Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Γεννητούρια και ανατροπές στο φινάλε της "Εδέμ"



Ανατροπές, συγκινήσεις και καταιγιστικές εξελίξεις θα παρακολουθήσουμε στο τελευταίο επεισόδιο της επιτυχημένης καθημερινής σειράς του Mega «Τα μυστικά της Εδέμ». Στο φινάλε για τη φετινή σεζόν, που θα μεταδοθεί εκτάκτως τη Δευτέρα 30 Μαΐου στις 21.00, θα παρακολουθήσουμε ιδιαίτερα συγκινητικές στιγμές στο μαιευτήριο καθώς η Νόρα (Αντιγόνη Δρακουλάκη) και ο Λουκάς (Παναγιώτης Πετράκης) υποδέχονται την κόρη τους!

Το μωρό νομίζω ότι μοιάζει στον Λουκά, δηλώνει στην «Espresso» η Αντιγόνη Δρακουλάκη, η οποία αποφεύγει να μας δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το φινάλε της σειράς. Καταφέραμε να μάθουμε όμως πολλά που έγιναν στο παρασκήνιο των γυρισμάτων. Ιδιαίτερα συγκινητικό ήταν το γεγονός ότι πολλές λεχώνες πλησίαζαν με ενθουσιασμό τη Νόρα και συνέχεια τη ρωτούσαν «πότε με το καλό;» καθώς το παιδί της το έβλεπαν σαν δικό τους!

Μια απίστευτη ενέργεια που μεταφερόταν σε όλους τους συντελεστές που αντιλαμβάνονταν για μία ακόμη φορά πόσο ο κόσμος αγαπά τη σειρά και πόσο έχει ταυτιστεί με τους ήρωές της.

Μάλιστα, όπως μας είπε η Αντιγόνη Δρακουλάκη, «τόσο εγώ όσο και ο Παναγιώτης δεθήκαμε τόσο με το μωρό, που όταν τελείωναν τα γυρίσματα πηγαίναμε στην αίθουσα νεογνών προκειμένου να το βλέπουμε». Η δημοφιλής ηθοποιός εξάλλου μας αποκάλυψε: «Ο κόσμος είναι ιδιαίτερα μικρός. Το παιδί που είχαμε στα γυρίσματα είναι τελικά η ανιψιά ενός πολύ καλού μου φίλου». Οσον αφορά τις εξελίξεις στη σειρά, την ώρα της χαράς για τη γέννηση του μωρού ένας άγνωστος, μυστηριώδης και γοητευτικός άντρας εμφανίζεται στο μαιευτήριο. Αυτή η εμφάνιση πυροδοτεί μια απροσδόκητη σειρά εξελίξεων με δραματικές συνέπειες, τις οποίες θα παρακολουθήσουμε επί της οθόνης από την επόμενη σεζόν!

Ο Χρήστος (Περικλής Κασσανδρινός) είναι ευτυχισμένος που η σχέση του με την Νταίζη (Μαριάννα Πολυχρονίδη) πηγαίνει όλο και καλύτερα. Η Μελίτα (Χρύσα Παππά) δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον Στέφανο (Αλέξανδρος Σταύρου) και παραδέχεται στην Αμαλία (Βάνα Πεφάνη) ότι δεν πρόκειται να τον «χαρίσει» τόσο εύκολα στην Εριέττα (Μάντυ Λάμπου). Τέλος, η Εύα (Φαίη Ξυλά) προσπαθεί να απομακρύνει τη Μαρίλια (Μαίριλυν Διονά) από τον Θάνο (Σωκράτης Αλαφούζος). Το σχέδιό της όμως δεν έχει τα αποτελέσματα που θα ήθελε.


ΤΕΤΑ ΤΣΕΤΣΕΚΟΥ

Ο Παναγιώτης Πετράκης στην κριτική επιτροπή του Just The Two Of Us;

Καλεσμένη στο "Μες στην καλή χαρά" ήταν η Λυδία Παπαϊωάννου και την ρώτησαν για το Just The Two Of Us και αν τελικά θα γίνει του χρόνου όπως ακούγεται... Εκείνη είπε πως δεν γνωρίζει κάτι ακόμα, για να να της απαντήσει η Σίσσυ πως εκείνη ξέρει μέχρι και κάποιους που έχουν κλείσει για να βρίσκονται στο show....Η Ναταλία , που μάλλον σκέφτεται να γίνει διευθύντρια προγράμματος, πρότεινε να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή και ο Παναγιώτης Πετράκης που πέρυσι κέρδισε το παιχνίδι και συμπλήρωσε πως θα ήταν εξαιρετικός σε αυτή την θέση...


Read more: Ο Παναγιώτης Πετράκης στην κριτική επιτροπή του Just The Two Of Us; ~ news-piper.blogspot.com 

Ο Παναγιώτης Πετράκης τραγούδησε Μίκη Θεοδωράκη στην Κύπρο!


Ο Παναγιώτης Πετράκης τραγούδησε Μίκη Θεοδωράκη στην Κύπρο!
Ο δημοφιλής καλλιτέχνης Παναγιώτης Πετράκης, βρέθηκε χθες το βράδυ της Παρασκευής στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, σε μία επισκόπηση του έργου του μεγάλου μας μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη.
Την εκδήλωση οργάνωσε τo Πολιτιστικό Τμήμα του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λάρνακας και τα έσοδα από την παράσταση θα δοθούν στα ειδικά σχολεία της Λάρνακας (Άγιος Γεώργιος, Άγιος Λάζαρος και Άγιος Σπυρίδωνας). Η εκδήλωση τελέστηκε υπό την αιγίδα του Έφορου Υπηρεσίας Εποπτείας και Ανάπτυξης Συνεργατικών Εταιρειών κ.Κωνσταντίνου Λύρα.
Μαζί με τον Παναγιώτη Πετράκη που μάγεψε με τις ερμηνείες του στα τραγούδια «Της ξενιτιάς», «Χρυσοπράσινο φύλλο» και άλλα.
Πιάνο έπαιξε η κυρία Τατιάνα Παπαγεωργίου και βιολοντσέλο η κυρία Μαριλίζα Παπαδούρη από την «Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης» ενώ έγινε και απαγγελία ποιημάτων.

Ακούστε ένα απόσπασμα:


Ευχαριστούμε πολύ την επίσημη σελίδα του
Από την Αριάδνη Στεφανίδου