Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Παναγιώτης Πετράκης-Ελένη Φουρέιρα: «Φλερτάρουν με την ιδέα της Eurovision»

Οι νικητές του φιλανθρωπικού show του Mega, αποκαλύπτουν στο Περιοδικό 7 Μέρες Tv τα συναισθήματα τους μετά τη νίκη τους στο Just the two of us.
Η βραδιά του Τελικού για την Ελένη Φουρέιρα ήταν: «Μαγική μια από τις πιο ωραίες στιγμές της ζωής μου. Ένιωθα πολύ όμορφα και πιο πολύ για τον Παναγιώτη, γιατί το άξιζε. Αλλά δεν θεωρώ ότι είμαστε νικητές μόνο εμείς. Και η Μαρία είναι νικήτρια, όπως και όλα τα άλλα παιδιά που πήραν μέρος».

Για τον Παναγιώτη Πετράκη: «Το μόνο μου άγχος ήταν να προλάβω να είμαι εκεί μετά την παράσταση. Και τη στιγμή της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων με έπιασε ένα ανεπαίσθητο υποσυνείδητο άγχος που δεν το περίμενα. Ξαφνικά μπαίνεις σε μια διαδικασία διαγωνισμού.  Αυτό που έμεινε και στους δυο μετά από όλους αυτούς τους μήνες δουλειάς, είναι ότι πέτυχαν τον αρχικό στόχο, να συγκεντρωθούν δηλαδή χρήματα για το φιλανθρωπικό σκοπό. Κέρδισαν φιλίες και τους άφησε μια γλυκιά γεύση όλο αυτό.
Τα τραγούδια που απόλαυσε περισσότερο ο Παναγιώτης Πετράκης είναι οι «Δαίμονες» και το «Ne me quitte pas» ενώ η Ελένη ξεχώρισε το «All that jazz», τους «Δαίμονες», το «Hot stuff» και το «Rock this way».Μετά το ντουέτο τους «Σημάδια»  σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για το βίντεοκλιπ ενώ πιστεύουν πως η συνεργασία τους δεν σταματά εδώ.

Για τη Eurovision ο Παναγιώτης Πετράκης δηλώνει θετικός σε μια τέτοια προοπτική αλλά όχι για φέτος ενώ η Ελένη θα ήθελε να νιώσει έτοιμη να κάνει κάτι τόσο τιμητικό και δεν ξέρει αν αυτή η χρονιά είναι η φετινή.
Και οι δυο πριν πουν το τελικό ναι για τη συμμετοχή τους στο show το σκέφτηκαν καλά και όπως όλα έδειξαν τους βγήκε σε καλό.

Ο Παναγιώτης εύχεται στην Ελένη: « Εύχομαι στην Ελένη η καριέρα της να απογειωθεί, η δισκογραφική της δουλειά να εκτινάξει τα τσάρτς και να πραγματοποιήσει τα όνειρα που έχει και βασίζονται σε κάποια άλλη πτυχή της τραγουδιστικής της ικανότητας. Ξέρω ότι την ενδιαφέρει το μιούζικαλ πιο εναλλακτικά πράγματα πέρα της πίστας, και της εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να τα καταφέρει.

Η Ελένη εύχεται στον Παναγιώτη: « Στον Παναγιώτη εύχομαι μια λαμπρή καριέρα. Νομίζω ότι το αξίζει και ότι την έχει μπροστά του τα χρόνια που ακολουθούν. Και εύχομαι στο μέλλον να παραμείνει τόσο καλό παιδί όσο είναι τώρα. Είμαι σίγουρη για τον Παναγιώτη ότι θα κάνει μεγάλα πράγματα και εύχομαι να παραμείνει στη ζωή μου και να συνεχίσει να είναι φίλος μου για πολλά χρόνια».

Από την Αριάδνη Στεφανίδου


Δεν υπάρχουν σχόλια: