Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Ο Παναγιώτης Πετράκης στα Βραβεία Γυναίκες της Χρονιάς!

Η Δούκισσα Νομικού με τους άντρες της σε μια glamour βραδιά! Η εκρηκτική ξανθιά παρουσιάστρια θα βρεθεί επί σκηνής, όχι με έναν, αλλά με πέντε άντρες προκειμένου να παρουσιάσει τις «Γυναίκες της χρονιάς».

Στο πλευρό της ωραίας Δούκισσας θα βρεθεί πρώτος και καλύτερος ο Γιώργος Καπουτζίδης. Αλλωστε είναι η δεύτερη φορά που θα παρουσιάσουν μαζί βραβεία γένους θηλυκού καθώς το ίδιο εγχείρημα έκαναν προ καιρού και στη Μεγαλόνησο. Βέβαια η συνεργασία του τηλεοπτικού διδύμου έχει δέσει από το «Just the two of us» και από ό,τι φαίνεται θα έχει και συνέχεια στον επόμενο κύκλο του talent show που θα μεταδώσει το Mega τη νέα σεζόν!

Εκτός όμως από τον κολλητό της Γιώργο Καπουτζίδη δίπλα στη Δούκισσα θα βρεθούν και δύο άλλοι γνώριμοί της από το «Just». Ο Παναγιώτης Πετράκης που κέρδισε στο talent show, αλλά και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης που κέρδισε τις εντυπώσεις με το ταλέντο του στο τραγούδι. Ο ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας, αλλά και ο φωτογράφος και κριτής στο «Next top model» Χάρης Χριστόπουλος συμπληρώνουν την πεντάδα των συμπαρουσιαστών της.

Η οικοδέσποινα στις 10 Μαΐου θα υποδεχθεί μια μια τις γυναίκες που ξεχώρισαν στον τομέα τους και αναδείχθηκαν από τους αναγνώστες του περιοδικού «Life & Style» ως πρώτες των πρώτων. Η εκδήλωση, όπως μαθαίνουμε, θα είναι εντυπωσιακή και λαμπερή όπως αξίζει στα τιμώμενα πρόσωπα, χωρίς όμως υπερβολές και ακρότητες καθώς στη χώρα μας βιώνουμε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία. Οι διοργανωτές επέλεξαν να κάνουν μια βραδιά όμορφη και glamour, προσαρμοσμένη μεν στα δεδομένα της εποχής, αλλά και με τον απαιτούμενο σεβασμό στις γυναίκες που θα βραβευτούν για την προσφορά τους.

Πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές φέτος δεν υπάρχει κατηγορία πολιτικών, ενώ τα συνολικά βραβεία που θα δοθούν είναι 18. Οι υποψήφιες είναι 140 και προέρχονται από όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων. Υπάρχουν μεταξύ άλλων βραβεία για τις γυναίκες που ξεχώρισαν για την εθνική και κοινωνική προσφορά τους, αλλά και βραβεία για την καλύτερη ηθοποιό ή την πιο ξεχωριστή τηλεοπτική παρουσία της χρονιάς.

Η βραδιά θα μαγνητοσκοπηθεί και θα μεταδοθεί μέσα από τη συχνότητα του Star και αναμένεται για μια ακόμη χρονιά να τραβήξει τα βλέμματα των τηλεθεατών. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι είναι η όγδοη χρονιά που διοργανώνονται τα εν λόγω βραβεία.


ΤΕΤΑ ΤΣΕΤΣΕΚΟΥ



Πηγη: espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: