Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Στο φως όλα τα... μυστικά της Εδέμ!


Η παρέα της φεγγαρόπετρας αποκαλύπτεται! Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της τρίτης σεζόν των «Μυστικών της Εδέμ» που αναμένεται για μια ακόμα φορά να καθηλώσει τους fans της σειράς με τις εξελίξεις και το μοναδικό φινάλε της.

«Ολα τα μυστικά θα βγουν στο φως, δεν θα μείνει τίποτα κρυφό και όποιος πρέπει να πληρώσει το τίμημα των πράξεων του, θα το πληρώσει» αποκαλύπτει στην «Espresso» ο σεναριογράφος της σειράς Γιώργος Κυρίτσης.

Τα νέα επεισόδια της σειράς έχουν γυριστεί και οι συντελεστές της κρατούν εφτασφράγιστο μυστικό τις ραγδαίες εξελίξεις των «Μυστικών». Σύμφωνα με τον μέχρι σήμερα προγραμματισμό η πρεμιέρα της σειράς θα γίνει τέλη Οκτωβρίου με την τηλεοπτική παρέα να γυρνά στις οθόνες μας πανέτοιμη για δράση, αλλά και πολλές αλήθειες. Και μπορεί κάποιους να τους γνωρίσαμε νέους, ελεύθερους και ωραίους αλλά θα δεσμευτούν και θα μεγαλώσουν. Οπως μαθαίνουμε, θα δούμε την πορεία των κεντρικών ηρώων της σειράς 15 χρονιά μετά στην πιο ώριμη και δημιουργική ηλικία τους.

Παράλληλα, όλα τα «άπλυτα» θα βγουν στη φόρα και η λύτρωση για αρκετούς ήρωες θα έρθει. Σε αυτό θα βοηθήσει και η εμφάνιση του άνδρα-μυστήριο, που ενσαρκώνει ο Γιώργος Κυρίτσης και που είδαμε στο φινάλε του δεύτερου κύκλου. Ο «Αραβαντινός» (Γιώργος Κυρίτσης), πατέρα του «Λουκά» (Παναγιώτη Πετράκη), θα έρθει ξανά και θα προκαλέσει σε κάποιους μεγάλα προβλήματα, ενώ σε κάποιους άλλους ικανοποίηση και ανακούφιση.

Ο «Ρούσσος» (Δάνης Κατρανίδης), ο μεγαλοδικηγόρος που τους κρατά όλους στο χέρι, με το που βλέπει μπροστά του τον Αραβαντινό λιποθυμά και παθαίνει έμφραγμα, μιας και όλοι τον είχαν για νεκρό. Επίσης, την εμφάνιση του θα κάνει και ο γιος του Λουκά και της Νταίζης (Μαριάννα Πολυχρονίδη), που θα ερμηνεύσει ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, δίνοντας μια άλλη διάσταση των
ν γεγονότων.

Σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε στη σειρά θα έχουμε επίσης γάμο, αλλά και εγκυμοσύνη. Η «Εύα» (Φαίη Ξυλά) με τον «Λευτέρη» (Βασίλη Μπισμπίκη) παντρεύονται αφού πρώτα η σχέση τους περνά από σαράντα κύματα, ενώ η «Μαρίλια» (Μαιρλύν Διονά) πετάει στα σύννεφα καθώς μαθαίνει πως είναι έγκυος. Μόνο που η χαρά της δεν θα κρατήσει πολύ καθώς θα υπάρξουν επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της.

Ασχημες, όμως, θα είναι οι εξελίξεις και για τη «Μελίτα» (Χρύσα Παπά) η οποία κολλημένη σε έναν έρωτα χωρίς ανταπόκριση βρίσκεται στα όρια της τρέλας.

Μερικές από τις ραγδαίες εξελίξεις των «Μυστικών» που αναμένεται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού μέχρι και το φινάλε, που προγραμματίζεται για τα Χριστούγεννα, πάντα από τη συχνότητα του Mega.


ΤΕΤΑ ΤΣΕΤΣΕΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: