Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Πού περασε το Πάσχα ο Παναγιώτης Πετράκης;






Ο πρωταγωνιστής από τα “Μυστικά της Εδέμ” θα περάσει στην Αθήνα τις γιορτές του Πάσχα και θα ξεκουραστεί. “Θα μείνω Αθήνα το Πάσχα. Είναι τέσσερις μέρες που δεν θα δουλεύω και θα καθίσω να ξεκουραστώ, Θα έρθει και ένας από τους καλύτερούς μου φίλους από τη Θεσσαλονίκη και θα γιορτάσουμε μαζί”, είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

Ποιο είναι όμως το πιο όμορφο Πάσχα που έχει περάσει; “Είχα περάσει πολύ όμορφα ένα Πάσχα πριν από λίγα χρόνια που είχα πάει στο Άμστερνταμ με δυο φίλους μου”, είπε.

Η ευχή του για το Πάσχα είναι: “Εύχομαι η φετινή Ανάσταση να φέρει και ανάσταση ψυχής γιατί τη χρειαζόμαστε όλοι, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάμε”.


Πηγη: tlife.gr

Η έκπληξη του Παναγιώτη Πετράκη στην Ελένη Φουρέιρα



πηγη: news-piper.blogspot.com

Οι επόμενες εμφανίσεις του Παναγιώτη Πετράκη


1)ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΒΕTΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΜΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΑΥΛΑΙΑ ΑΓ.ΟΡΟΥΣ 15 ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΣΤΙΣ 22.00
2)ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 10 ΜΑΙΟΥ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΚΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.

3)ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΜΑΙΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ RIVER WEST ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΗΦΙΣΟΥ ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙ Η ΤΑΜΤΑ ΣΤΙΣ 17.00

4)ΣΤΙΣ 20 ΜΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΛΑΡΝΑΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ.

Ο Παναγιώτης Πετράκης θα είναι στην παρουσίαση δίσκου της Καλλιόπης Βέττα

Δείτε την αφίσα απο το tralala.gr


Έτοιμοι να γίνουν μπαμπάδες~ Μες την καλή χαρά 01.05.2011

Πληροφορίες για την εμφάνιση του Παναγιώτη Πετράκη στις 20 Μαϊου στην Κύπρο.

O Παναγιώτης Πετράκης στην Κύπρο
O δημοφιλής ηθοποιός- τραγουδιστής Παναγιώτης Πετράκης θα είναι στην Κύπρο, στις 20 Μαΐου 2011, στο Δημοτικό Θέατρο της Λάρνακας, σε παράσταση αφιέρωμα για το μεγάλο Έλληνα συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη. Την εκδήλωση οργανώνει τo Πολιτιστικό Τμήμα του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λάρνακας και τα καθαρά έσοδα από την παράσταση θα δοθούν στα ειδικά σχολεία της Λάρνακας (Άγιος Γεώργιος, Άγιος Λάζαρος και Άγιος Σπυρίδωνας). Στην εκδήλωση, η οποία θα περιλαμβάνει τραγούδια του συνθέτη και αποσπάσματα από ποιήματα που μελοποιήθηκαν από τον Μίκη Θεοδωράκη, προσκλήθηκαν από την Ελλάδα οι: Παναγιώτης Πετράκης-ηθοποιός-τραγουδιστής, Τατιάνα Παπαγεωργίου-Πιανίστρια Ορχήστρας Μίκης Θεοδωράκης, Σοφία Κακαρελίδου-ηθοποιός-απαγγελία ποιημάτων, Πέτρος Γάλλιας-απαγγελία ποιημάτων.



Πηγή: sigmalive.com

Από τη συναυλία/αφιέρωμα ''85 χρόνια Μίκης Θεοδωράκης'' που έλαβε χώρα στο θέατρο Λυκαβηττού στις 29 Ιουλίου 2010

Από τη συναυλία/αφιέρωμα ''85 χρόνια Μίκης Θεοδωράκης'' που έλαβε χώρα στο θέατρο Λυκαβηττού στις 29 Ιουλίου 2010...!Απολαύστε την καταπληκτική ερμηνεία του Παναγιώτη μας σε υψηλή ποιότητα ήχου!