Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Μια Νύχτα Μαγικιά στο Λυκαββητο



Τραγούδησε στο Λυκαββητο για τα γενεθλια του Μικη Θεοδωράκη ο αγαπημένος μας Παναγιώτης Πετράκης στις 29.7.2010. Τα σχόλια δικά σας!!!!!!

Και θεατρικά μαζι το δίδυμο Πετρακης-Δρακουλάκη

Μαζί και στο θέατρο με την σκηνοθετική πινελιά του Γιωργου Κιμούλη και τη φροντίδα της κυρίας Έλενας Ακρίτα θα βρεθούν επι σκηνής στο θέατρο Πόρτα. Το έργο θα είναι το Μαίρη-Μαίρη το οποίο γνωρίσαμε απο την αείμνηστη Τζένη Καρεζη και είναι μια φοβερή κωμωδία που τα παιδια θα απογειώσουν!Το θίασο θα πλαισιώνουν όπως ακούστηκε ο Μάνος Παπαγιάννης και η Ευγενια Παναγοπούλου απο τη <<Ζωη της άλλης>>.

Βεάκειο 23.8.2010 ερμηνευει Μιμη Πλεσσα στα αγγλικά~ένας ουρανός μ αστέρια

Επόμενες εμφανίσεις του Παναγιωτη

27.8 Αγρίνιο
2.9 Αίγινα
3.9 Λάρνακα Κύπρος
15.9 Ελευσινα

27.9 Βεάκειο Θέατρο – Πειραιάς

Συντομα θα σας δωσω και απο δω λεπτομερειες

Σάββατο 21 Αυγούστου πάρτυ της Official page

Πάρτυ διοργανώσαμε εμεις η Official page του Παναγιωτη στο Cafe Italiko Κρήτης 24 Άγιος Παύλος (Πάνω απο τον σταθμό Λαρίσης).
 Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν ο Παναγιώτης Πετράκης απλός και προσιτός πάντα δίπλα στους φανς του! Μια τουρτα και ενα κερακι μιας και κλεισαμε ενα χρονο λειτουργίας και πάνω απο 10.000 μέλη! Σας ευχαριστούμε πολυ για τη συμμετοχη και τη στηριξη

17 Αυγούστου ξεκινησαν τα γυρίσματα για τα Μυστικά της Εδέμ

17 Αυγούστου ξεκινησαν τα γυρίσματα για τον τρίτο και τελευταίο κυκλο της σειράς!!Το μονταζ πήρε φωτια και οι ηθοποιοί δινουν τον καλυτερό τους εαυτό!