Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Συναυλία για τους σκοπούς του «Ιδρύματος Τζένη Καρέζη στις 24.1.2011

Τραγουδούν οι ηθοποιοί: Παναγιώτης Πετράκης, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Στέλιος Καλαθάς, Γιάννης Ζουγανέλης, Μάντυ Λάμπου, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Κωνσταντίνος Καζάκος, καθώς και οι τραγουδιστές: Διονύσης Τσακνής, Νίκος Ζιώγαλας, Mc Yinka, Κασσιανή Λειψάκη, και οι Αλχημιστές.
Τη μουσική εκδήλωση θα παρουσιάσει η κ. Αντιγόννη Δρακουλάκη

Το Ίδρυμα ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ διοργανώνει μεγάλη καλλιτεχνική εκδήλωση στο Θέατρο Badminton για την ενίσχυση της Μονάδας Ανακουφιστικής Αγωγής «ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ», της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Στην εκδήλωση που θα γίνει τη Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2011 στις 7:45μμ, θα λάβουν μέρος, ομάδα πρωταγωνιστών από τη σειρά «Τα Μυστικά της Εδέμ» και οι Διονύσης Τσακνής, Γιάννης Ζουγανέλης, Νίκος Ζιώγαλας, Αλχημιστές, MC YINKA και Κασσιανή Λειψάκη. 

Το Ίδρυμα Τζένη Καρέζη μέσω της Μονάδας του Πανεπιστημίου Αθηνών προσφέρει ανακουφιστική φροντίδα σε χρονίως πάσχοντες ασθενείς προκειμένου να διασφαλίζεται ένα αξιοπρεπές επίπεδο ποιότητας ζωής για αυτούς, ανεξάρτητα από την πρόοδο της ασθένειάς τους.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται για να ενημερωθεί το κοινό σχετικά με τις προσφερόμενες υπηρεσίες και να συγκεντρωθούν χρήματα για την υλοποίηση του στόχου παροχής κατ΄οίκον ανακουφιστικής φροντίδας σε ασθενείς που δεν μπορούν να μετακινηθούν.


Ωρα: 7:45 μμ



Πηγη:http://www.badmintontheater.gr/show_event.asp?eid=118


η προπώληση των εισιτηρίων ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ PUBLIC αναμένεται να ξεκινήσει από τις 10/1! Οι τιμές των εισιτηρίων δεν είναι ακόμα γνωστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: