Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Ο Παναγιώτης Πετράκης ήπιε καφέ με την Ελένη και μίλησε για όλα..

Καλεσμένος στη Ελένη Μενεγάκη ήταν ο Παναγιώτης Πετράκης, ο οποίος μίλησε για πολλά αλλά και τραγούδησε, φυσικά..
"Δεν ήθελα να γίνω ηθοποιός, ήταν όνειρο των γονιών μου και το έκανα για να τους κάνω το χατίρι! Στο μάθημα φωνητικής κατάλαβα πως είχα καλή φωνή και έτσι άρχισα να ασχολούμαι και με το τραγούδι. Το είδος που μου αρέσει είναι το μιούζικαλ, νομίζω είναι πιο κοντά σε μένα.."

"Στο Just the 2 of us αυτό που μου άρεσε περισσότερο από τα τραγούδια που είπα είναι το 'Θέλω μες τα δυο της μάτια να κοιτάζω'. Με την Φουρέιρα ταιριάζουμε πολύ από την πρώτη στιγμή γιατί αγαπάμε και οι δυο αυτό που κάνουμε. Το μόνο είδος που δεν θα μπορούσα να πω είναι το βαρύ λαϊκό όπως ας πούμε το 'Προσκλητήριο'" και συνέχισε "Στο παιχνίδι έχω αποφασίσει να μην με ανησυχεί τίποτε, να το διασκεδάζω και επειδή δουλεύω πολύ να είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα για μένα, να περνάμε καλά εμείς αλλά και ο κόσμος που το παρακολουθεί και φυσικά και για το φιλανθρωπικό σκοπό που γίνεται, που τα χρήματα θα πάνε στους αθλητές των special olympics."

Στο πλατό της εκπομπής τραγούδησε διάφορα τραγούδια, διαφορετικά είδη, παλιά, καινούργια και χριστουγεννιάτικα και εντυπωσίασε την Ελένη και τους υπόλοιπους.

Φέτος ο Παναγιώτης ασχολείται με πολλά πράγματα, σίριαλ, θέατρο, Just the 2 of us και εμφανίσεις στο 'Lido επί σκηνής' με τον Μίμη Πλέσσα, παρόλα αυτά όμως δεν κουράζεται γιατί όπως είπε και ο ίδιος: "Έχω πείσει τον εαυτό μου ότι έχω ανεξάντλητη αντοχή και ενέργεια." Η Ελένη εντυπωσιασμένη του είπε πως μάλλον δεν γίνεται να έχει σχέση αυτή τη περίοδο λόγω του τόσο φορτωμένου προγράμματός του. Όμως ο Παναγιώτης της είπε: "Έχω σχέση.. Κάνει υπομονή! Δεν έχω ξαναδουλέψει τόσο πολύ. Είναι σαν πρωταθλητισμός! Ακόμα και εγώ απορώ με τον εαυτό μου. Αλλά όλα πάνε καλά και ευχαριστώ το Θεό κάθε μέρα που έχουν έρθει έτσι όλα."

Ο Μίμης Πλέσσας μίλησε για το μουσικό σχήμα στο Lido:"Αυτή η παρέα βρέθηκε σε ένα διεθνές συνέδριο και τραγούδησε Πλέσσα σε 9 γλώσσες! Με αξιοκρατικό κριτήριο διάλεξα όλα αυτά τα νέα παιδιά." Αλλά και για τον Παναγιώτη:" Τι να πρωτοθαυμάσω στον Παναγιώτη, είναι πολυσύνθετη προσωπικότητα, τον έχω δει στο θέατρο που παίζει, σε πρόβες, στην τηλεόραση στη σειρά που είναι κάτι τελείως διαφορετικό και κολακεύτηκα όταν η κοπέλα που έχουμε στο σπίτι είναι η πρώτη φορά που μου ζήτησε να έρθει να ακούσει συναυλία μου γιατί είναι μαζί μου ο Παναγιώτης. Εμένα με συγκινεί που με το να μυρίσει ένα τραγούδι ξέρει και πως να το πει και σήμερα ένας ηθοποιός πρέπει να μπορεί να είναι τσιρκοράνος, χορευτής, γραμματικός και την ώρα που τραγουδάει να χορεύει και να το κάνει με την άνεση που περπατάει."
Από την Ιώννη Πολίτη

Τα Μυστικά της Εδέμ και στην Βουλγαρία

Μετα την τεράστια επιτυχία που σημειώνουν στην Ελλάδα. Προβάλλονται ήδη στη Ρουμανία και πρόκειται να προβληθούν σε Τουρκία και Βουλγαρία

Δείτε το τρέιλερ που προβάλλεται στη Βουλγαρία μαζι με βιντεοδημιουργια


Тайни В Рая  - τα μυστικα της εδεμ
Ανέβηκε από mygreekblogspot. - Oλόκληρες σειρές και επεισόδια online.

Χριστουγεννιάτικο "Στην υγειά μας" - Trailer

Το trailer από την εκπομπή "Στην υγειά μας" που θα προβληθεί την παραμονή των Χριστουγέννων στη ΝΕΤ.Θα τραγουδησει και ο Παναγιωτης Πετρακης.Μεταξυ άλλων αγαπημενων καλλιτεχνων θα ειναι η Μαριάννα Πολυχρονιδη, η Αντιγόνη Δρακουλάκη, Γιάννης Κότσιρας, Δημητρης Μπάσης, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και άλλοι.
Μην το χάσει κανείς!


Panagiotis Petrakis~Eleni Foureira Daimones 19.12.2010

Ελένη Φουρέιρα :Δεν είναι δίκαιοι με τον Πετράκη

Αμέσως μετά το τέλος του χθεσινού live, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες η Ελένη Φουρέιρα, η οποία αναφέρθηκε στις βαθμολογίες της κριτικής επιτροπής προς τον Παναγιώτη Πετράκη, με τον οποίο διαγωνίζεται .

 «Δεν νομίζω πως τον κρίνουν αντικειμενικά τον Παναγιώτη, -έχει κάνει και τόσες σπουδές, έχει σπουδάσει μουσική και είναι πάρα πολύ καλός σε αυτό που κάνει-, τον κρίνουν πιο αυστηρά. Δεν είναι δίκαιο αυτό για μένα αλλά εκείνοι που κάθονται εκεί ξέρουν τι κάνουν».

Πηγή: tvnea.blogspot.com