Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Παναγιώτης Πετράκης: «Η παρουσίαση είναι κάτι που με ιντριγκάρει»



Για το αν έχει περάσει ποτέ από το μυαλό του να αναλάβει την παρουσίαση κάποιας εκπομπής μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Παναγιώτης Πετράκης. «Για talent show, αυτή τη στιγμή, όχι δεν το σκέφτομαι. Η παρουσίαση είναι κάτι που με ιντριγκάρει και θα με ενδιέφερε να κάνω γιατί είμαι αρκετά εξωστρεφής και νομίζω πως θα έκανα καλή δουλειά, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα», εξομολογείται στο περιοδικό Tivo.

http://www.gossip-tv.gr/node/138993

Ο «Λουκάς» των «Μυστικών της Εδέμ»… αποκαλύπτεται!


Λίγο πριν το τέλος των «Μυστικών» που επιστρέφουν από αυτή την εβδομάδα καθημερινά στο Μεγάλο Κανάλι, ο Παναγιώτης Πετράκης αποκαλύπτει μικρά μυστικά πριν το τέλος. «Στο τελευταίο επεισόδιο εμφανίζεται ένα άνδρας, όπου ο Λουκάς δεν γνωρίζει ότι είναι ο πατέρας του και όταν αποκαλύπτεται η ταυτότητα του ο Λουκάς αλλάζει, γιατί στο τέλος καταλαβαίνει τι έχει γίνει πραγματικά. Οι απαντήσεις όμως έρχονται αργά, λίγο πριν το τέλος της σειράς. Και τον βοηθούν να ησυχάσει, να λυτρωθεί», αποκαλύπτει ο ηθοποιός ενώ καταλήγει στο περιοδικό Tivo και την σχέση του με την Νόρα. «Η σχέση μου με τη Νόρα παραμένει σχέση βαθιάς αγάπης και τρελού έρωτα. Δεν αλλάζει αυτό».

http://www.gossip-tv.gr/node/138992

Κοσμοσυρροή για το "Τρίτο Στεφάνι"30.9.2011

Πρεμιέρα στο «Παλλάς» για μία από τις πλέον πολυδάπανες παραγωγές του ελληνικού θεάτρου: το «Τρίτο Στεφάνι» του Κώστα Ταχτσή, με μια μαγευτική οπτική του Σταμάτη Φασουλή που το σκηνοθετεί.

Πρόκειται για μια συμπαραγωγή του Εθνικού Θεάτρου και της Ελληνικής Θεαμάτων, με τους ηθοποιούς για τέσσερις ώρες επί σκηνής να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Το έργο είχε παιχτεί πριν από δύο χρόνια με τεράστια επιτυχία.

Η αίθουσα του θεάτρου «Παλλάς» ήταν κατάμεστη την ημέρα της πρεμιέρας, ενώ πολλοί από τον χώρο της τέχνης έδωσαν το «παρών». Ανάμεσά τους οι Γιώργος Κιμούλης, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Γιώργος Καραμίχος, Παναγιώτης Πετράκης, Αντιγόνη Δρακουλάκη, η στιχουργός Εύη Δρούτσα με τη φίλη της Ελενα Βρεττού κ.ά.

Το πασίγνωστο έργο του Κώστα Ταχτσή μιλάει για την Ελλάδα του Μεσοπολέμου, της Κατοχής και του Εμφυλίου, που περνάει μπροστά από τα μάτια των θεατών μέσα από τις ζωές της Νίνας και της Εκάβης.

Πρόκειται για έναν αγώνα επιβίωσης δύο γυναικών που ξετυλίγουν το νήμα της ζωής τους: γάμοι, απιστίες, διαζύγια, θάνατοι, οικονομικές αποτυχίες, οικογενειακά δράματα. Το τρίτο στεφάνι της Νίνας, ο τελευταίος γάμος της με τον άντρα της και γιο της Εκάβης είναι το σημείο που η ιστορία ξεκινά και τελειώνει.

Ενας κύκλος που κλείνει μέσα του όλο το πάθος των δύο ηρωίδων για τη ζωή, τον αγώνα για επιβίωση, τη σκληρότητα, την τρυφεράδα αλλά και το χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό τους, που μεταφέρεται στη σκηνή του θεάτρου. Μια παράσταση που αντικατοπτρίζει την ελληνική πραγματικότητα της εποχής.

Τον ρόλο της Εκάβης ερμηνεύει η Νένα Μεντή, ενώ η Φιλαρέτη Κομνηνού υποδύεται τη Νίνα. Τις δύο πρωταγωνίστριες πλαισιώνουν οι ηθοποιοί Γιάννης Στάνκογλου και Τάνια Τρύπη, ενώ συμμετέχουν ακόμα είκοσι ηθοποιοί. Ανάμεσά τους και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, που εμφανίζεται γυμνός στο θεατρικό σανίδι.


ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ
Φωτ.: ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΤΟΥΛΟΓΕΝΗΣ

espressonews.gr

Ποιο είναι το χόμπι του Παναγιώτη Πετράκη;



Ένας από τους πλέον γοητευτικούς άνδρες της μικρής οθόνης, ο Παναγιώτης Πετράκης αποκαλύπτει πώς περνά τον περισσότερο από τον ελεύθερο χρόνο του. «Το χόμπι μου είναι το γυμναστήριο γι’ αυτό και γυμνάζομαι τουλάχιστον πέντε φορές την εβδομάδα» δηλώνει ηθοποιός! Αν κρίνουμε από την εμφάνισή του... τον πιστεύουμε και με το παραπάνω.
 

http://www.gossip-tv.gr/node/49842

Ο Παναγιώτης Πετράκης πίστευε ότι ήταν άσχημος



Η εφηβεία είναι μια δύσκολη περίοδος για όλα τα παιδιά. Είναι η περίοδος που φταίνε όλα και τίποτα δεν τους αρέσει. Κάπως έτσι ήταν και ο Παναγιώτης Πετράκης. «Ήμουν στρουμπουλός, αλλά ευτυχώς δεν είχα σπυράκια. Δεν ήμουν ο καρδιοκατακτητής του σχολείου. Πίστευα ότι ήμουν άσχημος. Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που έβλεπα στον καθρέφτη και έτρωγα πολλή απόρριψη. Στην Δραματική Σχολή άρχισσα να πιστεύω ότι έχω ελκυστικό παρουσιαστικό», αποκάλυψε ο ηθοποιός στο Ok

http://www.gossip-tv.gr/node/136707

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ-Bodytalk


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ
 
1.ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ…
Προσπαθώ να είμαι συνεπής με τις προπονήσεις μου στο γυμναστήριο,να βλέπω τούς φίλους μου καί να μοιραζόμαστε όμορφες στιγμές.

 2.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ…
Δυστυχώς στη σοκολάτα!

3.ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΜΟΥ ΑΤΑΚΑ ΕΙΝΑΙ….
Τhe greatest thing you’ll ever learn,is just to love and be loved in return.

 4.Η ΑΣΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ….
Τρόπος ζωής.

5.ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ…..
Ελεύθερα βάρη,λίγα μηχανήματα καί αρκετή αεροβίωση.

Ο Παναγιώτης Πετράκης απαντα στην κριτική της Ελευθεροτυπίας

Ο Παναγιώτης Πετράκης βρέθηκε χτες το βράδυ στην πρεμιέρα της παράστασης "Το τρίτο στεφάνι" και ρωτήθηκε για την αυστηρή κριτική που του είχε γίνει από γνωστή εφημερίδα για την συμμετοχή την δική του και της Κατερίνας Παπουτσάκη στο αφιέρωμα για τον Μίκη Θεοδωράκη...
Ο ηθοποιός δεν ήθελε να δώσει μεγαλύτερη έκταση στο θέμα και δήλωσε πως έχει ήδη απαντήσει για το συγκεκριμένο θέμα και υποστήριξε πως συνεργάζεται με την ορχήστρα εδώ και δυο χρόνια, λατρεύει τον Μίκη, που δεν ανήκει σε κανέναν, αλλά σε όλους τους Έλληνες...


Παναγιώτης Πετράκης: «Στη χώρα μας η ταμπέλα μπαίνει εύκολα» vima.gr

Ο ηθοποιός μιλά αποκλειστικά στο «Βήμα» για τα «Μυστικά της Εδέμ» και την ερμηνεία του στα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη
Παναγιώτης Πετράκης: «Στη χώρα μας η ταμπέλα μπαίνει εύκολα»
«Στα μάτια του κόσμου για 3,5 χρόνια ήμουν ο ρόλος μου, ο Λουκάς Βενέτης» λέει ο Παναγιώτης Πετράκης

1
εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

Ως ένα «τέλος εποχής» περιέγραψε το τέλος της σειράς «Μυστικά της Εδέμ» ο πρωταγωνιστής τους Παναγιώτης Πετράκης μιλώντας στο «Βήμα». «Σίγουρα κάτι τέτοιο έχει μία μικρή δόση υπερβολής αλλά για μένα σημαίνει το τέλος μιας σημαντικής περιόδου γιατί αυτή η σειρά εκτός του ότι άλλαξε την πορεία της καριέρας μου με έφερε κοντά σε ιδιαίτερους ανθρώπους που θεωρώ σχεδόν οικογένειά μου ενώ για τα τελευταία 3,5 χρόνια στα μάτια του κόσμου ήμουν ο ρόλος μου, ο Λουκάς Βενέτης».

Το
τρέιλερ για τα νέα επεισόδια της σειράς «Μυστικά της Εδέμ»

Το τέλος της σειράς βρίσκει και πολλούς από τους ηθοποιούς της άνεργους εν μέσω κρίσης και τηλεοπτικής συρρίκνωσης. Πόσο εύκολο είναι πλέον, να βρεθεί ένας τηλεοπτικός ρόλος; «Καθόλου» απαντά ο ηθοποιός αλλά η συγκεκριμένη κατάσταση δεν σημαίνει απαραίτητα καθεστώς ανασφάλειας. «Για κάποιο ανεξήγητο λόγο διατηρώ την αισιοδοξία ότι θα φτιάξουν τα πράγματα, θα δοθούν ευκαιρίες και θα υπάρξουν επιλογές. Ηδη φέτος μπορεί να μην έχω δουλειά στην τηλεόραση αλλά θα εργαστώ ως τραγουδιστής γιατί η καρδιά μου χτυπά περισσότερο για την μουσική».

Αυτή του η επιλογή τον έφερε πριν από λίγο καιρό αντιμέτωπο με αρνητική κριτική η οποία ωστόσο δεν τον αντιμετώπισε ως κακό ερμηνευτή αλλά ως τηλεαστέρα ο οποίος περπατά σε ξένα χωράφια και συγκεκριμένα σε έναν χώρο απαιτητικό όπως είναι η μουσική και τα τραγούδια του
Μίκη Θεοδωράκη. Ο ίδιος διευκρινίζει πως «δεν τη θεώρησε άδικη αλλά κοντόφθαλμη. Είμαστε μία χώρα στην οποία μπαίνουν εύκολα οι ταμπέλες, εύκολα κάποιος καταχωρείται σε στενά κουτάκια. Για μένα αυτή η κριτική ήταν περισσότερο εναντίον του Μίκη Θεοδωράκη και λιγότερο εναντίον μου. Αλλωστε ο ίδιος μου είπε πως με θεώρησε αποκάλυψη».

Οσον αφορά την ταμπέλα του ηθοποιού σαπουνόπερας όπως διευκρινίζει «
δεν μου έχει αποδοθεί και αυτό οφείλεται στο ότι στη σειρά της Ελενας Ακρίτα δεν υπάρχει προχειρότητα αλλά αντιθέτως υπάρχει σεβασμός στον θεατή».

http://www.tovima.gr/media/article/?aid=422714