Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Ο Παναγιωτης Πετράκης θα τραγουδήσει αφιλοκερδώς για τα παιδιά της Ελπίδας!


Ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» οργανώνει τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011, στις 21.30, στο BLE AZURE , στην Παραλία Αλίμου, το μουσικό δείπνο
                                               «Τραγουδώντας για τα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ»
με τον διακεκριμένο ηθοποιό και τραγουδιστή Παναγιώτη Πετράκη που θα ερμηνεύσει δημοφιλή τραγούδια διάσημων Ελλήνων και ξένων συνθετών.
Όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για τα λειτουργικά έξοδα της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ-ΕΛΠΙΔΑ».
             Τιμή συμμετοχής κατ' άτομο 100 €
Κάθε πρόσκληση θα είναι αριθμημένη και θα δίνει τη δυνατότητα στον κάτοχό της να συμμετέχει, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση, στην κλήρωση ενός πολύτιμου κοσμήματος, που αφιλοκερδώς έχει προσφέρει το κοσμηματοπωλείο SERKOS .
Σας υπογραμμίζουμε ότι ο Παναγιώτης Πετράκης συμμετέχει αφιλοκερδώς στην εκδήλωση του Συλλόγου μας για την ενίσχυση των σκοπών μας.
Η Intercatering Α.Ε. (κος Ανδρέας Τουτζιαρίδης) έχει φροντίσει για τον ιδιαίτερα ξεχωριστό πλούσιο μπουφέ του δείπνου μας.
Για κρατήσεις τραπεζιών (8 ατόμων) ή θέσεων καθώς και για την αγορά των προσκλήσεων μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ»: Τηλ. 210.7757934, 210.7757153.


Δεν υπάρχουν σχόλια: