Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Μπουλέ- Πετράκης Μαζί στη σκηνή

Νάντια Μπουλέ - Παναγιώτης Πετράκης ένωση


22.06.201114:41





Η Νάντια Μπουλέ και ο Παναγιώτης Πετράκης, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, θα συνεργαστούν επί σκηνής πολύ σύντομα σε μία μουσική παράσταση αφιερωμένη στη μνήμη του Γιάννη Δαλιανίδη.


Την καλλιτεχνική επιμέλεια της παράστασης έχει ο Μάκης Δελαπόρτας, ο οποίος δήλωσε: «Ο Γιάννης Δαλιανίδης αναμφισβήτητα υπήρξε ο πατέρας του μιούζικαλ στον ελληνικό κινηματογράφο. Άλλαξε τους ρυθμούς στο ελληνικό σινεμά, εισάγοντας το δικό του προσωπικό στιλ, το αποκαλούμενο και στιλ “Δαλιανίδη”» ενώ για την επιλογή των δύο συγκεκριμένων πρωταγωνιστών της παράστασης συμπλήρωσε: «Η επιλογή των νέων ταλαντούχων καλλιτεχνών ήταν ιδιαίτερη από την πλευρά μου, τουλάχιστον καθοριστική, γιατί πιστεύω πως μπορούν άνετα να λέγονται άξιοι συνεχιστές των μεγάλων αστεριών της Φίνος Φιλμς που καθιέρωσε ο Γιάννης Δαλιανίδης».

Οι δύο καλλιτέχνες θα προσπαθήσουν να επαναφέρουν την ατμόσφαιρα των μιούζικαλ του γνωστού σκηνοθέτη στο προαύλιο του θεάτρου Badminton στις 14, 15 και 16 Ιουλίου ενώ τις χορογραφίες έχει επιμεληθεί ο Κρίστης Κουπάτος και την ενορχήστρωση ο Γιώργος Παγιάτης.
http://www.yupi.gr/gossip/c31026/Mpoyle-_Petrakhs.html
Πηγη: 




Δεν υπάρχουν σχόλια: