Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Η Ευγενία Παναγοπούλου μιλά για τον Παναγιώτη Πετράκη!


27.06.201123:31
Ευγενία Παναγοπούλου


H Ντορίτα από την Ζωή της Άλλης έχει περάσει μεγάλο μέρος της εφηβείας της ταξιδεύοντας από πόλη σε πόλη λόγω του επαγγέλματος του πατέρα της (στρατιωτικός), είναι Κριός στο ζώδιο και αν βρει χρόνο για διακοπές φέτος, θα ήθελε να πάει Βαρκελόνη και Λονδίνο. Ναι, ξέρει να μαγειρεύει (πολύ καλά όπως λέει, τι chef θα ήταν άλλωστε στο σίριαλ), μένει στο κέντρο, αισθάνεται παιδί της πόλης και αγανάκτησε και η ίδια οπότε αποφάσισε να πάει πλατεία Συντάγματος (μοναδικό συναίσθημα!). 

Πριν φορέσει την ποδιά της chef στην εταιρεία – catering της Κάτια Δανδουλάκη για τις ανάγκες του σίριαλ - που θα συνεχιστεί και του χρόνου- , είχε περάσει και από Τα Μυστικά της Εδέμ και τον Ψεύτη Παππού στην κρατική τηλεόραση.  Το όνομά της ακούστηκε για ένα από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο νέο σίριαλ - μεγατόνων του Mega, στο πλευρό του Γιάννη Μπέζου, συνεπώς φαίνεται οτι η επιτυχία (και η αγάπη του κοινού) θα συνεχίσει να ακολουθεί την Ευγενία για πολύ ακόμα...

Πίστες, μουσικές σκηνές ή συναυλίες; Τι είδες πρόσφατα που σου άρεσε;
Τελευταία πήγα και άκουσα τον Παναγιώτη Πετράκη που εμφανίστηκε με την Βέτα σε μια μουσική σκηνή στην Ιερά Οδό, μου άρεσε πάρα πολύ.  Άλλωστε ο Παναγιώτης, μπορεί να κάνει μαγικά με ότι και αν καταπιαστεί, πόσο μάλλον αν κάνει και αυτό που αγάπα πιο πολύ απ’ όλα «το τραγούδι». Του εύχομαι καλή επιτυχία με τον καινούργιο του δίσκο, που θα την έχει το δίχως άλλο…

Έχεις κάποιο μαγαζί-στέκι; Ποιό είναι το standard μέρος για καφέ με την παρέα σου;
Αυτή την περίοδο έχει γίνει στην κυριολεξία «στέκι» μου ο χώρος ατομικής προπόνησης που έχει ο Χαράλαμπος Ψαράκης, στο Ν. Ηράκλειο.  Πηγαίνω καθημερινά και καλοκαιριάτικα ο ιδρώτας είναι το λιγότερο που μπορεί να επακολουθήσει μετά από μία ώρα γυμναστικής με ένα πολύ εξελιγμένο και πρωτοποριακό τρόπο γυμναστικής και την απίστευτη διάθεση του πολύ καλού μου φίλου και γυμναστή.

Τι εστιατόρια επιλέγεις συνήθως και ποιο είναι το αγαπημένο σου;
Δεν προτιμώ να τρώω συχνά εκτός σπιτιού. Παρόλα αυτά τα εστιατόρια ή οι καφετέριες επιλέγονται ανάλογα με την διάθεση της παρέας.  Τώρα το καλοκαίρι μου αρέσει πολύ να κατεβαίνω στα νότια προάστια, αγαπώ πολύ την θάλασσα και το συνδυάζω και με μπάνιο.  Απολαμβάνω όταν πηγαίνω στο Αλάτι και ζάχαρη, στη Βαλτετσίου, στα Εξάρχεια, το οποίο εκτός από ωραίο καφέ έχει και  τέλειο φαγητό και ποτό.(τα συνδυάζει όλα και συμφέρει… σας το συστήνω ανεπιφύλακτα)

Πόσο συχνά πάς σινεμά; Ποια ταινία είδες τελευταία; Ποιου star, δεν χάνεις ταινία;
Όχι τόσο συχνά όσο θα ήθελα, γιατί μέχρι τώρα είχα το καθημερινό και το θέατρο. Παρ’ όλα αυτά ακόμα και  μετά την διπλή του Σαββάτου πήγαινα σινεμά, με ξεκουράζει και με ευχαριστεί πάρα πολύ.  Τώρα που άρχισε το θερινό εγκαινίασα με μια ταινία - θρύλο Το Πάρτυ με τον Πίτερ Σέλερς.  Και δεν χάνω ταινίες που παίζει ο Τζάκ Νικολσον, ο Αλ Πατσίνο και ο Άντονι Χόπκινς.

Χρόνος για θέατρο; Τι είδους παραστάσεις επιλέγεις συνήθως; Ποιά είδες πρόσφατα και σε συγκλόνισε;
Το Θέατρο είναι προορισμός και αφετηρία ότι είδος και όπου και αν  παίζεται. Αν έχω λίγο χρόνο επιλέγω τις παραστάσεις που έχω ακούσει καλές κριτικές και έχει δυνατές ερμηνείες.  To Cock του Μάικ Μπάρτλετ στο Θησείoν, με τον Μάκη Παπαδημητρίου, Δημήτρη Μοθωναίο, Ιωάννα Παπά και τον Γιώργο Κοτανίδη, σε σκηνοθεσία της Κατερίνας Ευαγγελάτου. Όπως και το …και Ιουλιέτα του Άκη Δήμου στο Τέχνης με την Μαρία Σαββίδου σε σκηνοθεσία της Ελένης Μποζά. Υπέροχες παραστάσεις!!!

Που σου αρέσει να διαβάζεις το βιβλίο σου;  Ποιο βιβλίο διάβασες πρόσφατα και ξετρελάθηκες;
Μ’ αρέσει να διαβάζω στο δωμάτιο μου με χαμηλή μουσική (κατά προτίμηση τζαζ) διάφορα βιβλία. Αυτή την περίοδο διαβάζω Τη γλώσσα του Σώματος του Γκορντον Ουεινράιτ, Το γράμμα σ’ ένα νέο ποιητή του Ρίλκε και το Αστραπές χωρίς Βροντή του Ντάνιελ Καλλ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: