Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Συνέντευξη του Παναγιώτη στο περιοδικό 7 Μέρες Tv


Τα μυστικά της Εδέμ: Τι δώρο θα φέρει ο Αϊ-Βασίλης;
19-12-2008

Η παραμονή των Χριστουγέννων θα σηματοδοτήσει εξελίξεις που θα φέρουν τους ήρωες αντιμέτωπους με παλιά τους μυστικά.

Ο Λουκάς (Παναγιώτης Πετράκης) θέλοντας να μειώσει την ένταση που υπάρχει στην ατμόσφαιρα καλεί όλη την παρέα στο σπίτι για ρεβεγιόν. Η βραδιά θα αποδειχτεί άκρως ενδιαφέρουσα τη στιγμή που η Δάφνη (Γεωργία Γεωργόνη) θα αποκαλύψει στον Νικόλα (Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος) ότι περιμένει το παιδί του και ο Πέτρος (Δάνης Κατρανίδης) θα γνωστοποιήσει τα αποτελέσματα του τεστ DNA. Μιλήσαμε με το σεναριογράφο Γιώργο Κυρίτση, ο οποίος μας αποκάλυψε ότι «ο Μάνος (Παναγιώτης Μπουγιούρης) από θύτης γίνεται θύμα αφού η μόλυνση αγγίζει το δικό του παιδί. Έτσι, ο Νικόλας δίνει μάχη με το χρόνο». Το ερώτημα είναι τι θα γίνει την Πρωτοχρονιά. Θα είναι άσχημη ή θα φέρει το δώρο που θέλουν όλοι, ένα ζωντανό παιδί; «Το σίγουρο είναι ότι θα έχουμε μια ουσιαστική αλλαγή στις σχέσεις όλων των ηρώων. Ο Νικόλας προσπαθεί να συνειδητοποιήσει ότι θα γίνει πατέρας και κατορθώνει να σώσει τη μικρή Αννούλα, ενώ παραμονή Πρωτοχρονιάς στο σπίτι της Νόρας (Αντιγόνη Δρακουλάκη) θα αποκαλυφθεί ο αληθινός ρόλος του Στέλιου (Γιώργος Νανούρης). Η Νόρα ετοιμάζει εκδίκηση παρά τις αντιρρήσεις του Λουκά και της Δάφνης, ενώ αργότερα θα αποκαλυφθεί το κίνητρο εκείνου όταν της έκανε πρόταση γάμου. Μέσα σε όλα αυτά, η Εύα (Φαίη Ξυλά) νιώθει απομονωμένη. Τόσο καιρό ήταν η παράνομη σχέση της ιστορίας, όμως από τη στιγμή που ο Μάνος τη βάζει στο σπίτι του, οι ρόλοι τους με τη Μελίτα (Χρύσα Παππά) αντιστρέφονται. Και φυσικά νιώθει απομονωμένη γιατί όλη η παρέα τη θεωρεί υπεύθυνη για την κατάσταση που έχει προκύψει, ενώ ο Μάνος της ζητά χρόνο για να σκεφτεί τη σχέση τους».

Παναγιώτης Πετράκης
Ο Λουκάς καλεί όλους τους φίλους του στο σπίτι για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν;
Όχι, στην πρόσκληση δεν συμπεριλαμβάνονται ο Μάνος με την Εύα. Καλεί όλους τους υπόλοιπους σε μια προσπάθεια αποφόρτισης του κλίματος που ήδη υπάρχει.

Τα καταφέρνει;
Ναι, τα καταφέρνει, μέχρι τη στιγμή που έρχονται ο Μάνος και η Εύα ζητώντας του τα ρέστα και φυσικά του χαλάνε τη βραδιά.

Ο Λουκάς λειτουργεί ως πυροσβέστης στην παρέα αυτή...
Πάντα ο Λουκάς είναι αυτός που εξισορροπεί τα ζητήματα. Δεν του αρέσει να βγαίνουν τα πράγματα εκτός ελέγχου και να χάνονται οι ισορροπίες.

Ποιο είναι το μυστικό που θα τον ταράξει;
Νομίζω ότι είναι το θέμα της πατρότητας του Νικόλα.

Ο Λουκάς είναι ο τύπος του ψύχραιμου άνδρα. Εσείς;
Ναι, κι εγώ διατηρώ την ψυχραιμία μου. Σπάνια βγαίνω εκτός ορίων, εκτός ελέγχου. Απλά, εγώ δεν μπαίνω συνήθως σε τόσο μεγάλη διαδικασία για να καταφέρω να διορθώσω τα πράγματα.

Ποια είναι τα συναισθήματα για έναν ηθοποιό που παίζει σε καθημερινή σειρά;
Βλέποντας την αντίδραση του κόσμου καθημερινά, στο δρόμο, στο Casablanca Music Hall που δουλεύω, ακόμη και μέσα στο facebook, καταλαβαίνω ότι αυτό που κάνουμε επηρεάζει πολύ τον κόσμο και συνεπώς έχουμε και μεγάλη ευθύνη. Πιστεύω ότι το επίπεδο του θεάματος που προσφέρουμε είναι πολύ καλό και χαίρομαι που ο κόσμος προβληματίζεται πραγματικά.


Πηγή:www.7merestv.gr/article.php?art_id=28003

4 σχόλια:

Unknown είπε...

ante ligo emeine ακομα σημερα 3 μερες....μας ελειψες καρδουλα μου

fairy είπε...

nai natalitsa mou mas eleipse poluuuuuuuuuuuu :((

Unknown είπε...

mas eleipse para polyyyyyy!theloume na vlepoume synexeia ton loukako..ginete???????

elena είπε...

thelouma na vlepoume MONO ton loukako ginetai?????????