Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Μυστικά τέλος!

μερομηνία: 09/09/2011

Αποκλειστικό : Εικοσιένας ηθοποιοί. Ενας ικανότατος σκηνοθέτης, ο Στέφανος Συμεωνίδης. Ενας άνδρας που έρχεται για να λύσει τα μυστήρια και να αποκαλύψει όλα τα Μυστικά : Ο Αραβαντινός. Τι άλλο χρειάζεται για να δημιουργηθεί ένα σποτάκι που θα μας βάλει ακόμα σε μεγαλύτερη αγωνία για την έναρξη των σαρωτικών ''Μυστικών της Εδέμ'' στο Mega τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου; Αυτή τη Δευτέρα 12/9 πάντως θα εμφανιστεί στις οθόνες μας το σποτάκι που θα μας προετοιμάσει για την εντυπωσιακή πρεμιέρα της ''Εδεμ'' και έχουμε όλο το παρασκήνιο...Ενα σας λέμε : Μυστικά τέλος !

Το σποτ γυρίστηκε χθες όλη την ημέρα στο πλατό του ''Πρωινό mou'' που κρίθηκε κατάλληλος χώρος για να ζωντανέψει ένα κόνσεπτ ικανό να μας κάνει...τρελούς και παλαβούς για τα 47 συγκλονιστικά επεισόδια που έρχονται στο Mega : Φανταστείτε τη σκηνή : Ολοι οι πρωταγωνιστές της Εδεμ, εξαιρετικά καλοντυμένοι και ανανεωμένοι να...ψιθυρίζουν μεταξύ τους μυστικά και στο τέλος εμφανίζεται ο Γιώργος Κυρίτσης σε ένα ιδιαίτερο γκρο πλαν να δηλώνει : ΄΄Μυστικά τέλος''.

Να σημειώσουμε ότι ήταν η πρώτη φορά που όλοι οι ηθοποιοί της σειράς συναντιούνται μετά το τέλος των γυρισμάτων τους στα τέλη Ιουλίου και όπως καταλαβαίνετε ήρθαν όλοι από διαφορετικούς προορισμούς : Η Μάντυ Λάμπου από την Ιταλία, η Μαριάννα Πολυχρονίδη από την Κρήτη, η Φαίη Ξυλά σε διάλειμμα από την περιοδεία της και αρκετοί από τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές από τις διακοπές τους.

Παρότι όμως τα γυρίσματα διήρκεσαν όλη την ημέρα – για ένα σποτάκι 15 δευτερολέπτων!-και ήταν ιδιαίτερα κοπιαστικά, κανείς δεν παραπονέθηκε και όλοι το χάρηκαν πολύ που βρέθηκαν έστω και για λίγο ξανά μαζί...

http://www.tvzapping.gr/TvNews/TodayNews/?EntityID=b40e3030-5a18-49a9-8894-442aa8fd1e88

Δεν υπάρχουν σχόλια: