Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Ο Παναγιώτης Πετράκης τραγούδησε στο «Πρωινό μου» 30.5.2011


Καλεσμένος στο "Πρωινό mou" ήταν σήμερα το πρωί ο Παναγιώτης Πετράκης, ο οποίος τραγούδησε αποκλειστικά το κομμάτι των τίτλων της σειράς "Μυστικά της Εδέμ" με τίτλο "Τα όνειρα εκδικούνται", που περιέχεται στο CD της σειράς που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες, καθώς και δύο νέα του τραγούδια, με τίτλο “I dance” και “Κλεψύδρα”.
Αυτό τον καιρό, ο Παναγιώτης Πετράκης διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους στα επαγγελματικά του, αλλά νιώθει άσχημα που τελειώνουν για φέτος τα γυρίσματα από τα «Μυστικά της Εδέμ», καθώς όπως είπε με όλους τους συντελεστές της σειράς είναι σαν δεύτερη οικογένεια.

Ωστόσο, στην ερώτηση ποιο από τα δύο επαγγέλματα προτιμά (ηθοποιός-τραγουδιστής), απάντησε με ευκολία πως προτιμά αυτό του τραγουδιστή, γιατί εκφράζεται πιο άνετα και αβίαστα, μέσα από το τραγούδι. Αν του δινόταν η ευκαιρία να τραγουδήσει σε νυχτερινό μαγαζί, είπε πως θα μπορούσε να βρεθεί και να συνεργαστεί με ονόματα όπως αυτά των Ελευθερία Αρβανιτάκη, Τάνια Τσανακλίδου, Χάρις Αλεξίου, μέχρι τις Άννα Βίσση, Νατάσα Θεοδωρίδου και Πέγκυ Ζήνα.. Μάλιστα, επισήμανε ότι «Δεν υπάρχει ποιοτική και χαμηλής ποιότητας μουσική..εμείς βάζουμε τις ταμπέλες αυτές λίγο κακόβουλα..»

Όσο για το αν θα ήθελε να πάει του χρόνου στη Eurovision, η απάντησή του ήταν θετική, γιατί όπως είπε είναι φαν του διαγωνισμού από πολύ μικρός. Θα προτιμούσε όμως να πάει με ξένο και όχι με ελληνικό τραγούδι και τόνισε πως θεωρεί άθλο αυτό που κατάφερε φέτος ο Λούκας...

Για τον Παναγιώτη μίλησαν με τα καλύτερα λόγια οι συνεργάτες του στα "Μυστικά της Εδέμ", οι οποίο αναφέρθηκαν στον χαρακτήρα του, στην καλοσύνη του, αλλά και το κορμί του...

Δείτε τα βίντεο:




Από τη Σοφία Παφτούνου



Δεν υπάρχουν σχόλια: