Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Ο Παναγιώτης Πετράκης στα Everyday Girls του MTV


WomenOnly.gr,  20/6/2011 11:44:21 πμ

Για κάποιους είναι ο «Λουκάς» των Μυστικών της Εδέμ, για κάποιους άλλους είναι «το καλύτερο παιδί της ελληνικής showbiz», για όλους όμως είναι ένας πολυτάλαντος άνθρωπος που ό,τι κι αν αποφασίσει να κάνει, το κάνει με επιτυχία και αξιοπρέπεια. Ο Παναγιώτης Πετράκης, άφησε για λίγο τις πρόβες για τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις και τα γυρίσματα των Μυστικών και έκανε μια... βραδινή επίσκεψη στον καναπέ των MTV Everyday Girls!
Όπως καταλαβαίνετε τα κορίτσια, δεν αντιστάθηκαν στη γοητεία, το ξεχωριστό χιούμορ αλλά και τη θετική ενέργεια του και τον ανέκριναν μέχρι τελικής πτώσεως!
Ο Παναγιώτης δε, έδειξε από το πρώτο λεπτό πως ήρθε για να πει κάτι «διαφορετικό». Αποφεύγοντας κοινότυπα σχόλια και απαντώντας και στις πιο ... «δύσκολες» ερωτήσεις των κοριτσιών, ο τηλεοπτικός Λουκάς, αφέθηκε και μίλησε για όλα. «Με το μαχαίρι στον λαιμό θα διάλεγα το τραγούδι», απάντησε στο δίλημμα «υποκριτική ή τραγούδι» για να εξηγήσει: «Με το τραγούδι είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσεις αυτό που αισθάνεσαι με αυτούς που σε ακούν».
Η αγαπημένη του ατάκα είναι: «Τέρμα το βερεσέ», λέει γελώντας και θυμάται ότι την έχει διαβάσει έξω από ένα βενζινάδικο κοντά στο εξοχικό του, όσο για τα παιδικά του όνειρα, ο Παναγιώτης θυμάται ότι ήθελε να γίνει δεσπότης. «Το όνειρο μου δεν απέχει πολύ, με έναν παράξενο τρόπο. Ήθελα και τότε να φτάσω ψηλά, όπως και τώρα. Όταν κοιτάζω ψηλά δεν βλέπω ταβάνι».
Και ό Έρωτας στην ζωή; «Δεν ξέρω αν πιστεύω στον ένα και μοναδικό έρωτα. Νομίζω ότι δεν τον έχω ζήσει. Έχω εξιδανικεύσει τόσο πολύ την έννοια του έρωτα, που αμφιβάλω αν τον έχω ζήσει. Όταν σκέφτομαι την λέξη έρωτας αμέσως σκέφτομαι και πόνο και αν με ρωτήσετε γιατί δεν ξέρω να απαντήσω. Τελικά ο έρωτας χτυπάει την πόρτα πολύ σπάνια».
Τι απαντά ο Παναγιώτης Πετράκης όμως στο ερώτημα αν σκέφτηκε ποτέ να αποχωρήσει απο τα Μυστικά της Εδέμ; Τι κοινό έχει με τον τηλεοπτικό «Λουκά», τι προτιμά τη Μύκονο ή τη Γαύδο και πώς ένιωθε μέχρι να αναδειχθεί νικητής στο Just The 2 Of Us; Οι απαντ
Ο ίδιος απαντά σε όλα ενώ δεν διστάζει να τραγουδήσει στην κάμερα του MTV ακαπέλα το αγαπημένο του τραγούδι! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: