Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Έναρξη στις 27-11 VENDETTA @ CASABLANCA MUSIC HALL την ημέρα γενεθλίων του Παναγιώτη






Από 27 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, η Νίνα Λοτσαρη, ο Παναγιώτης Πετράκης και ο Κων/νος Καζάκος παρουσιάζουν την πολυαναμενόμενη “VENDETTTA” στο CASABLANCA MUSIC HALL.
Δύο άνδρες, μία γυναίκα...Μία VΕNDETTA που διαρκεί αιώνες.
Από το καρναβάλι της Βενετίας στο διάσημο COTTON CLUB του Μεσοπολέμου, και από τα βερολινέζικα καμπαρέ στα εντυπωσιακά flamenco της Ανδαλουσίας, με μια στάση φυσικά για samba στη Βραζιλία, η VENDETTA αυτή θα κάνει το γύρο του κόσμου σε μία νύχτα!
Πρόκειται για μια ιδιαίτερα απαιτητική παραγωγή της Royal Ventus Entertainment που θα περιλαμβάνει ζωντανή ορχήστρα, χορευτές, ζογκλέρ, αλλά και πολλά στοιχεία έκπληξη που θα φιλοδοξούν να χαρίσουν στο θέαμα την αίγλη αντίστοιχων παραστάσεων του εξωτερικού.
Στο πλάϊ της Νίνας Λοτσάρη ο αγαπημένος της παρτενέρ Παναγιώτης Πετράκης αλλά και ο “3ος άνθρωπος” που θα μπει ανάμεσά τους, ο Κωσταντίνος Καζάκος.
Ενορχηστρώσεις-μαέστρος : Kωνσταντίνος Παγιάτης
Styling-κοστούμια: Νίκος Χαρλαύτης
Και όπως πάντα στο CASABLANCA MUSIC HALL μπορείτε να απολαύσετε τις δημιουργίες του σεφ Χρίστου Αθανασιάδη, ακριβά πούρα αλλά και διάσημα “κινηματογραφικά” κοκτέιλ!



Νέο βιντεάκι για Λουκά και Νόρα

Την επόμενη εβδομάδα θα χορέψουν τανγκό....