Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Παναγιώτης Πετράκης Μιλάει για το τέλος των «Μυστικών της Εδέμ»

18.08.201110:40

Παναγιώτης Πετράκης

Μιλάει για το τέλος των «Μυστικών της Εδέμ»

Παναγιώτης Πετράκης new
Πριν από λίγες μέρες ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του τέταρτου και τελευταίου κύκλου των «Μυστικών της Εδέμ». Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό Mega», την Πέμπτη, ο πρωταγωνιστής της σειράς Παναγιώτης Πετράκης μίλησε για τις εξελίξεις της τελευταίας σεζόν, αλλά και για το πώς ο ίδιος αισθάνθηκε με το τέλος των γυρισμάτων.

«Υπάρχουν ανατροπές στη ζωή του Λουκά (σ.σ.: ο χαρακτήρας που ο ίδιος υποδύεται στη σειρά). Προσπαθεί να μάθει γιατί του έχουν συμβεί όσα του έχουν συμβεί, γιατί του έχουν πει ψέματα για τη ζωή του και τους γονείς του και έχει μια τρελή διαμάχη με τον Ρούσσο, τον μέντορά του» αποκάλυψε ο Παναγιώτης σχετικά με όσα θα δούμε από τον Οκτώβριο, ενώ όταν ρωτήθηκε αν τελικά η παρέα θα καταφέρει να παραμείνει ενωμένη, απάντησε: «Αυτός ήταν και ο αρχικός καμβάς της ιστορίας, οπότε, ναι. Και αυτή ήταν και η διαφορά νομίζω με ό,τι άλλο έχουμε δει μέχρι στιγμής στην τηλεόραση, ότι ο κεντρικός άξονας της ιστορίας ήταν ο θεσμός της φιλίας και το πόσο σημαντική είναι αυτή στη ζωή μας».

Τέλος, σχετικά με τα συναισθήματά του για την ολοκλήρωση ενός τόσο μεγάλου και σημαντικού κύκλου στη ζωή του, ο ηθοποιός απάντησε: «Ευτυχώς κρατήθηκα και δεν έκλαψα! Αν και στο τελευταίο γύρισμα η αλήθεια είναι ότι ένιωθα ένα μαχαίρι στο στομάχι. Ακόμα νομίζω ότι δεν έχω συνειδητοποιήσει πόσο θα μου λείψει. Από Οκτώβριο θα το καταλάβω, όταν θα βλέπω τη σειρά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: