ξεπερνάει δήθεν κουλτουριάρικες καταστάσεις και καταφέρνει να μιλήσει στην ψυχή του απλού ανθρώπου, του κάθε ανθρώπου. Αυτό κάνουμε και εγώ και η Κατερίνα συμμετέχοντας, αυτά τα δύο τελευταία χρόνια στην Ορχήστρα του Μίκη. Η ανταπόκριση, επιτρέψτε μου να σας πω, είναι πολύ μεγάλη και πολύ συγκινητική» λέει χαρακτηριστικά ενώ αναφέρει παράδειγμα εκδήλωσης θαυμασμού από το κοινό.
Ενώ συνεχίζει: «Είναι πολύ άσχημο γιατί στην Ελλάδα έχουμε συνηθίσει, να χαρακτηρίζουμε ανθρώπους και να βάζουμε ταμπέλες. Αυτά είναι κάποια στεγανά που ελπίζω, τα νέα μέλη της κοινωνίας μας να αρχίσουν σιγα σιγά να ξεφεύγουν» δηλώνει ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφέρει την άποψη του, ενώ κριτής είναι μόνο το κοινό. Παράλληλα αναφέρει ότι το δημοσίευμα δεν είχε στόχο τον ίδιο και την Κατερίνα Παπουτσάκη, αλλά τον κύριο Θεοδωράκη.
Δείτε το απόσπασμα:

Από την Αριάδνη Στεφανίδου

Tα μυστικά της Εδέμ-Τρέιλερ Πρεμιέρας Δ' Κύκλου 3.10.2011

Μάγδα ευχαριστούμε πολύ!


Οι επώνυμοι fans του γάλατος~gossip-tv.gr

Δημοσιεύθηκε: 26.09.11 16:56

  Η επίσημη πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας «Το Γάλα» του Γιώργου Σιούγα έγινε στο πλαίσιο του 17ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας». Βασισμένο στο ομότιτλο θεατρικό έργο του Βασίλη Κατσικονούρη, το «Γάλα» αναφέρεται στην τραγική ιστορία τριών ηρώων, της 45χρονης και των δύο γιων της, του 25χρονου Αντώνη και του 23χρονου Λευτέρη.Το έργο του Βασίλη Κατσικονούρη, ανήκει στα σημαντικότερα ελληνικά των τελευταίων ετών και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο θέατρο, το 2006. Το Εθνικό Θέατρο, ανέβασε την παράσταση, σε σκηνοθεσία Νίκου Μαστοράκη και με μια εξαιρετική, πολυβραβευμένη ερμηνεία από τον αδικοχαμένο Κωσταντίνο Παπαχρόνη που είχε υποδυθεί τον Προμηθέα. Πολλοί ήταν οι επώνυμοι της σόουμπιζ που έδωσαν το παρών στην προβολή της ταινίας. Μεταξύ αυτών ο Γιάννης Μπέζος με την σύζυγό του Ναταλία Τσαλίκη, ο Ιωάννης Παπαζήσης με την Βανέσα Αδαμοπούλου, η Βάνα Πεφάνη, η Αντιγόνη Δρακουλάκη, ο Αλέξανδρος Σταύρου με την Μαριάννα Τουμασάτου, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και πολλοί άλλοi




Φιλαρμονική Δήμου Αιγάλεω & Παναγιώτης Πετράκης 25.9.2011

Ο Παναγιώτης Πετράκης "Σε πρώτο ενικό" ακούστε ολη τη συνεντευξη!











Απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Παναγιώτης Πετράκης στην εκπομπή "Σε πρώτο ενικό" των Νίκου Παπαϊωάννου και Σπύρου Μιχαλόπουλου στον ραδιοφωνικό σταθμό Κανάλι 1 του Πειραιά στις 09 Σεπτεμβρίου 2011. Έχουν αφαιρεθεί τα τραγούδια, που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της εκπομπής, λόγω πνευματικών δικαιωμάτων.

Ο Παναγιώτης Πετράκης αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της Μαρινέλλας!

Ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης Παναγιώτης Πετράκης, μιλά στο περιοδικό Ok, για την συνεργασία του με τη μεγάλη μας ερμηνεύτρια Μαρινέλλα και για την υποκριτική!
Εξιστορεί πως η πρόταση για να βρίσκεται στον «Βοτανικό», ήρθε από το Σταμάτη Φασουλή και έδωσε αμέσως θετική απάντηση.
Δεν είναι όμως η πρώτη τους συνεργασία με τη Μαρινέλλα: «Η πρώτη μας επαφή ήταν το 2004, όταν συνεργαστήκαμε στην παράσταση που ετοίμαζε τότε για το Μέγαρο Μουσικής. Με είχε προτείνει ο Δημήτρης Παπάζογλου και βρέθηκα να περνάω από ακρόαση με τον ίδιο, τον Γιώργο Νιάρχο και την κυρία Μαρινέλλα. Με υποδέχθηκε με ένα τεράστιο χαμόγελο, λέγοντάς μου: «Γεια σου παλληκάρι μου! Έλα να τραγουδήσουμε». Εγώ τότε είπα το «Πόσο Λυπάμαι» του Γιαννίδη και την κοιτούσα μέσα στα μάτια για να καταλάβω αν της άρεσα ή όχι».
Ενώ καταλήγει: «Η Μαρινέλλα είναι μία ολοκληρωμένη καλλιτέχνιδα. Δεν είναι μόνο τραγουδίστρια. Είναι και ηθοποιός είναι και χορεύτρια είναι και τα πάντα».
Από την Αριάδνη Στεφανίδου

Πηγη: tralala.gr

Ο Παναγιώτης Πετράκης στο περιοδικό Ok 21-29.9.2911







Συναυλία στο Παγκρήτιο Στάδιο στο Ηρακλειο Κρητης, ο Εργοτέλης τιμά τον Μίκη Θεοδωράκη

19.9.2011






Παναγιώτης Πετράκης Backstage στη συναυλία στο Ελληνικό





Τι αποκαλύπτει ο Παναγιώτης Πετράκης για το φινάλε των «Μυστικών»;~gossip-tv.gr

Τι αποκαλύπτει ο Παναγιώτης Πετράκης για το φινάλε των «Μυστικών»;

Τι αποκαλύπτει ο Παναγιώτης Πετράκης για το φινάλε των «Μυστικών»;


Το φινάλε των «Μυστικών της Εδέμ» έχει ήδη γυριστεί. Θα είναι ευχάριστο φινάλε ή θα πέσει η αυλαία με κλάματα; Ο Παναγιώτης Πετράκης σε συνέντευξή του αποκάλυψε κάποιες από τις εξελίξεις που θα δούμε στο νέο κύκλο επεισοδίων. «Έχουμε πρόσωπα που μπαίνουν και παίζουν καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις. Ο Λουκάς συνεχίζει να καταδιώκει τον Ρούσσο θεωρώντας τον υπεύθυνο για όλα τα δεινά. Και το κάνει παρά το έμφραγμα που έχει πάθει ο Ρούσσος, γιατί θεωρεί ότι έχει σχέση με την άφιξη του άγνωστου άνδρα, ο οποίος προφανώς τον απειλούσε με κάτι. Και σιγά σιγά θα μπει στη διαδικασία να κάνει κι ένα δεύτερο παιδί. Η Νόρα τσινάει λίγο, αλλά τη συνέχεια θα τη δείτε στην οθόνη. Η δράση που ακολουθεί είναι πολύ πυκνή σ’αυτά τα σαράντα επεισόδια που απομένουν. Θα δούμε το άλλο πρόσωπο πολλών χαρακτήρων από ότι έχουμε συνηθίσει μέχρι στιγμής, και η όλη κατάσταση παίρνει διαστάσεις αστυνομικού θρίλερ», δήλωσε στο 7ΜΕΡΕΣTV.

Παναγιώτης Πετράκης: Τα επαγγελματικά του σχέδια μετά τα «Μυστικά»~Gossip-tv.gr

Παναγιώτης Πετράκης: Τα επαγγελματικά του σχέδια μετά τα «Μυστικά»

Παναγιώτης Πετράκης: Τα επαγγελματικά του σχέδια μετά τα «Μυστικά»


Μπορεί τα γυρίσματα των «Μυστικών της Εδέμ» να τελείωσαν αλλά ούτε λόγος για ξεκούραση για τον Παναγιώτη Πετράκη. Αυτό το χειμώνα θα βρίσκεται στο «Βοτανικό» με τη Μαρινέλλα και τη Νατάσα Θεοδωρίδου και από το Φεβρουάριο και μετά θα κάνει μια θεατρική παράσταση με τη Βάνα Πεφάνη. Εργασία και χαρά για την ηθοποιό που δεν τον ενοχλεί καθόλου που δεν θα ξεκουραστεί καθώς ετοιμάζει να κάνει δουλειές πολύ σημαντικές για την καριέρα του.

Παναγιώτης Πετράκης-Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος στο 7 Μέρες Tv

Ο «Λουκάς Βενέτης» έγινε μπαμπάς και είναι ευτυχισμένος δίπλα στον μεγάλο του έρωτα την «Νόρα». Ο Παναγιώτης Πετράκης πέρα από τον ρόλο που υποδύεται στα «Μυστικά της Εδέμ» θα ήθελε να γίνει μπαμπάς καις την πραγματικότητα; «Ναι, με γοητεύει πάρα πολύ. Θεωρώ ότι είναι η πιο ανιδιοτελής αγάπη που μπορεί να αισθανθείς για έναν άλλον άνθρωπο και θα ήθελα να τη βιώσω. Απλά, νομίζω ότι θα αργήσει ακόμη γιατί δεν είμαι έτοιμος», δήλωσε στο 7ΜΕΡΕΣTV.

Ο Παναγιώτης Πετράκης σε συναυλία στο Ελληνικό!

Μια μικρή γεύση!

Ο Παναγιώτης Πετράκης "Σε πρώτο ενικό"

O δημοφιλής ηθοποιός, τραγουδιστής και χορευτής Παναγιωτης Πετράκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "Σε πρώτο ενικό" με τους Νίκο Παπαϊωάννου και Σπύρο Μιχαλόπουλο στο Κανάλι Ένα του Πειραιά στους 90,4 ή στο www.kanaliena.gr την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, 15:00 με 17:00.
Πηγή: https://www.facebook.com/profile.php?id=100000997785435&sk=wall