Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Ο Πετράκης τραγουδά για την "Ελπίδα"

Οσοι τον γνωρίζουν ξέρουν ότι κρύβει μέσα του μια μεγάλη καρδιά. Οπου μπορεί να προσφέρει και να απαλύνει τον πόνο, το κάνει απλόχερα. Αλλωστε, το απέδειξε και στο φιλανθρωπικό talent show του Mega «Just the two of us».


Ο Παναγιώτης Πετράκης έδωσε τον καλύτερό του εαυτό κυρίως για να επιτευχθεί ο στόχος του show, που δεν ήταν άλλος από το να συγκεντρωθούν χρήματα για τα Special Olympics. Σήμερα τραγουδά για τα παιδιά της «Ελπίδας».

Λίγο μετά τις 9.00 το βράδυ στην παραλία του Αλίμου, στο «Ble Azure», ο Παναγιώτης Πετράκης ύστερα από πρόσκληση του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα», θα τραγουδήσει αφιλοκερδώς για ιερό σκοπό. Ο ηθοποιός και τραγουδιστής θα ερμηνεύσει με την ξεχωριστή, λυρική φωνή του επιτυχίες διάσημων Ελλήνων και ξένων συνθετών.

Ολα τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για τα λειτουργικά έξοδα της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - Ελπίδα». Κάθε πρόσκληση θα είναι αριθμημένη και θα δίνει τη δυνατότητα στον κάτοχό της να συμμετέχει -χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση- στην κλήρωση ενός πολύτιμου κοσμήματος, που αφιλοκερδώς έχει προσφέρει το κοσμηματοπωλείο Serkos.

O Παναγιώτης Πετράκης είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα υγείας που αφορούν μικρά παιδιά και πάντα στηρίζει με την παρουσία του τέτοιους σκοπούς, όποτε του ζητηθεί.

Το καλοκαίρι ο ηθοποιός θα περιοδεύσει ανά την Ελλάδα με τη Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης πατώντας στα θεϊκά, μοναδικά μουσικά μονοπάτια του κορυφαίου μας δημιουργού.


ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ






Πηγη: http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&catID=3&artID=1379152

Δεν υπάρχουν σχόλια: