Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Η απάντηση του Παναγιώτη Πετράκη σε δημοσίευμα, για τη συναυλία στο Ελληνικό!


Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011 17:15
Ο Παναγιώτης Πετράκης, μπορεί να έγινε γνωστός σαν ηθοποιός, αλλά την τραγουδιστική του ιδιότητα αναγνώρισε και ο κύριος Μίκης Θεοδωράκης. Όπως είναι γνωστό, εδώ και δύο χρόνια, συνεργάζεται και τραγουδά με την Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης».
Έπειτα από τη συμμετοχή του Παναγιώτη Πετράκη και της Κατερίνας Παπουτσάκη σε συναυλία που δόθηκε, με την Λαϊκή ορχήστρα στην περιοχή του Ελληνικού, κάποιο δημοσίευμα άσκησε αυστηρή κριτική, για την επιλογή των δύο αυτών καλλιτεχνών.
Η εκπομπή «Πολύ Μπλα μπλα» επικοινώνησε με τον δημοφιλή καλλιτέχνη και ο ίδιος, θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση: « Προφανώς η συγκεκριμένη κυρία δεν έχει προσωπική άποψη, δεν μας έχει ακούσει δηλαδή η ίδια. Απλά έχει μείνει στην τηλεοπτική εικόνα που πολύς κόσμος, ενδεχομένως να μένει και σε αυτή. Όμως ένας καλλιτέχνης δεν είναι ένα πράγμα. Είναι πολυδιάστατο. Όσο μπορώ να μιλήσω για τη δική μου την περίπτωση που επαγγελματικά καθαρά είμαι και ηθοποιός και τραγουδιστής. Πέραν αυτού, εγώ θα πω ότι το έργο και το μήνυμα του Μίκη Θεοδωράκη, ξεπερνάει τηλεοπτικά, ξεπερνάει δήθεν κουλτουριάρικες καταστάσεις και καταφέρνει να μιλήσει στην ψυχή του απλού ανθρώπου, του κάθε ανθρώπου. Αυτό κάνουμε και εγώ και η Κατερίνα συμμετέχοντας, αυτά τα δύο τελευταία χρόνια στην Ορχήστρα του Μίκη. Η ανταπόκριση, επιτρέψτε μου να σας πω, είναι πολύ μεγάλη και πολύ συγκινητική» λέει χαρακτηριστικά ενώ αναφέρει παράδειγμα εκδήλωσης θαυμασμού από το κοινό.
Ενώ συνεχίζει: «Είναι πολύ άσχημο γιατί στην Ελλάδα έχουμε συνηθίσει, να χαρακτηρίζουμε ανθρώπους και να βάζουμε ταμπέλες. Αυτά είναι κάποια στεγανά που ελπίζω, τα νέα μέλη της κοινωνίας μας να αρχίσουν σιγα σιγά να ξεφεύγουν» δηλώνει ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφέρει την άποψη του, ενώ κριτής είναι μόνο το κοινό. Παράλληλα αναφέρει ότι το δημοσίευμα δεν είχε στόχο τον ίδιο και την Κατερίνα Παπουτσάκη, αλλά τον κύριο Θεοδωράκη.
Δείτε το απόσπασμα:

Από την Αριάδνη Στεφανίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: